Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Konec zajebancije

Konec zajebancije

Interventni zakon PKP 10 bo omejil temeljne človekove pravice in omogočil uzakonitev obveznega cepljenja v Sloveniji! (pravda.si)

to je to.

saj vsi hočete avstrijo, avstrijski standard, torej delajmo po avstrijsko, zakaj bi bilo nekaj dobro za avstrijce za nas pa ne ?

Kaj mislite da se tisti kateri so se preselili v Avstrijo ne bodo gor cepili  ?

Eni ste pa res glupi.

vlada je poslala predlog zakona v državni zbor. Kar pa še ne pomeni, da bo zakon sprejet. A je tako?

če bo slučajno sprejet omenjeni interventni zakon, mene nebo pri ničemer omejeval.

Odgovor na objavo uporabnika
raziskovalni novinar, 29.11.2021 ob 06:19

vlada je poslala predlog zakona v državni zbor. Kar pa še ne pomeni, da bo zakon sprejet. A je tako?

Po moje bo sprejet. Preveč denarja zadaj. Pa tožbe.

Ja in? Ustavno sodišče je naložilo vladi, da uskladi svoje odloke z zakonodajo in ustavo. To zdaj počne. Do tega usklajevanja pa odloki in zakoni še vedno veljajo. Ustavno sodišče nima moči odlokov in zakonodaje (člen, ki pravi, da o šolanju na daljavo odloča minister) razveljavljati, zato vse ostaja do uskladitve. Tega bebci, ki bodo tožili šole in vlado ne vedo. Odlok in člen zakona o nalezljivih boleznih je morda res v neskladju z ustavo, to pa še ne pomeni, da ni veljaven dokler ga vlada ne uskladi.

Glede cepljenja pa ja, najbrž je to naslednji korak, tako kot v svetu.

Tocno to !     Obvezno cepljenje, takoj !       Dosti je zajebancije.

no me zanima kdo bo potem kriv za nadaljne nevsecnosti.. aja saj res, imenovali jih bodo drugace ne bo korona. Ccccc..

Odgovor na objavo uporabnika
jasno in glasno, 29.11.2021 ob 06:17

saj vsi hočete avstrijo, avstrijski standard, torej delajmo po avstrijsko, zakaj bi bilo nekaj dobro za avstrijce za nas pa ne ?

Kaj mislite da se tisti kateri so se preselili v Avstrijo ne bodo gor cepili  ?

Eni ste pa res glupi.

Ma kaj blodis kdo vsi?? Mene avstrija ne zanima!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close