konec zveze-pomoč
Lep pozdrav
S punco sva bila skupaj 6 mesecev. Na začetku je bilo lepo veliko sva se smejala, se pogovarjala oz. imel sem občutek da je bila pobudnica veliko stvari, dal sem ji tak občutek. Kljub najini razdalji sva se veliko pogovarjala kolikor nama je dopuščal čas. (sam sem študent, cel teden sem z doma, ona dijakinja.) Po dveh mesecih je počilo oz. ne dobesedno. Očitala mi je da se ne vidi v taki zvezi da se ne pogovarjava nič kar ni bilo res. Pisal sem ji ogromno tudi ona meni po telefonu sva se slišala pa takrat zvečer ko sva imela čas. Vseskozi sem se ji prilagajal pač takšen občutek sem imel. No to sva rešila se pogovorila in nadaljevala(padale so ostre besede). Bilo je definitivno boljše nakar je po nekaj mesecih znova sledil očitek z njene strani. Bila je drugačna, hladna, po smsih mi odpisovala le nekaj besed, odvisno na trenutke kljub temu da sem se zelo trudil. Ponovno sva se pogovorila in zopet je bilo boljše. Bila sva premalo skupaj to priznam vendar sem se med vikendi vedno bil pripravljen dobiti z njo, ona pa je raje šla z družino kam oz. kakšne obveznosti (vn ni veliko hodila, ali pa sva kdaj šla skupaj). tako da sva bila na koncu skupaj šele v nedeljo. Zanimivo mi je da mi je to očitala ravno ona da nisva nič skupaj pa da se ne meniva, nvm, izmišljevala si je iz dneva v dan, spreminjala načrte(ne vedno ampak bolj pogosto kot včasih), takrat ko je ona rekla takrat sva bila skupaj.(res jo ne zastopim, ali je pač tako ponosna da bi moral kar skakati okoli nje nvm ji pisati ljubezenske smse..???.) Nvm rad sem jo imel zelo ampak se je ohladila ona, tudi jas ji nisem več pisal nekih lepih smsov pač obnašal sem se tako da ji nebi dal občutka nekiga cucka… Ampak jo je očittno to ubijalo v notranjosti nakar mi kar prek smsa napiše da jo je minalo oz. da ji je bedn v taki zvezi… Zanimivo ko sva bila veliko skupaj sva se imela fajn vedno sploh ni bilo čutiti tega… oz. so počitnice ki bi jih preživljala skupaj ampak ne ni bilo več to… Oba počitniško delava zato sva se pač zbala da bi bilo isto, ter da bi se videla malo in bi spet sledil prepir… Ali je res tako otročja da mi niti v oči ne upa povedati to da je konec, napiše pa kar preko smsov da sva si use povedala, čeprav vem da je nekaj druga ko se usedeta oba usedeta skupaj… pravi da jo dušim in da bi rada tudi uživala dokler je še mlada. Trenutno sva narazn en dan pa me že skrbi a ji naj rečem da bi se še zadnjič pomenla ali ji napišem sms ter ji povem nekaj svojih besed ki zagotovo nebojo lepe…. Punca je pridna delovna poštena (def. me ni nikoli prevarala) ampak očitno ji je bilo žal da je v resni zvezi, drugače si tega ne morem predstavljat… da se je njen odnos tako spremenil, pisala mi ni veliko, poklicala nikoli, odpisovala pa le nekaj besed,… Kaj naj naredim ima kdo podobno izkušnjo? Kaj se ji plete ženskam po glavi? Nikoli ni govorila da sem jas kriv za to čeprav vem da bi lahko kdaj tudi drugače odreagiral… Govorila je v dvojini da nama enostavno ne gre. Želi pa ohraniti prijateljstvo vendar ne vem kaj naj naredim… Imam jo zelo rad ona tudi mene vendar mi je rekla da ne čuti več isto kot na začetku. Razumem jo da je tole res teška situacija za oba plus zveza def. ni normalno funkcionirala. Ali je najbolje da jo nekaj časa pustim pri miru ter da mi sama piše ali pokliče, da vidim če ji je še sploh do mene kakorkoli ali prijateljstva? Občutek imam da me je izkoriščala s ter se igrala z mano vendar se nočem skregati. Ali ji naj po takem ignoriranju povem par stvari, (mislim da ji mam pravico) da vidim ali se sploh zaveda da me je prizadela? ali pač naj pustim tako kot je ker enostavno res nisva za skupaj, če mi to piše že zdaj potem za naju res ni upanja?
Hvala
Forum je zaprt za komentiranje.