konec ko je dobil svoje?
A je že kera doživela to razočaranje, ko ti tip vse naredi in se slini okoli tebe, te pelje povsod, dokler mu ne daš nog narazen, če mu je dobro, stvar ponovi, potem pa ni duha ne sluha od njega? In ga čakaš in kličeš, te skrbi, da ni z njim kaj narobe, pol ti pa kakšen tolk glup odgovor da na vse skup, da je več kot očitno kakšen butl je v resnici?
Ne morm verjet, da sm sama šla že drugič na led?
Kaj je torej kakšen očiten znak, da te hoče tip samo za sex, da bi se v prihodnje ognila takšnim debilom?
Hepl me!!!
no,ti bom pa jst odgovoru,ce ti se noben ni!
so ljudje,ki se grejo stavit,ali jo bo podrl,ali ne,te izkoristijo,naredijo vse,da te dobijo v posteljo…nasvet je edino ta,da ne bodi naivna in ne nasedi takoj! pa mi se povej,ce te nekdo osvaja in po kolikem casu pades na to,da mu das noge narazen? in ne delaj butla iz sebe,temvec daj sebi in novemu fantu cas,da se malo bolje spoznata 🙂 morda pa ga prepricas v nekaj vec,kot samo sex za 2x!!! 🙂
odgovora bi bil pa vesel 🙂
Ste pa res dedci eni butli. Jaz če si tipa želim, bom spala z njim ne glede na to, a bo ostal z mano. Če je prava kemija, strast, zakaj bi čakala. Saj imamo tud ženske kaj od tega, a ne?
Pa kaj pol, če te ima samo za sex, pa imej še ti kdaj koga samo za sex in se ne obremenjuj s tem, da bo trajalo. Ko bo ta pravo, bo že, boš videla;-)
Ja, ce se dost menis z njim ze prej opazis kolk kej ma slame v glavi…
Drgac pa jst ne vem- mu tak dolgo ne das, da ce je ze samo zarad tega s tabo, bo ze prej obupal. Ampak zdaj ko je pa ze kar je… No, jst bi navezala spet kontakt z njim- bi se slinla okol njega- in ga poskusala financno izkoristit do konca. Ce pa to ne bi slo… Ma ja, bi ze nasla kaksno drugo obliko mascevanja…:) V glavnem: najebal bi ON! 🙂
LP
Jst sm naletela na enga tacga par let nazaj…po parih dejtih sm ugotovla kaj hoče pa sm jst vzela “vajeti” v svoje roke…občasno sva se dobivala, pijačka pa tko..v upanju najbrž da bom dala noge narazen, ampak v enoletnem dobivanju tega ni doživel…no pol je pa res obupal in sva šla vsak na svojo stran :)) Bo en jebač na men črtice delu, no way…
..sej se pri takih takoj opazi…na začetku se matra, ko mu po nekaj tednih še vedno ne daš že išče izgovore zakaj ne more na drink (učenje, faks, služba, auto šrafat, biu u MB…uglavnem busy je za ponoret), pol se par tednov ne slišta…in spet mal pobeza, se dobiš na pijački in maš noge še vedno skupi…pol mu pa že dol visi in se ne javi več :))
No da ti podam odgovor: njega sem že od prej poznala in zato sem mu dala še prej, kot bi to drugač naredla. Tko sva po enem tednu, drugač bi pa čakala vsaj en mesec. Je pa čist možn, da je šel kej stavit, ker me prej ni mel nihče, ker sm bla v dolgi zvezi in ko sva se srečala, je v meni očitno vidu en izziv, da bi pred kolegi lohk to oznanil.
od zdej naprej, se ne bom nobenmu več pustla in se bo mogu nasledn pošten potrudit, da me bo dobil.
LP
puncy,saj ni treba cakat eno leto,kot BLONDY!!! to vrzes stran ves veselje do kaj! in potem blondi misl,da je vajeti prijela v svoje roke,ha ha ha,pa ne ga srat blondy??!!! moski se je verjetno gonil okoli,medtem ko si ti mislila da ga drzis za jajca,ker mu ne das?! lepo te prosim,no!!! pa nepredvidljiva,materialistka!!! se vidi,da te slame nimas ti!!! ti bi navezala stike in ga financo izkoristila? ves kaj je to,NEMOC CLOVEKA!!! raje naredi kaj dobrega za to,ne pa samo gledat na mascevanje!!! kurc pa take babe!!!!
Samo pojasnilo…kaj je on počel medtem me sploh ne briga, ker itak da se je gonil važn je da pol tistga svojga zgonenga tiča ni dal vame…v tem smislu pravim da sm ga mela na “vajetih” 🙂 Kljub svojemu hobiju (beri: kurbirstvu) je bil vseen dober sogovornik in osebek s katerim si je vsaj v tem smislu splačalo krajšati čas 🙂
blondy,pa nepredvidljiva…svaka vama cast 🙂 take punce,ce sta(?),se lahko usmili samo bog! blondy,hodis s clovekom,eno leto,pa ti je vseeno,ali se goni okoli ali ne?! kljub temu,da je bil dober sogovrnik,ha ha ha! ves kaj,pomoje si si to mal zmislla.pomoje je tvoj sosed,ali pa prijatelj,pa si kar rekla,da je bil tvoj fant,pol si bla pa lubosumna,ker je pac druge muce stiskal,pol si se pa skregala z njim,a ne 🙂
nepredvidljiva,kapo dol da tako priznas 🙂 a is dec,al kaj? ce ti dol visi?
Punčy, iz lastnih izkušenj ti lahko povem, da nekaterih preprosto ne moreš razkrinkati. Seveda so tisti, ki to počnejo očitno in jih takoj pogruntaš, so pa tudi tisti, ki znajo malo bolj obračati besede in dejanja, da jih ne ugotoviš takoj. Vsaj do takrat ne, ko je že prepozno in on izgine.
To se je tudi meni zgodilo. Spoznala sem zelo v redu fanta, pametnega, simpatičnega, dobrega videza. Priznam, zaljubila sem se v njega in na kraj pametni mi ni padlo, da me hoče samo podreti. Skratka, seksala sva po dveh mesecih, odkar sva začela hoditi (vsaj jaz sem bila prepričana, da resno hodiva). Je pa res, da nisva prebila veliko časa skupaj, ampak sem mislila, da je razlog ta, da je veliko zaposlen (v bistvu je imel res lastno obrt). Pač seksala sva trikrat, potem pa konec…. Ni se več javil, ni se več oglasil. Takrat se je zame podrl svet, ker sem bila zaljubljena. Ko pa sem sprevidela, kaj je bilo v resnici, sem ga preklela in si rekla, da nikoli več ne bom padla na take prasce. No, do sedaj se ni ponovilo, ampak nikoli se ne ve. Ko je nekdo zaljubljen, ga je lahko vrteti okoli prsta, na žalost.
Forum je zaprt za komentiranje.