Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Konec zaradi (pre)slabega seksa

Konec zaradi (pre)slabega seksa

Mlad? Morda v korelaciji s tabo. Obetaven? Za rožice sadit ja. Odločen? Prej zagnan za nadlegovanje. Psihič…ja, to je pravilno:))).

Margot, meni tudi NM-w (al kaj je že) ne sede, vidva se pa odlično dopolnjujeta. Vsakemu svoje, a ne.[/quote]

Shit rib’ca ma se ti vseeno ne zdi mal, da je huda obsodba, da nekoga tako s psihičem ožigosaš?
Prej bi lahko dobila še kak drug izraz za to, sej tebi kreativnosti ne manjka, da me ne vzameš narobe. Sam ta je pa huda, tako nekoga ozmerjat……[/quote]

Če bi to napisala brez smajlijev, bi res bilo mišljeno dobesedno, torej bi to letelo na osebnost človeka, ki potrebuje medicinsko pomoč. Saj ne dajem sodb, ker vedno pravim, da naj si vsak ustvari svojo sliko. To je moje mnenje. Lahko bi napisala tudi buhtelj, kar je zelo podobno.

Vidiš, v vsej vnemi sem pozabila na smajlije :)))

Je pa tako – glede na to koliko imam opravka z moškimi na tem forumu – meni se zdijo (bolj kot ne) vsi v redu.

Aja, pa moja steklena kugla pravi, da tudi ti nisi več mladenka. hehehe[/quote]

Saj so ok, dokler se jih pobližje ne ogledaš:)))).

Se ti zdi matjazko obektiven?:) Res je, da me venomer sprašuje po letih, ampak dlje od ugibanja še ni prišel:). Ampak ne glede na to, ti lahko povem, da mladenka pa res nisem:). Zame je to starostno obdobje tja do 21 let:).[/quote]

Pravzaprav ti moram priznati, da se meni zdi Matjažko prav posrečen, samo da je …. eeemm …. v nekaterih zadevah precej starokopiten.

Tudi če mejo mladenke postaviva na 31 in še višje, še vedno nisi med mladenkami. Menda ://

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Nekatere stvari nam, ženskam, že po spolu pripadajo. Tako da – jaz se s tem ne obremenjujem preveč :))

Lepe praznike vsem.
Vidim da ste se v tej temi skoraj vsi pridružili k debati o meni, pa predpostavljam, da vas bo večina tole prebrala 🙂

Nekatere stvari nam, ženskam, že po spolu pripadajo. Tako da – jaz se s tem ne obremenjujem preveč :))[/quote]

Ja, težko je biti ženska, ne moremo vsakemu ugoditi 🙂

Shit rib’ca ma se ti vseeno ne zdi mal, da je huda obsodba, da nekoga tako s psihičem ožigosaš?
Prej bi lahko dobila še kak drug izraz za to, sej tebi kreativnosti ne manjka, da me ne vzameš narobe. Sam ta je pa huda, tako nekoga ozmerjat……[/quote]

Če bi to napisala brez smajlijev, bi res bilo mišljeno dobesedno, torej bi to letelo na osebnost človeka, ki potrebuje medicinsko pomoč. Saj ne dajem sodb, ker vedno pravim, da naj si vsak ustvari svojo sliko. To je moje mnenje. Lahko bi napisala tudi buhtelj, kar je zelo podobno.[/quote]

Priznam, da nisem šla brat od celega dopoldneva samo, ko zagledaš zadnjih nekaj komentarjev in vidiš da od nekoga govorijo da je psihič, pogledaš debelo. Vsaka si na svoj način vzame kdo je kdo in ga predalčka pol. Samo take besede pa niso glih easy. Povem ti pa zato, ker meni je Matjažko na tak isti način štempelj gor dal, pa dokler osebe ne spoznaš v reali težko res sodimo.

Saj so ok, dokler se jih pobližje ne ogledaš:)))).

Se ti zdi matjazko obektiven?:) Res je, da me venomer sprašuje po letih, ampak dlje od ugibanja še ni prišel:). Ampak ne glede na to, ti lahko povem, da mladenka pa res nisem:). Zame je to starostno obdobje tja do 21 let:).[/quote]

Pravzaprav ti moram priznati, da se meni zdi Matjažko prav posrečen, samo da je …. eeemm …. v nekaterih zadevah precej starokopiten.

Tudi če mejo mladenke postaviva na 31 in še višje, še vedno nisi med mladenkami. Menda ://[/quote]

Še vedno ne moreš vedeti z zagotovostjo, a ne. Matjazko se rad igra loterijo, to počne z vsemi. Ima tudi poslanstvo in to je, da vsakemu brezplačno poda psihoanalizo. Ja, res je posrečen:).

a dej no!!! Saj ima res vsaka stvar svoje meje ampak …. a ne bi ti vseeno šel rajš posodo pomit?

Enako tudi tebi

Haha, to je ratala tovarna norcev in pocestnic.
Kdo ma štemplje pa radirko?

Dobrodošel v klub

Tudi če mejo mladenke postaviva na 31 in še višje, še vedno nisi med mladenkami. Menda ://[/quote]

Še vedno ne moreš vedeti z zagotovostjo, a ne. Matjazko se rad igra loterijo, to počne z vsemi. Ima tudi poslanstvo in to je, da vsakemu brezplačno poda psihoanalizo. Ja, res je posrečen:).[/quote]

No poglej kako je prijazen. :)) Brezplačno ti jo poda, ti pa tega ne ceniš. Kaj pa še danes dobiš zastonj? Če ti pa seveda ni všeč pa lahko vse skupaj ignoriraš, tako kot lahko ignoriraš ZS … Jaz se za določene ne zmenim, pa četudi napišejo, da krvavijo iz aorte in da nujno potrebujejo pomoč..://

Še vedno ne moreš vedeti z zagotovostjo, a ne. Matjazko se rad igra loterijo, to počne z vsemi. Ima tudi poslanstvo in to je, da vsakemu brezplačno poda psihoanalizo. Ja, res je posrečen:).[/quote]

No poglej kako je prijazen. :)) Brezplačno ti jo poda, ti pa tega ne ceniš. Kaj pa še danes dobiš zastonj? Če ti pa seveda ni všeč pa lahko vse skupaj ignoriraš, tako kot lahko ignoriraš ZS … Jaz se za določene ne zmenim, pa četudi napišejo, da krvavijo iz aorte in da nujno potrebujejo pomoč..://[/quote]

Ja, prijazen je. Trudi se, vedno z novimi in novimi psihoanalizami, z različnih zornih kotov. Matjazko je en tak neškodljivež in zato ga kot takega tudi jemljem.

No poglej kako je prijazen. :)) Brezplačno ti jo poda, ti pa tega ne ceniš. Kaj pa še danes dobiš zastonj? Če ti pa seveda ni všeč pa lahko vse skupaj ignoriraš, tako kot lahko ignoriraš ZS … Jaz se za določene ne zmenim, pa četudi napišejo, da krvavijo iz aorte in da nujno potrebujejo pomoč..://[/quote]

Ja, prijazen je. Trudi se, vedno z novimi in novimi psihoanalizami, z različnih zornih kotov. Matjazko je en tak neškodljivež in zato ga kot takega tudi jemljem.[/quote]

V bistvu sva presenetljivo hitro prišle do tega, da je Matjažko en mali neškodljiv škrat. Tak je, kot en računalniški virus. Veš da je tam in ti gre na živce, ampak ker ne dela večje škode….

Kdo je potem naslednji perverznež? Daj, da ga “obdelava” ?

Margo, se mi zdi, da je tvoj antivirusni sistem in protipožarna pregrada še tam iz 80’s. 😀
Bo moral kak “stručko” nadgraditi malo ta tvoj “software”, nekaj se zatika in melje. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Saj moški so vedno vsi v redu, dokler je ženska v plodni dobi. ;)))
Sedaj si se nam vsem prikupila, tudi računalniškim virusom, ker so moškega spola! 🙂
Hudimano, da ženske niso vse v redu, ampak o tem bova kdaj drugič… 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kakšna nevoščljivost, lepo te prosim. Enkrat sem že napisala, da to kar se (kao) gre Dater, je najbolj simpl. Nobenega odnosa, zgolj sex, adijo in naslednja. Umetnost je imeti partnerski odnos.[/quote]

Ja saj maš čisto prav…. iz ženskega stališča in pogleda….

Za moškega je umetnost vsak dan nategnit drugo (neplačljivo) za žensko pa ravno obratno je to čist simpl, ker je polno kandidatov in je umetnost dobit enega po ”ženski” meri 🙂

Torej za veliko večino moške populacije to kar počne Dater, spada brez težav pod VELIKO umetnost.

Predpostavljeno je seveda, da je vse res, ampak jaz vedno rečem, da ne vidim razloga za laž in torej verjamem napisanemu 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kakšna nevoščljivost, lepo te prosim. Enkrat sem že napisala, da to kar se (kao) gre Dater, je najbolj simpl. Nobenega odnosa, zgolj sex, adijo in naslednja. Umetnost je imeti partnerski odnos.[/quote]

Za moškega je umetnost vsak dan nategnit drugo (neplačljivo) za žensko pa ravno obratno je to čist simpl, ker je polno kandidatov in je umetnost dobit enega po ”ženski” meri 🙂

Torej za veliko večino moške populacije to kar počne Dater, spada brez težav pod VELIKO umetnost.

Predpostavljeno je seveda, da je vse res, ampak jaz vedno rečem, da ne vidim razloga za laž in torej verjamem napisanemu :)[/quote]
Tu je lekcija za nas moske. Zenske rade mislijo, da se moskim “dogaja” kot zenskam. Pa je hudo drugace. Sploh kar se seksa tice. Zato se tudi cudijo kot kure lastnemu dreku, da toliko tipov laze, itd da bi prisli pod hlacke.

Niso vse ženske za vse.
Ene so idealne za prepiranje, druge so idealne za uživanje. 🙂

Matkic, ne posplošuj spet.
Nismo vsi na nekem živalskem nivoju, kjer so pomembni samo nagoni in goli seks. 🙂
Kaj pa ljubezen, pripadnost, gradnja skupne prihodnosti ?
To še nekatere živali znajo doživljati.

Nismo vsi na nekem živalskem nivoju, kjer so pomembni samo nagoni in goli seks. 🙂
To še nekatere živali znajo doživljati.[/quote]

Robi kaj če bi še enkrat prebral… ne pravim, da tega VSAK hoče, ampak tudi če bi VSI želeli, bi še vedno to bla nedosegljiva želja za 99% moških

Zato je to umetnost…..

Missing the point!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Napisal si, velika večina:

In ne verjamem, da je to želja velike večine. 🙂
Mogoče, če bi gledal le mlado populacijo, tam do 25. tega leta.

To še nekatere živali znajo doživljati.[/quote]

Nekaterim je to večna uganka, zato so bolj kot ne vedno na suhem 🙂

Predpostavljeno je seveda, da je vse res, ampak jaz vedno rečem, da ne vidim razloga za laž in torej verjamem napisanemu :)[/quote]
Tu je lekcija za nas moske. Zenske rade mislijo, da se moskim “dogaja” kot zenskam. Pa je hudo drugace. Sploh kar se seksa tice. Zato se tudi cudijo kot kure lastnemu dreku, da toliko tipov laze, itd da bi prisli pod hlacke.[/quote]

Le katera si domišlja, da se ji dogaja isto kakor moškim? Spet ena “huda” izjava iz tvoje izjemno bogate zbirke debilizmov.

Tu je lekcija za nas moske. Zenske rade mislijo, da se moskim “dogaja” kot zenskam. Pa je hudo drugace. Sploh kar se seksa tice. Zato se tudi cudijo kot kure lastnemu dreku, da toliko tipov laze, itd da bi prisli pod hlacke.[/quote]

Le katera si domišlja, da se ji dogaja isto kakor moškim? Spet ena “huda” izjava iz tvoje izjemno bogate zbirke debilizmov.[/quote]
Joj, miska piska, ne morem pomagati, ce me ne dohajas, lol.

“Dogaja” v tem konteksto pomeni to, da za vecino punc velja, da ce ze hocejo goli seks, ga lahko dobijo na eks. Kar pa za prakticno VSE moske absoutno ne velja.

Vemo pa tudi, da ko se zavedas, da ti je nekaj lahko dostopno, tisto mekaj zgubi na ceni/vrednosti. Dodajmo dejstvo, da povprecna zenska s povprecnim tipom v seksu kaj ekstra splon ne uziva. Oba sta tako spolno relativno zavrta. Ne znata. Itd. Kar pomeni, da ji do seksa dejansko niti ni ne vem kaj. Ce bi uzivale kot se sika, bi se tudi vam vec seksalo. Mi lahko kar verjames, ker to sem slisal ze od lepe cifre punc, po tem ko so bile z mano.
Pa tudi genetsko ste bolj za gnezdenje “narejene”. Se pravi vam je glavni relationship, ne neka naslada.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close