Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Konec zaradi (pre)slabega seksa

Konec zaradi (pre)slabega seksa

Res se čudno bere. 🙂
A stvar je v tem, če obstaja ljubezen, potem ne rabiš zatirati svojih nagonov. Zatreti jih moraš takrat, če živiš z žensko, pa je nimaš rad, zato čutiš željo, da izraziš svoje nagone na drugih ženskah.[/quote]
robi to kar si zdaj napisal se bere še bolj čudno…včasih je modro nič napisati ker….zahajaš v čudne vode

Res se čudno bere. 🙂
A stvar je v tem, če obstaja ljubezen, potem ne rabiš zatirati svojih nagonov. Zatreti jih moraš takrat, če živiš z žensko, pa je nimaš rad, zato čutiš željo, da izraziš svoje nagone na drugih ženskah.[/quote]

HAHAHAAHAHAH

Pa si se le ”izdal” 🙂

Kako jih ne rabiš ”zatirat” če pa si ravno rekel da se dokazuješ tako da jih premaguješ isto sranje drugo pakovanje

– Torej zdaj nekaj ne štime… ali ne ljubiš svoje drage, in premaguješ to samo zato ker s tem dokazuješ da zmoreš…

– Ali pa imamo spet prav tisti ki trdimo, da so nagoni, nad človekom in tudi morda ljubeznijo (po določenem času) in ste pač monogamci, samoprepričani in se dokazujete, skozi to, ker vam je to edina vrlina ki jo zmorete?

zdaj pa izberi prvo ali drugo 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Saj sem napisal. Če med partnerjema obstaja ljubezen, potem ni potrebe po premagovanju ali zatiranju svojih nagonov, ker ljubezen, kot višek naših občutij, zadovolji vse naše nagone.

Ne vem, kaj je v tem čudnega ?

Kdor pa ni sposoben ljubiti, pa mora zatirati svoje nagone ali pa vedno iskati nov predmet poželenja.

Saj sem napisal. Če med partnerjema obstaja ljubezen, potem ni potrebe po premagovanju ali zatiranju svojih nagonov, ker ljubezen, kot višek naših občutij, zadovolji vse naše nagone.

Kdor pa ni sposoben ljubiti, pa mora zatirati svoje nagone ali pa vedno iskati nov predmet poželenja.[/quote]

pa kaj se delaš zdaj budale, če si sam napisal, kot je vprašala calypso kako se ti DOKAZUJEš, da tako ko PREMAGUJEš svoje nagone….

torej jih moraš PREMAGOVAT, se pravi ni to nezavedni proces ki bi bil avtomatski ampak moraš o tem MISLIT

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ni revež, če pa ima priložnost, da jih “osreči”. To je pa ja nekaj lepega. A ti nerada osrečuješ druge in se počutiš ob tem revno? :)[/quote]
marko vidim, da ti je koncept osrečevanja ljudi popolna neznanka….seveda, če osrečuješ ljudi z razlogom, da se sam počutiš bolje, potem je to odraz osebne revščine…iz tega razloga je tudi razumljivo, da ko nekoga osrečiš, mu pomagaš, itd…ne smeš pričakovati nobene hvaležnosti še manj jo zahtevati….v tem je težava koncepta osrečevanja drugih..ker se ljudi” osrečuje” iz lastnih nizkotnih sebičnih nagibov[/quote]
Saj nisem napisal, da je to moj smisel. Pisal sem za Daterja in pravim, da je sreča stvar osebnega pogleda. Če nekoga to resnično osrečuje, je to samo pozitivno. Saj ne moremo mi vedet ali Dater osrečuje ljudi zato, ker je sam srečen ali pa zato, da je zaradi tega dejanja potem srečen. Lahko bi rekel, da ženska odpira oči. Ene spoznajo nekaj novega v seksu (baje), druge pa spoznajo, da ni vse zlato, kar se sveti. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kdor pa ni sposoben ljubiti, pa mora zatirati svoje nagone ali pa vedno iskati nov predmet poželenja.[/quote]

pa kaj se delaš zdaj budale, če si sam napisal, kot je vprašala calypso kako se ti DOKAZUJEš, da tako ko PREMAGUJEš svoje nagone….

torej jih moraš PREMAGOVAT, se pravi ni to nezavedni proces ki bi bil avtomatski ampak moraš o tem MISLIT[/quote]
A ni logično, da je treba marsikateri problem v odnosu zavestno premagovat, da ohranjaš odnos in ljubezen ?

torej jih moraš PREMAGOVAT, se pravi ni to nezavedni proces ki bi bil avtomatski ampak moraš o tem MISLIT[/quote]
A ni logično, da je treba marsikateri problem v odnosu zavestno premagovat, da ohranjaš odnos in ljubezen ?[/quote]
premagovanje problemov in premagovanje( krotenje) nagonov ni isto…ti pa verjamem, da si se zgoraj samo nerodno izrazil….lahko pa opraviš tudi majhen test…svoji partnerki povej to kar si nam pa nam nato zaupaj njeno reakcijo….če še enkrat pomislim, raje ji ne povej tega…za spanje na prostem je te dni še prehladno))

Zato sem za vsak slučaj raje v kleti (kurilnici) zakuril. 🙂

Dater, kaj pišeš tudi članke na 24kur? 😛 😛 😛

http://www.moskisvet.com/clanek/plus18/moski-o-tem-kaj-naredi-zensko-pravo-seks-masino.html

Dater, kaj pišeš tudi članke na 24kur? 😛 😛 😛

http://www.moskisvet.com/clanek/plus18/moski-o-tem-kaj-naredi-zensko-pravo-seks-masino.html%5B/quote%5D

Oziroma če katera monovka piše prek študenta na 24kur članke, si naj ne jemlje Daterjevih idej, brez da vpraša 😛

To so ko cigani. Vse pokradejo 🙂

Saj ne veš, kaj tiste ženske v resnici mislijo. To je le Daterjev pogled in razlaga.

Tako, da premagujem svoje nagone in si s tem dokazujem, da sem sposoben živeti le z eno žensko. :)[/quote]

Robi, komu poskušaš dokazati, da si sposoben živeti le z eno žensko? Aja sebi? Ravno zaradi sebe bodi to, kar si!

in kaj hočeš dokazat s tem? Kar vidim je, da je pomembno kako ti nekoga naučiš kako zadovolji tebe. In kak je smešnega če tip pomije posodo? Si jo ti kdaj? Ali pa boom? Je to za vaju sramotno? Jaz sem pa vse bivše naučil da so samozavestne in da se postavijo zase ter da povejo vse kar jih muči.

Zdaj se jih pa večina moških boji :)))

in kaj hočeš dokazat s tem? Kar vidim je, da je pomembno kako ti nekoga naučiš kako zadovolji tebe. In kak je smešnega če tip pomije posodo? Si jo ti kdaj? Ali pa boom? Je to za vaju sramotno? Jaz sem pa vse bivše naučil da so samozavestne in da se postavijo zase ter da povejo vse kar jih muči.[/quote]
Zelo lepo od tebe. Samo, a potem, ko so ti povedale kaj vse jih muci, si jih pa pustil? Ali so se one samozavestno odlocile za ta korak?

Ko bi se vsaj potrudila in napisala kot se sika. Tisto bi naj bil opis zenske, ki je “sex masina”? Komedija, lol.

Upajmo, da je enako globoka tudi tvoja vagina, lol.

Don’t ever underestimate the power of making love. ;)[/quote]

Če bi napisal ozka, bi še razumela, tako pa….jaki poznavalec, ja…my ass :)))[/quote]
Ze vem, zakaj mi je globina bolj pomembna od tega, da je ozka. Samo kaj ko je za tvoj procesor to visja matematika, lol.

ne razumeš kaj hoče dater povedati, poskusimo takole, da boš tudi ti razumela…ženska se vozi z zastavo, nato pa pride dater in ji zvabi v audija, seveda je z audijem prijetneje in bolj udobno, nato pa morajo ženske nazaj v zastavo, dater pa še vedno v audiju..seveda se tudi dater audija sčasoma naveliča im mu zmanjka veselja…tako včasih paše tudi bicikel ali pa šajtrga…[/quote]

Kaj pa vem, če je konj v audiju, se še raje naprej vozim z zastavo :)))[/quote]
Dater trenutno preferira scooter, lol, navelican tistega po cemer vecina hrepeni. 🙂

Rdeča nit tvojih odgovorov pri tej tvoji temi je kao iskanje in obsojanje zunanjih vzrokov za svoje nezadovoljstvo pri različnih odnosih z ljudmi tukaj in ali v svojem širnem svetu.

Jeb-i ga, to je pač tvoj način iskanje sreče, ki ji jaz pravim in sem ti že napisal= v bistvu nesreča.

Ah, res si revež, ko naletiš na same take, ki mislijo, da je spolnost neprijetna….človek se kar zamisli nad tvojo “srečo” :)[/quote]
Vsi imamo neke svoje načine s katerimi dokazujemo lastno vrednost.
Za nekoga je to, da bo splezal na Mount Everest, za drugega, pa to, da si čimvečkrat dokaže kako je dober v postelji.
In če je to prioriteta, potem to postane edini smisel samega odnosa.[/quote]
Smisel zivljenja, odnosa, … cesarkoli ni vedno dokazovanje necesa.

Jaz predvsem ZIVIM. Manj iscem, dokazujem, zalujem, ipd. Zivim tako kot mi pase. Ne po navodilih drugih. S tem seveda krsim par nepisanih slovenskih pravil. Ne zivim tako kot vecina misli da bi moral. V zivljenju uzivam. In to si celo drznem povedati.

A ni zanimivo, da se jaz tukaj ne ukvarjam z zivljenji drugih forumasev, ampak se drugi cutite poklicani psihoanalizirati in obsojati mene?

Če bi napisal ozka, bi še razumela, tako pa….jaki poznavalec, ja…my ass :)))[/quote]
Ze vem, zakaj mi je globina bolj pomembna od tega, da je ozka. Samo kaj ko je za tvoj procesor to visja matematika, lol.[/quote]

Vsega mi pa tudi ni treba razumeti, so stvari za katere je bolje biti neveden 🙂 Še posebej, če so iz tvoje zakladnice “znanj” 🙂 O višji matematikai pa kdaj drugič, ne deluješ mi kot matematik :)))

Kaj pa vem, če je konj v audiju, se še raje naprej vozim z zastavo :)))[/quote]
Dater trenutno preferira scooter, lol, navelican tistega po cemer vecina hrepeni. :)[/quote]

In po čem večina hrepeni? Kako lahko nekaj blebetaš za druge, živiš namesto drugih? Menda res :)))

Vsi imamo neke svoje načine s katerimi dokazujemo lastno vrednost.
Za nekoga je to, da bo splezal na Mount Everest, za drugega, pa to, da si čimvečkrat dokaže kako je dober v postelji.
In če je to prioriteta, potem to postane edini smisel samega odnosa.[/quote]
Smisel zivljenja, odnosa, … cesarkoli ni vedno dokazovanje necesa.[/quote]

Haha…zakaj neki tu gor pripovedujaš vsak dan (nove?) zgodbice? Pomanjkanje pozornosti zate v realnem svetu? 🙂 Težko bi verjela, da ni tvoj motiv pisanja v dokazovanju, “samaritan” ki nesebično deli svoje nauke pač nisi 🙂

@Calypso

Kaj se ti sploh ukvarjas z mano in mojim zivljenjem? Saj te nisem prosil. A tvoje ni dovolj razburljivo ali kaj?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close