Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Konec sveta 21. 12. 2012

Konec sveta 21. 12. 2012

Kako se pripravljate na to? Si delate zalogo hrane, skrivaj gradite vesoljsko ladjo, delate sezname, koga vse boste vzeli s sabo ali boste na ta dan naredili klik v glavi in se prepustili vesolju, da vas transformira v kaj drugega?

Koga bi pa ti vzela s sabo, če bo konec? Kam s sabo? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz bi vzela s sabo nekaj forumašev: Bibito, Marka, Matjažka, zmedeno_samico, krivokljunčico, On_-a, Spiderja, katenjko, ker vem, da mi bo brez njih dolgčas. :)) Za ladjo bo poskrbel On_, ker je bolj tehnični tip. Ne vem še, komu bi zaupala pripravo načrta preživetja? Ideje? :))

Jaz bi vzela s sabo nekaj forumašev: Bibito, Marka, Matjažka, zmedeno_samico, krivokljunčico, On_-a, Spiderja, katenjko, ker vem, da mi bo brez njih dolgčas. :)) Za ladjo bo poskrbel On_, ker je bolj tehnični tip. Ne vem še, komu bi zaupala pripravo načrta preživetja? Ideje? :))[/quote]Antilopa ti si pa že vse predvidela, lahko bi bila navigator na ladji….. :)))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jaz bi vzela s sabo nekaj forumašev: Bibito, Marka, Matjažka, zmedeno_samico, krivokljunčico, On_-a, Spiderja, katenjko, ker vem, da mi bo brez njih dolgčas. :)) Za ladjo bo poskrbel On_, ker je bolj tehnični tip. Ne vem še, komu bi zaupala pripravo načrta preživetja? Ideje? :))[/quote]Antilopa ti si pa že vse predvidela, lahko bi bila navigator na ladji….. :)))))[/quote]

Jaz bom predvsem skrbela za to, da se Spider in Matjažko ne spreta, da nam ne bosta ladje potopila. :))

Se pravi, da boš “stopila” med njiju. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se pravi, da boš “stopila” med njiju. :)[/quote]

Marko, ti raje poskrbi za načrt preživetja, ne pa da izgubljaš čas. ;)) Za tvojo punco pa ne vem, če se bo registrirala, jo lahko še rešimo. 🙂

Na eni stavnici sem zasledil, da lahko staviš ali bo konec sveta ali ne. Kvota je kar ugodna za konec.
Če bo res konec bom milijonar 🙂

Ja, komu le? Meni seveda! 😉

Hehe ampak časa zapravit tega pa ne boš imel. No, vsaj pufov se bomo znebili, če bo res vsega konec.

A je kdo razmišljal kaj o duhovni sferi?

mislim ne se hecat…ti si napisal do bo konec sveta in sprašuješ če si delamo zaloge hrane pa to…kaj hudiča rabiš zalogo hrane, če bo konec sveta.A ti veš kaj je to KONEC sveta-KONEC JE KONEC…BUMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!
KŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ.FRATIG, nič več ničesar, prah.

Si pa res … da ne rečem, kaj.Misliš da je Zemlja edini planet v vesolju?

Ta pridni bomo itak šli v nebesa, zato se sploh ne sekiram okrog konca sveta. 🙂

Ja, komu le? Meni seveda! ;)[/quote]

O, lej, moj virtualni “partner” antilopek. 🙂 Sem se že spraševala kje se potikaš.

Ko imaš občutek , da zapravljaš čas, samo ustaviš uro, in potem se ti zdi, da nisi nič izgubil. 😉 Kaj bomo reševali samo registrirane? To je pa diskriminatorsko. 🙂
Jaz bom kar zaupal Življenju, pa bo kar bo.

Jaz sem jih v zadnjih letih že kar nekaj zamudil. Upam, da ne bom tudi tega.

A ne bo 12.12.2012?:) Cool, potem imam 9 dni več za planirat.

ne. 21.ti je. Takrat ima prijateljica ravno rd. Boga reva, komaj se je rodila, bo že proslavljala rojstvo skozi porodni kanal v drugo smer …

krivokljunčica kaj pa tvoja duša rada papca, da si boš naredila zalogo? 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ne čakat do 21.12, konec je lahko že danes:)

drži , da ni konec dokler ne izgubite Vere (to velja za vernike), za pragmatike pa, ni konec dokler debela gospa ne zapoje, za vse ostale pa, 23 bo le še en dan za borbo

Ta pridni bomo itak šli v nebesa, zato se sploh ne sekiram okrog konca sveta. :)[/quote]

Robi, midva se potem itak tam srečava.:)

Ta pridni bomo itak šli v nebesa, zato se sploh ne sekiram okrog konca sveta. :)[/quote]

Robi, midva se potem itak tam srečava.:)[/quote]
Je pa dobro, če se še prej kje na zemlji, da se bova tam prepoznala. :)))

Pri nas je malo prej prišel konec sveta. Vesoljsko ladjo? Niti Noetove barke nismo rabili, saj smo uspešno preživeli povodenj na Ptujskem polju. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pri nas je malo prej prišel konec sveta. Vesoljsko ladjo? Niti Noetove barke nismo rabili, saj smo uspešno preživeli povodenj na Ptujskem polju. :D[/quote]

matjaži, saj zdaj ti ni treba ni več skrbet, midva imava že rezervirano mesto na ladjici.:)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close