Najdi forum

Konex

Mene pa zanima, če ma katera kakšne izkušnje s Konex centrom na Brdu??

ja, kaj te pa zanima? živim blizu.

Da, igramo badbinton.

jest tudi. pa fotr hodi na fitnes, pa velikrat gremo na pijačo. ti kr vprašaj.

Predvsem me zanima, kakšno majo kej savno, pa kolk je kej cena.

Sej verjetno majo odprt pa cel dan in med vikendi tudi??

odprto je cel dan do polnoči, za savno točno ne vem, kakšna je cena, ampak vem, da so malo nastrojene, v primerjavi z ostalimi športnimi klubi.
ampak, ljudje (pa tudi jaz) so pa nasplošno zadovoljni s njihovimi storitvami (tenis, badminton, fitnes, aerobika, savna,…).

Konex club
Cesta na Brdo 109
1000 Ljubljana

Tel: 01/ 423 12 58

Delavnik: 07.00-24
Sobota: 07.00-24
Nedelja: 9-24
Prazniki: 9-24

nekaj podatkov, imeli so internetno stran, pa je zdaj več nimajo, kar mi je ful čudno.

Ojla!

Savna je odprta vse dni v tednu od 16h do 24h.Cena za en obisk (brez popustov,če nisi član…) je 3500,00 na osebo.Ne vem pa kakšna je cena za krajši čas.V ceno je vključen tudi zelo dober čaj in sadje.

Meni je tam zelo všeč,je ful lep prostor(stil rimskih term),imajo turško,finsko in infra savno,mrzel bazen in jacuzzi. Celoten prostor je manjši (ni za ful ljudi,kot je npr v Laškem), rahlo osvetljen,udobni ležalniki.

Predvsem mi je pa všeč to,da so savna mojstri-ce diskretni,te ne zalezujejo (kot v eni izmed ljubljanskih savn),ves čas čekirajo,če je dovolj sadja in čaja,pa še prijazni so.

Lp,Ireny

Ireny, Urša, hvala za odgovor!

Ireny, točno tako savno iščem, ki je manjša tko da ni preveč ljudi…ker do zdej sem bla samo v taki savni kjer je ful preveč ljudi (sej veš toplice )

Zanima me kolkrat na teden hodiš?
Kolk si pa stara? Sej mogoče se pa kdaj srečava, bom šla res probat. A mogoče veš, se je treba kej naročit, al lahko prideš kar tja?

LP,Tina

Živjo!

Stara sem 24 let,savno pa s fantom obiščeva povprečno 2x na mesec. Bi jo z veseljem večkrat,samo tolarčkov ni toliko 🙂
Ponavadi hodiva ob sobotah,pa se nisva še nikoli naročila,tako da ni panike…sva pa res tam že ob 16h,ko odprejo. Dobro je,da pokličeš edino v primeru,če vas pride več ,zato, da vam prihranijo leželnike skupaj.

Lep vikend,Ireny

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close