Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Konec zaradi (pre)slabega seksa

Konec zaradi (pre)slabega seksa

To si ti rekel. In kaj od tega imaš ti? Dej da bruhnem v krohot:)).[/quote]
An OMG dick, lol[/quote]

Dater, ful “globok” človek si. LOL

To si pa pošteno zabluzila – delati še ne pomeni imeti denar, imaš za sproti za kaj več pa le redki izbranci.[/quote]

Čaki, to je že nadaljevanje zgodbe:).[/quote]

Torej, ti je ne bi nadaljevala s komerkoli ali z nekom, ki se mu izplača le minimalca?
Računi se ti ne bi izšli ali kaj točno želiš reči z “nadaljevanjem”? 🙂

Čaki, to je že nadaljevanje zgodbe:).[/quote]

Torej, ti je ne bi nadaljevala s komerkoli ali z nekom, ki se mu izplača le minimalca?
Računi se ti ne bi izšli ali kaj točno želiš reči z “nadaljevanjem”? :)[/quote]

Če odprem to temo, me bodo zgrizli do kosti:). Rada bi dočakala vstajenje:)).

Računi se ti ne bi izšli ali kaj točno želiš reči z “nadaljevanjem”? :)[/quote]

Če odprem to temo, me bodo zgrizli do kosti:). Rada bi dočakala vstajenje:)).[/quote]

Daj no, kaj zdaj mečkaš? Sem bila prepričana, da si zato tu, da bi nekateri poglodali še tvoje kosti. Dočakala svoje ali Jezusovo vstajenje? 🙂

Če odprem to temo, me bodo zgrizli do kosti:). Rada bi dočakala vstajenje:)).[/quote]

Daj no, kaj zdaj mečkaš? Sem bila prepričana, da si zato tu, da bi nekateri poglodali še tvoje kosti. Dočakala svoje ali Jezusovo vstajenje? :)[/quote]

Zdaj nisem v elementu za sprejemanje litanij, kozjih molitvic ipd.:). Moje vstajenje bo še počakalo en čas:). Se mi ne mudi, me še čaka veliko dela:).

Daj no, kaj zdaj mečkaš? Sem bila prepričana, da si zato tu, da bi nekateri poglodali še tvoje kosti. Dočakala svoje ali Jezusovo vstajenje? :)[/quote]

Zdaj nisem v elementu za sprejemanje litanij, kozjih molitvic ipd.:). Moje vstajenje bo še počakalo en čas:). Se mi ne mudi, me še čaka veliko dela:).[/quote]

Vse nas čaka še veliko, veliko dela…preden bomo vstali :)))

Glede na to, da podobno privlači podobno – morda pa Dater privlači partnerice z nižjo ravnijo seksualne energije? 😉

Hm, ne vem, fukale bi se vse, in to pogosto, ko enkrat ugotovijo, da je spolnost lahko tudi bolj prijetna kot so si prej mislile. Ne kaze, da bi jim energije manjkalo. Veselja zmanjka bolj pri meni. 🙂

An OMG dick, lol[/quote]

Dater, ful “globok” človek si. LOL[/quote]
Upajmo, da je enako globoka tudi tvoja vagina, lol.

Don’t ever underestimate the power of making love. 😉

Dater, ful “globok” človek si. LOL[/quote]
Upajmo, da je enako globoka tudi tvoja vagina, lol.

Don’t ever underestimate the power of making love. ;)[/quote]

Če bi napisal ozka, bi še razumela, tako pa….jaki poznavalec, ja…my ass :)))

Ja ampak ker si pač omejena na žensko logiko, kar ni nič narobe ali nenormalno….

Meni se enako zdi za tistega, ki je od 17tega leta do smrti seksal z eno osebo…. če on misli da je junak…. za mene pa je to bruh od lajfa 🙂

Nikakršen presežek….

Ampak seveda, tako pri tvoji logiki kot pri moji je odvisno s katere strani pogledamo.

Lahko pa si daš čisto drugačen ”motiv” pa probaj vsak dan seksat z enim ki ima na računu v banki vsaj MILIJON €….

Misliš da si dovolj dobra, zanimiva in lepa da ti rata?

Jaz dvomim.[/quote]

A je rajcig, če si z nekom, ki ima mio € v kešu? Nikoli nisem razmišljala o tem, da bi to bil pogoj, da se imam z nekom fajn oz. da sploh grem korak naprej. Povej mi kaj več o tvojih izkušnjah.[/quote]

Ne razumeš poaente….

Vprašanje je, če bi blo to tebi SIMPL za uresničit….

Ne gre se zdaj za vprašanje ali je rajcig ali ne, ali je logična teza ali ne…. samo to je važno… ali si ti sposobna pod takimi pogoji kto sem jih navedel, dobit vsak dan DRUGEGA moškega?

Gre se za to, da praviš da je nekaj simpl, jaz pa sem ti dodal en podpogoj… pa da vidimo, če je še zmeraj tak ”simpl” celo za žensko 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Hm, ne vem, fukale bi se vse, in to pogosto, ko enkrat ugotovijo, da je spolnost lahko tudi bolj prijetna kot so si prej mislile. Ne kaze, da bi jim energije manjkalo. Veselja zmanjka bolj pri meni. :)[/quote]

Ah, res si revež, ko naletiš na same take, ki mislijo, da je spolnost neprijetna….človek se kar zamisli nad tvojo “srečo” 🙂

Hm, ne vem, fukale bi se vse, in to pogosto, ko enkrat ugotovijo, da je spolnost lahko tudi bolj prijetna kot so si prej mislile. Ne kaze, da bi jim energije manjkalo. Veselja zmanjka bolj pri meni. :)[/quote]

Ah, res si revež, ko naletiš na same take, ki mislijo, da je spolnost neprijetna….človek se kar zamisli nad tvojo “srečo” :)[/quote]

Res zanimivo, če naleti samo na take hahaha…

Ah, res si revež, ko naletiš na same take, ki mislijo, da je spolnost neprijetna….človek se kar zamisli nad tvojo “srečo” :)[/quote]
Vsi imamo neke svoje načine s katerimi dokazujemo lastno vrednost.
Za nekoga je to, da bo splezal na Mount Everest, za drugega, pa to, da si čimvečkrat dokaže kako je dober v postelji.
In če je to prioriteta, potem to postane edini smisel samega odnosa.

ne razumeš kaj hoče dater povedati, poskusimo takole, da boš tudi ti razumela…ženska se vozi z zastavo, nato pa pride dater in ji zvabi v audija, seveda je z audijem prijetneje in bolj udobno, nato pa morajo ženske nazaj v zastavo, dater pa še vedno v audiju..seveda se tudi dater audija sčasoma naveliča im mu zmanjka veselja…tako včasih paše tudi bicikel ali pa šajtrga…

Za nekoga je to, da bo splezal na Mount Everest, za drugega, pa to, da si čimvečkrat dokaže kako je dober v postelji.
In če je to prioriteta, potem to postane edini smisel samega odnosa.[/quote]
robi, dobro veš, da žabe ni treba siliti v vodo,..da poenostavimo, dater žabe zgolj usmerja v svojo mlako, da se na svoji poti ne izsušijo…saj to je poanta vsega, vlaga, vlažnost…suša pač ubija…

In če je to prioriteta, potem to postane edini smisel samega odnosa.[/quote]

Res? Kako ti lastno vrednost dokazuješ? 🙂

ne razumeš kaj hoče dater povedati, poskusimo takole, da boš tudi ti razumela…ženska se vozi z zastavo, nato pa pride dater in ji zvabi v audija, seveda je z audijem prijetneje in bolj udobno, nato pa morajo ženske nazaj v zastavo, dater pa še vedno v audiju..seveda se tudi dater audija sčasoma naveliča im mu zmanjka veselja…tako včasih paše tudi bicikel ali pa šajtrga…[/quote]

Kaj pa vem, če je konj v audiju, se še raje naprej vozim z zastavo :)))

Ni revež, če pa ima priložnost, da jih “osreči”. To je pa ja nekaj lepega. A ti nerada osrečuješ druge in se počutiš ob tem revno? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ni revež, če pa ima priložnost, da jih “osreči”. To je pa ja nekaj lepega. A ti nerada osrečuješ druge in se počutiš ob tem revno? :)[/quote]

Revež je bilo mišljeno v tem kontekstu, da naleti na takšne, ki mislijo, da je spolnost neprijetna; revež ne bi bil, če bi naletel na tiste, ki vedo da je spolnost prijetna 🙂

Koliko se poznam nisem ravno vešča osrečevanja drugih 😉

Saj ne veš, kaj tiste ženske v resnici mislijo. To je le Daterjev pogled in razlaga.

Tako, da premagujem svoje nagone in si s tem dokazujem, da sem sposoben živeti le z eno žensko. 🙂

Ni revež, če pa ima priložnost, da jih “osreči”. To je pa ja nekaj lepega. A ti nerada osrečuješ druge in se počutiš ob tem revno? :)[/quote]
marko vidim, da ti je koncept osrečevanja ljudi popolna neznanka….seveda, če osrečuješ ljudi z razlogom, da se sam počutiš bolje, potem je to odraz osebne revščine…iz tega razloga je tudi razumljivo, da ko nekoga osrečiš, mu pomagaš, itd…ne smeš pričakovati nobene hvaležnosti še manj jo zahtevati….v tem je težava koncepta osrečevanja drugih..ker se ljudi” osrečuje” iz lastnih nizkotnih sebičnih nagibov

Saj ne veš, kaj tiste ženske v resnici mislijo. To je le Daterjev pogled in razlaga.

Tako, da premagujem svoje nagone in si s tem dokazujem, da sem sposoben živeti le z eno žensko. :)[/quote]
robi, tole zadnje je izpadlo malo čudno…se pravi ti si sposoben živeti z eno žensko le če se vsake toliko časa s kamnom po tiču natolčeš? da zatreš svoje nagone?…jaz pa sem mislil, da si z eno žensko zgolj in samo zaradi ljubezni do nje?..cccc

Komentiram njegov pogled, ne tistih žensk, če bi povedal kaj drugega morda mojega komentarja sploh ne bi bilo 🙂

A res? Sem naivno mislila, da si ji zvest zaradi ljubezni, torej je point dokazovanja tvoje vrednosti je v trmi biti le z eno 🙂

Res se čudno bere. 🙂
A stvar je v tem, če obstaja ljubezen, potem ne rabiš zatirati svojih nagonov. Zatreti jih moraš takrat, če živiš z žensko, pa je nimaš rad, zato čutiš željo, da izraziš svoje nagone na drugih ženskah.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close