Konec zaradi (pre)slabega seksa
In ne verjamem, da je to želja velike večine. 🙂
Mogoče, če bi gledal le mlado populacijo, tam do 25. tega leta.[/quote]
joj Robi…..
ne razumeš…. GF je prepostavila, da je to kar počne Dater, torje da skorajda vsak dan lahko dobi drugo (letanje iz cveta na cvet) čist SIMPL
Jaz pa sem ji povedal, da tudi ČE BI vsi moški to probali dosežt o čemer piše Dater in ona trdi da je čist simpl… ji VEČINI ne bi uspelo …. torej je to kar uspeva Daterju, za večino moških vključno z mano umetnost.
Le katera si domišlja, da se ji dogaja isto kakor moškim? Spet ena “huda” izjava iz tvoje izjemno bogate zbirke debilizmov.[/quote]
Joj, miska piska, ne morem pomagati, ce me ne dohajas, lol.
“Dogaja” v tem konteksto pomeni to, da za vecino punc velja, da ce ze hocejo goli seks, ga lahko dobijo na eks. Kar pa za prakticno VSE moske absoutno ne velja.
Vemo pa tudi, da ko se zavedas, da ti je nekaj lahko dostopno, tisto mekaj zgubi na ceni/vrednosti. Dodajmo dejstvo, da povprecna zenska s povprecnim tipom v seksu kaj ekstra splon ne uziva. Oba sta tako spolno relativno zavrta. Ne znata. Itd. Kar pomeni, da ji do seksa dejansko niti ni ne vem kaj. Ce bi uzivale kot se sika, bi se tudi vam vec seksalo. Mi lahko kar verjames, ker to sem slisal ze od lepe cifre punc, po tem ko so bile z mano.
Pa tudi genetsko ste bolj za gnezdenje “narejene”. Se pravi vam je glavni relationship, ne neka naslada.[/quote]
Človeka s tvojim razmišljanjem niti ne želim dohajat. To so te mičkeno nalagale, ali pa si jih po svoje razumel :))))
Genetsko? Hm, ni malo žensk, ki jim ni do tega, da bi furale zvezo a hkrati ne bi ne bi rade bile ves čas brez tipa, pravzaprav spolnosti. Se premika na bolje, ravno za takšne kot si ti 🙂
Arzencek, ne bom te citiral niti analiziral. Danes se mi preprosto vec ne da. Sem imel ze prevec pester dan. Eno mlado sem prav tam spodaj obril. Uh, fuj, a ne? Pa po dolgem casu sem eno/njo ucil kako se dobro fafa. Tudi to fuj??
Jaz sem svoje kriterije za to, da zenska ni slaba v spolnosti, napisal. Kdor se z njimi ne strinja tudi prav. Kot receno, po mojem mnenju je vecina tako slaba. Ce sem tak tudi jaz, po tvoje, tudi prav. Nic hudega, ce sem tko grozen v tvojih ocev. Vazno, da mi pri puncah ni panike, a ne? 😉
Sedaj pa res ze cas, da skocis v kuhinjo na eno udarnisko! Kak me je Boom nasmejal, lol.
In ne verjamem, da je to želja velike večine. 🙂
Mogoče, če bi gledal le mlado populacijo, tam do 25. tega leta.[/quote]
joj Robi…..
ne razumeš…. GF je prepostavila, da je to kar počne Dater, torje da skorajda vsak dan lahko dobi drugo (letanje iz cveta na cvet) čist SIMPL
Jaz pa sem ji povedal, da tudi ČE BI vsi moški to probali dosežt o čemer piše Dater in ona trdi da je čist simpl… ji VEČINI ne bi uspelo …. torej je to kar uspeva Daterju, za večino moških vključno z mano umetnost.[/quote]
To razumem. Problem je, ker ti zdaj to žensko izjavo preneseš na moški spol in potem delaš zaključke.
GF bi naj bila ženska. 🙂 In za žensko je takšno početje lahko simpl, ker je dovolj, če je ženska kolikor toliko v redu, lahko vsak dan dobi drugega jeb……:)
Dater prav tako ne dobi vsak dan druge in ni vse tako idealno, kot želi Dater predstaviti.
joj Robi…..
Jaz pa sem ji povedal, da tudi ČE BI vsi moški to probali dosežt o čemer piše Dater in ona trdi da je čist simpl… ji VEČINI ne bi uspelo …. torej je to kar uspeva Daterju, za večino moških vključno z mano umetnost.[/quote]
To razumem. Problem je, ker ti zdaj to žensko izjavo preneseš na moški spol in potem delaš zaključke.
GF bi naj bila ženska. 🙂 In za žensko je takšno početje lahko simpl, ker je dovolj, če je ženska kolikor toliko v redu, lahko vsak dan dobi drugega jeb……:)
[/quote]
Nekatere ženske bi lahko vsak dan imele drugega, ni pa nobeni do tega 🙂
Joj, miska piska, ne morem pomagati, ce me ne dohajas, lol.
“Dogaja” v tem konteksto pomeni to, da za vecino punc velja, da ce ze hocejo goli seks, ga lahko dobijo na eks. Kar pa za prakticno VSE moske absoutno ne velja.
Vemo pa tudi, da ko se zavedas, da ti je nekaj lahko dostopno, tisto mekaj zgubi na ceni/vrednosti. Dodajmo dejstvo, da povprecna zenska s povprecnim tipom v seksu kaj ekstra splon ne uziva. Oba sta tako spolno relativno zavrta. Ne znata. Itd. Kar pomeni, da ji do seksa dejansko niti ni ne vem kaj. Ce bi uzivale kot se sika, bi se tudi vam vec seksalo. Mi lahko kar verjames, ker to sem slisal ze od lepe cifre punc, po tem ko so bile z mano.
Pa tudi genetsko ste bolj za gnezdenje “narejene”. Se pravi vam je glavni relationship, ne neka naslada.[/quote]
Človeka s tvojim razmišljanjem niti ne želim dohajat. To so te mičkeno nalagale, ali pa si jih po svoje razumel :))))
Genetsko? Hm, ni malo žensk, ki jim ni do tega, da bi furale zvezo a hkrati ne bi ne bi rade bile ves čas brez tipa, pravzaprav spolnosti. Se premika na bolje, ravno za takšne kot si ti :)[/quote]
Vem, da punce tipom rade lazete glede spolnosti. Vedno znova poslusam o tugi z bivsimi.
Ja, lepo to, da greste zenske proti meni. Ze veste kaj je dobro. Hahaha…
Genetsko? Hm, ni malo žensk, ki jim ni do tega, da bi furale zvezo a hkrati ne bi ne bi rade bile ves čas brez tipa, pravzaprav spolnosti. Se premika na bolje, ravno za takšne kot si ti :)[/quote]
Vem, da punce tipom rade lazete glede spolnosti. Vedno znova poslusam o tugi z bivsimi.
Ja, lepo to, da greste zenske proti meni. Ze veste kaj je dobro. Hahaha…[/quote]
Lastna hvala nič ne šteje. Berem kak kaliber si, tebi se pustijo pobrati le tiste ranjene, tiste z zdravim egom te pohodijo kot čik…kaj ti to pove? :)))
Potem bi bile še manj vredne kot ulična svetilka, ob kateri se poščije vsak pes, ki ima minuto cajta. :)[/quote]
Nekatere so še manj vredne od ulične svetilke…beri daterja :)[/quote]
Haha, dokler je ulična svetilka je še uredu. Bolj je problem, če bi bila tista v spalnici.
Pa ker matjazko inštalira nov firewall pri Margot bom jaz namesto njega dal psihoanalizo Daterja :))
joj Robi…..
Dater prav tako ne dobi vsak dan druge in ni vse tako idealno, kot želi Dater predstaviti.[/quote]
Seveda ne “dobim” vsak dan druge. Karkoli ze to pomeni. Niti gre za karkoli idealnega.
Zadnjic mi je ena rekla, da ce imam dnevno in nocno punco, ko sem jo ob 21h nagovarjal naj gre domov. In res me je bilo strah, da nocna ne bo upustevala sms-s, da naj pride sele ob 22h. Dalec od idealnega, mar ne?
In lahko si mislite na kaj vse nabasem. Ko se dobim s punco, ki ima v mislih samo brezplacno hrano , izlet in podobne izkoriscevalke s svojo agendo. Pa se zmenis ob eni uri, pa zavlacuje, taktizira, ker ima najbrz se koga v igri. Pa laganje, manipuliranje, dramatiziranje, … kaj vse zenske ne pocno.
In koliko jih je sele treba spoznati, da bi bila (skoraj) vedno kaksna pri roki. Ne nujno za seks. Pac, za nekaj. Vzame casa. Denarja. Energije. Tako, da so obdobja abstinence kdaj kar dobrodosla.
Dater prav tako ne dobi vsak dan druge in ni vse tako idealno, kot želi Dater predstaviti.[/quote]
Seveda ne “dobim” vsak dan druge. Karkoli ze to pomeni. Niti gre za karkoli idealnega.
Zadnjic mi je ena rekla, da ce imam dnevno in nocno punco, ko sem jo ob 21h nagovarjal naj gre domov. In res me je bilo strah, da nocna ne bo upustevala sms-s, da naj pride sele ob 22h. Dalec od idealnega, mar ne?
In lahko si mislite na kaj vse nabasem. Ko se dobim s punco, ki ima v mislih samo brezplacno hrano , izlet in podobne izkoriscevalke s svojo agendo. Pa se zmenis ob eni uri, pa zavlacuje, taktizira, ker ima najbrz se koga v igri. Pa laganje, manipuliranje, dramatiziranje, … kaj vse zenske ne pocno.
In koliko jih je sele treba spoznati, da bi bila (skoraj) vedno kaksna pri roki. Ne nujno za seks. Pac, za nekaj. Vzame casa. Denarja. Energije. Tako, da so obdobja abstinence kdaj kar dobrodosla.[/quote]
…in da si telo opomore od vsega množičnega “špricanja” :)))
Nekatere so še manj vredne od ulične svetilke…beri daterja :)[/quote]
Haha, dokler je ulična svetilka je še uredu. Bolj je problem, če bi bila tista v spalnici.
Pa ker matjazko inštalira nov firewall pri Margot bom jaz namesto njega dal psihoanalizo Daterja :))[/quote]
Kdo sploh bere wikipedijo, jo jemlje merodajno? 😛
Ja, lepo to, da greste zenske proti meni. Ze veste kaj je dobro. Hahaha…[/quote]
Lastna hvala nič ne šteje. Berem kak kaliber si, tebi se pustijo pobrati le tiste ranjene, tiste z zdravim egom te pohodijo kot čik…kaj ti to pove? :)))[/quote]
A to se tebi samo tako zdi ali kaj? lol
Jaz zenskam redko piham na duso. Ne govorim, kako si ti lepa, pa dobra, pa oh in sploh. Obicajno se z zenskami bolj salim. Ce me kaksna paranojka vprasa, kje si bil danes, s katero drugo, recem, da sem bil z desetimi. Ce mi re e, da se ji zdim prevec playboyski, jo vprasam ce ima rada, konzervativne decke v strikanih puloverjih.
Drugace pa logicno, da se mi ne da ubijat samo zato, da bi nekaj poskusil z zensko, ki se drzi nedostopna. Svojo suho pizd.o naj kar spara, lol. Ce zenska prevec komplicira, leti hitreje od teh s slabo spolnostjo.
In koliko jih je sele treba spoznati, da bi bila (skoraj) vedno kaksna pri roki. Ne nujno za seks. Pac, za nekaj. Vzame casa. Denarja. Energije. Tako, da so obdobja abstinence kdaj kar dobrodosla.[/quote]
…in da si telo opomore od vsega množičnega “špricanja” :)))[/quote]
Tudi to, ja. Vcasih je ze kar kriza. Sem bil ze kdaj prvic s katero v postelji, pa se mi ni kaj prida dalo.
Samo tudi take situacije se da obrniti sebi prid. 😉
Lastna hvala nič ne šteje. Berem kak kaliber si, tebi se pustijo pobrati le tiste ranjene, tiste z zdravim egom te pohodijo kot čik…kaj ti to pove? :)))[/quote]
Jaz zenskam redko piham na duso. Ne govorim, kako si ti lepa, pa dobra, pa oh in sploh. Obicajno se z zenskami bolj salim. Ce me kaksna paranojka vprasa, kje si bil danes, s katero drugo, recem, da sem bil z desetimi. Ce mi re e, da se ji zdim prevec playboyski, jo vprasam ce ima rada, konzervativne decke v strikanih puloverjih.
Drugace pa logicno, da se mi ne da ubijat samo zato, da bi nekaj poskusil z zensko, ki se drzi nedostopna. Svojo suho pizd.o naj kar spara, lol. Ce zenska prevec komplicira, leti hitreje od teh s slabo spolnostjo.[/quote]
Meni se nič ne zdi, sem bolj eksaktna 🙂
Sicer pa tvoja stvar, kaj gor pobereš, kakšne so v resnici tiste bolj nedostopne (če so res suhe?) itak nikdar ne boš izvedel pri vsej tvoji nevztrajnosti in kroničnem pomanjkanju smisla pihanja na žensko dušo 🙂
Kar daš, to dobiš :)))
Drugace pa logicno, da se mi ne da ubijat samo zato, da bi nekaj poskusil z zensko, ki se drzi nedostopna. Svojo suho pizd.o naj kar spara, lol. Ce zenska prevec komplicira, leti hitreje od teh s slabo spolnostjo.[/quote]
Sicer pa tvoja stvar, kaj gor pobereš, kakšne so v resnici tiste bolj nedostopne (če so res suhe?) itak nikdar ne boš izvedel pri vsej tvoji nevztrajnosti in kroničnem pomanjkanju smisla pihanja na žensko dušo 🙂
Kar daš, to dobiš :)))[/quote]
Potem moram veliko dati, da veliko dobim, a ne?
Ti pa suhe pizd.e samo cakas na enega vztrajneza, a ne? In sedaj mislis, da si nekaj boljsa od tistih, ki med tvojim cakaj tudi uzivajo. Hahaha…
Kar daš, to dobiš :)))[/quote]
Ti pa suhe pizd.e samo cakas na enega vztrajneza, a ne? In sedaj mislis, da si nekaj boljsa od tistih, ki med tvojim cakaj tudi uzivajo. Hahaha…[/quote]
Malo že more biti vztrajen, drugače ne pomeni(m) nič 🙂
Nikjer v svojem izražanju se nisem opredelila, da sem od koga boljša ali slabša, to je spet tvoj vrhunski debilizem, dobri argumetni so ti tako ali tako nekaj tujega 🙂
Kako pa veš da je wikipedija? A so ti strici povedal? :)[/quote]
Iz povezave je razvidno, klikat zna vsako budalo, vedeti, ali zaupati nečemu, kjer lahko vsak nakraca kar mu pade na pamet, pa vsekakor ni material, ki bi me lahko prepričal.
Spiši svojo analizo :)[/quote]
Haha. Ti pa si. Zastonj pa že ne. Dvomim da bo kej plačal jaz pa tud ne mislim njegovih problemov rešvat.
Tole je bil sam en link usput da boš vedla kok je ura 🙂
Ti pa suhe pizd.e samo cakas na enega vztrajneza, a ne? In sedaj mislis, da si nekaj boljsa od tistih, ki med tvojim cakaj tudi uzivajo. Hahaha…[/quote]
Nikjer v svojem izražanju se nisem opredelila, da sem od koga boljša ali slabša, to je spet tvoj vrhunski debilizem, dobri argumetni so ti tako ali tako nekaj tujega :)[/quote]
O, pa se kako se opredeljujes. Samo imas sreco, da se mi ne da iti data mining-a, da te quote-am, za boljso argumentiranje. Pa saj ni vazo. Ti mi lepo cakaj unobtainium. Samo ne pozabi, da unobtainium ne caka tebe. lol…
Nikjer v svojem izražanju se nisem opredelila, da sem od koga boljša ali slabša, to je spet tvoj vrhunski debilizem, dobri argumetni so ti tako ali tako nekaj tujega :)[/quote]
O, pa se kako se opredeljujes. Samo imas sreco, da se mi ne da iti data mining-a, da te quote-am, za boljso argumentiranje. Pa saj ni vazo. Ti mi lepo cakaj unobtainium. Samo ne pozabi, da unobtainium ne caka tebe. lol…[/quote]
Opredelitev razbereš, kjer sam želiš – nimam vpliva na to, kako “lahke” ali “nelahke” so druge punce in nobene nimajo nobene veze z mano. Srečo imam – jaka sreča je to čvek s tabo…haha…prelen za rudarjanje podatkov, dvomim da se tebi sploh kaj da, zdaj se res več ne čudim, kako so tebi vse “slabe v postelji”…haha…
Iz povezave je razvidno, klikat zna vsako budalo, vedeti, ali zaupati nečemu, kjer lahko vsak nakraca kar mu pade na pamet, pa vsekakor ni material, ki bi me lahko prepričal.
Spiši svojo analizo :)[/quote]
Haha. Ti pa si. Zastonj pa že ne. Dvomim da bo kej plačal jaz pa tud ne mislim njegovih problemov rešvat.
Tole je bil sam en link usput da boš vedla kok je ura :)[/quote]
Probleme imaš tudi ti, če si pomagaš z wikipedijo :-)))
Sumim, da te ovira to, da ne bi imel kaj napisat, linke lahko vsak gor popa, povedati kaj pametnega, modrega pa ni dano vsakemu.
Forum je zaprt za komentiranje.