Konec je, necepljeni niti tankat več
robi9, 04.01.2022 ob 13:06
vatikanske ječe, 04.01.2022 ob 12:52
jaz2019, 04.01.2022 ob 12:50
tako kot so napovedali testiranje v šoli, kar se je potem uresničilo, tako bo tudi PC plus testiranje oziroma samo PC.
Kar je še en razlog več za cepljenje. necepljeni več ne bodo mogli nikamor.
Kakšen debil.
To je razlog za upor, ne pa za podpiranje fašizma in suženjstva.
Tako, kot si se upiral do sedaj, boš smao gobec sukal na internetu, sistem pa bo delal naprej.
Strupeni zvarki delujejo. Poglejte uradne podatke iz Danske. Cepljeni zbolevajo in širijo nove seve ter ogrožajo zdravje vseh. Točno tako, kot smo napovedali teoretiki zarot.
https://www.facebook.com/groups/202215498310545/permalink/319783646553729/
Anonimno 1146, 04.01.2022 ob 13:07
Pa kaj838, 04.01.2022 ob 08:39
Pri nas v službi je cepljenih 95 %, večina tudi s 3. odmerkom. Tako da ni panike. Če se bo treba še testirati, se pa tudi bomo. Saj ni tako hudo. Jaz kljub cepljenosti to itak vsake toliko časa naredim. Pa nisem Janševa (da ne bo pomote). Jaz si samo želim kolikor se pač da normalno delati in normalno živeti.
Za: Pa kaj838
In to je zate normalno življenje? Saj se hecaš ane? Če se Kacin heca, verjamem, da se tudi ti, saj si lahko vodljiva.
Da lahko v teh norih kovidnih pogojih delam in kolikortoliko normalno živim tudi drugače, je pač vredno ne le cepljenja (cepiš se sicer zato, da pomagaš celotni populaciji in ne toliko sebi) ampak tudi testiranja. Da pa nisem nespametno vodljiva, pa vidiš že po tem, ko me ne moreš voditi. 🙂
pa kaj, 04.01.2022 ob 13:24
Da lahko v teh norih kovidnih pogojih delam in kolikortoliko normalno živim tudi drugače, je pač vredno ne le cepljenja (cepiš se sicer zato, da pomagaš celotni populaciji in ne toliko sebi) ampak tudi testiranja. Da pa nisem nespametno vodljiva, pa vidiš že po tem, ko me ne moreš voditi. 🙂
In kako cepljena pomagaš celotni populaciji? Da netestrirana plaziš vsepovsod in da moraš it kot cepljena na šiht, tudi če ti doma vsi crkavajo od korone? Resno?!?!?
fakofpaomikron, 04.01.2022 ob 13:36
In kako cepljena pomagaš celotni populaciji? Da netestrirana plaziš vsepovsod in da moraš it kot cepljena na šiht, tudi če ti doma vsi crkavajo od korone? Resno?!?!?
Sem mislila, da se bomo cepili vsi in se s tem rešili korone. Pa ste nekateri zajebali. Sebe in vse ostale. Najlepša vam hvala za tole. Vseeno skušam delati in živeti kolikor se pač da normalno.
Da lahko v teh norih kovidnih pogojih delam in kolikortoliko normalno živim tudi drugače, je pač vredno ne le cepljenja (cepiš se sicer zato, da pomagaš celotni populaciji in ne toliko sebi) ampak tudi testiranja. Da pa nisem nespametno vodljiva, pa vidiš že po tem, ko me ne moreš voditi.
—
mi je žal, ampak tole: cepiš se sicer zato, da pomagaš celotni populaciji
tole kaže, da si popolnoma vodljiva.
to je parola, ki se po tv rola.
pa dajte ljudje malo zapreti tv poročila in z zdravo pametjo razmisliti kaj se dogaja!
pa to upanje, kako če se bomo vsi cepili, bo pa spet vse normalno.
vam ni še jasno, da ne bo?!
pa pogledate kakšen link, ki jih robi lepi?
Bog naj se vas usmili, da spregledate, da je to biološka vojna.
da upreti se moramo vsi skupaj, ker nas namenoma razbijajo na dve skupini!
no, 04.01.2022 ob 13:56
Da lahko v teh norih kovidnih pogojih delam in kolikortoliko normalno živim tudi drugače, je pač vredno ne le cepljenja (cepiš se sicer zato, da pomagaš celotni populaciji in ne toliko sebi) ampak tudi testiranja. Da pa nisem nespametno vodljiva, pa vidiš že po tem, ko me ne moreš voditi.
—
mi je žal, ampak tole: cepiš se sicer zato, da pomagaš celotni populaciji
tole kaže, da si popolnoma vodljiva.
to je parola, ki se po tv rola.
pa dajte ljudje malo zapreti tv poročila in z zdravo pametjo razmisliti kaj se dogaja!
pa to upanje, kako če se bomo vsi cepili, bo pa spet vse normalno.
vam ni še jasno, da ne bo?!
pa pogledate kakšen link, ki jih robi lepi?
Bog naj se vas usmili, da spregledate, da je to biološka vojna.
da upreti se moramo vsi skupaj, ker nas namenoma razbijajo na dve skupini!
Nak, jaz sem se kar brez TV cepila zato, ker cepivo pomaga izkoreniniti bolezni. Dosedanje izkušnje človeštva so to. Pri covidu ste pa anticepilci zajebali in zdaj smo, kjer smo. Vseeno skušam delati in živeti kolikor se pač da normalno. Kako pa ti živiš, me pa od tega vašega zajeba dalje ne zanima več.
cepivo pomaga izkoreniniti bolezni?
kdaj boš dojela, da to NI klasično cepivo?
kdaj boš dojela, da če bi ta zvarek deloval, ne bi bil potreben drugi, tretji, četrti, itd. odmerek?
misliš, da je ta tretji zadnji?
pri katerem odmerku se ti bo to posvetilo, če se ti do sedaj ni?
potem pa… mi, ki smo to spregledali na začetku smo krivi vsega?
ne razumeš, da če bi vsi na začetku rekli NE, tega vsega ne bi bilo.
samo, ko ljudje nasedajo na tv propagando in niso sposobni pogledali malo okoli sebe
in z zdravim razumom oceniti situacijo… potem je pa tako.
prebereš kdaj kaj pišejo ljudje?
kako hodijo kolegi, sorodniki cepljeni in z doma okuženimi okoli in prenašajo virus?
in ti ni jasno, da če bi res šlo za zdravje, da bi bili ukrepi drugačni?
in ti jasno, da če bi res šlo za zdravje bi se vsi šli cepiti. brez reklame in prisile.
jaz živim mirno in normalno.
me nič ne moti, če ne smem na smučanje v tujino. 🙂
nisem cepljena. ne bom se cepila za nobeno ceno.
delam z veliko ljudmi. tudi iz tujine. tudi s takimi, ko vem, da niso testirani, bila v stiku z okuženimi, nisem zbolela.
imam pa doma osebo, ki ima po cepljenju strdke in čaka da jo kap.
pa nisem proti zaradi te izkušnje,
ampak zato, ker me ni strah pogledati resnico.
tako da… lahko mirno hodite naprej se cepiti, en dan boste že spregledali.
pa kaj, 04.01.2022 ob 13:48
Sem mislila, da se bomo cepili vsi in se s tem rešili korone. Pa ste nekateri zajebali. Sebe in vse ostale. Najlepša vam hvala za tole. Vseeno skušam delati in živeti kolikor se pač da normalno.
Saj cenim tvoje poštenje in državljanski duh. Vendar moraš tudi ti razumeti, da nismo v času, ko so bile posamezne naselbine izolirane od drugih. Lahko smo cepljeni tudi 99%, ali pa tudi 100%, potem pa prileti na Pučnika nekdo iz Južne Afrike ali Londona ali od kjerkoli, ki je cepljen, vendar okužen, in raznese virus spet med populacijo. Čredna imunost je nemogoča pri virusu, ki ima že na desettisoče variant, to tudi znanost ve in pove. Cepljenje torej ne izpolnjuje svojega namena, temveč služi le kot začasna profilaksa posameznikov z vedno krajšim časom trajanja zdravljenja bolezni. Vsak posameznik se mora odločiti, ali želi prejeti to zdravilo, ki mu bo za določen čas nekoliko ublažilo simptome bolezni, ki jo bo kljub temu imel. In sam zase pretehtati, ali so stranski učinki tega zdravila tako majhni, da odtehtajo tveganja.
Ko bo na voljo cepivo, ki bo dejansko imuniziralo, pa bo druga pesem. Vendar takega cepiva za koronavirus ne bo.
Vsak posameznik se mora odločiti, ali želi prejeti to zdravilo, ki mu bo za določen čas nekoliko ublažilo simptome bolezni, ki jo bo kljub temu imel. In sam zase pretehtati, ali so stranski učinki tega zdravila tako majhni, da odtehtajo tveganja.
Ko bo na voljo cepivo, ki bo dejansko imuniziralo, pa bo druga pesem. Vendar takega cepiva za koronavirus ne bo.
—
zelo lepo napisano.
kot tudi že nešteto besed in misli in opozoril in knjig in video posnetkov…
pa eni še kar ne morejo odpreti oči.
no, 04.01.2022 ob 15:09
Vsak posameznik se mora odločiti, ali želi prejeti to zdravilo, ki mu bo za določen čas nekoliko ublažilo simptome bolezni, ki jo bo kljub temu imel. In sam zase pretehtati, ali so stranski učinki tega zdravila tako majhni, da odtehtajo tveganja.
—
zelo lepo napisano.
kot tudi že nešteto besed in misli in opozoril in knjig in video posnetkov…
pa eni še kar ne morejo odpreti oči.
Ko bi le ti debilno egoistično anticepilsko že enkrat usta začepilo…. :-S
pa kaj, 04.01.2022 ob 14:04
Nak, jaz sem se kar brez TV cepila zato, ker cepivo pomaga izkoreniniti bolezni. Dosedanje izkušnje človeštva so to. Pri covidu ste pa anticepilci zajebali in zdaj smo, kjer smo. Vseeno skušam delati in živeti kolikor se pač da normalno. Kako pa ti živiš, me pa od tega vašega zajeba dalje ne zanima več.
Cepivo izkorenini bolezen? :))) Kako to deluje pri malariji in gripi? :)))
To bi moralo pomenit, da se bodo cepljeni morali testirati, ostali pač še naprej izpolnjujejo t.
pač cepljeni nekontrolirano širijo virus, necepljeni pač ne, če hočejo kam prit, morajo dokazat svoje negativno zdravstveno stanje. Je cepivo že pokazalo, da pač ne varuje pred širjenjem bolezni.
In to je edino prav, če se že takoooo bojijoooo tegaaa strašnegaaaa virusaaa!! (no saj nam je poznano zakaj ga izrabljajo!!)
no, 04.01.2022 ob 15:28
izgleda da te zelo frustrira moje pisanje.
in mi je žal za tvoje slabo počutje.
v razmislek: človek poseže po agresivnosti in žaljenju,
ko je nemočen.
lahko še bolj noriš, utišati me ne moreš.
bolj razmisli,
da predelaš občutke nemoči na nek konstruktiven način.
Jap, iritira me trobezljanje o odpiranju oči s strani tistih, ki ste popolnoma zaslepljeni z anticepilsko propagando. In si mislim, da če bi vi le uspeli namesto tega, da končno odprete oči, vsaj usta zapreti, bi že bilo vsaj za polovico boljše na tem svetu. Upanje umre zadnje. Hkrati pa seveda vem, da na to, da vas bo pamet srečala, ne smem čakati, ampak moram sama živeti in delati, kot da ne obstajate. Kljub temu si včasih na MON še dovolim kakšen trk z vašimi trdimi bučami. Kot danes, na primer.
ja, kot je robi napisal, če te to iritira,
potem imaš res psihične probleme, pa ne mislim žaljivo.
pod jezo, pod besom, je vedno bolečina.
potlačena.
ki je kot otrok nisi mogla razrešiti.
predlagam da si poiščeš neko pomoč,
ker stres ni dober za telo. je prav da pride ta bolečina na dan in se pozdravi.
Forum je zaprt za komentiranje.