Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Konec je, necepljeni niti tankat več

Konec je, necepljeni niti tankat več

Pri nas v službi je cepljenih 95 %, večina tudi s 3. odmerkom. Tako da ni panike. Če se bo treba še testirati, se pa tudi bomo. Saj ni tako hudo. Jaz kljub cepljenosti to itak vsake toliko časa naredim. Pa nisem Janševa (da ne bo pomote). Jaz si samo želim kolikor se pač da normalno delati in normalno živeti.

Odgovor na objavo uporabnika
iDESI547, 04.01.2022 ob 08:22

V Nemčiji in Avstriji temu rečejo 2G+ Zadeva deluje brez problema. Povečini velja 2G (po naše PC), nekje pa 2G+ (po naše PC+T). Ni nek bav bav. Res pa je, da je v Sloveniji nekam malo testnih kontejnerjev (sploh za 2G+).

deluje brez problema? zakaj ne bi še omejili blontne posebej, pa črne posebej, pa modrokoke posebej, pa še one ki so 100 kg + posebej, itd. itd…

zakaj ne bi po tvoje, saj ti ne vidiš problema ane…

zakaj nisi že do l. 2019 se ravnal po prioncipu 2 g oz. pc…

takih kot je desi se moramo v družbi bati… ko mu bodo rekli samo ta in ta velja, ostali so nula – bo on rekel – ok, kako rečete, brez problema, ostale obravnavam kot nulo… grozljivkaaa

Pa kaj838, 04.01.2022 ob 08:39

Pri nas v službi je cepljenih 95 %, večina tudi s 3. odmerkom. Tako da ni panike. Če se bo treba še testirati, se pa tudi bomo. Saj ni tako hudo. Jaz kljub cepljenosti to itak vsake toliko časa naredim. Pa nisem Janševa (da ne bo pomote). Jaz si samo želim kolikor se pač da normalno delati in normalno živeti.

ja pa če si bo logarca izmislila da se morajo tipi nastavit, da ona se pride zadovoljit, ženske pa janši – tudi brez problema ane…

otroke pa da vam vuzamejo za 3 tedne na mesec, in jih dobite sam,o za 1 teden domov – kakor pač rečejo ane in si namislijo – boste pač brez problema to naredili…

če vam bodo pesek za žret za malico pripeljali namest hrane boste tudi to naredili… brez problema ane.-..

a ste normalni ljudje.. kje imate možgane???

Že nekaj časa je zelo lepo vidno kako ti prekrasni ukrepi v Nemčiji in Avstriji učinkujejo. So zelene oaze brez okužb?

kaj resno, 04.01.2022 ob 08:42

ja pa če si bo logarca izmislila da se morajo tipi nastavit, da ona se pride zadovoljit, ženske pa janši – tudi brez problema ane…

otroke pa da vam vuzamejo za 3 tedne na mesec, in jih dobite sam,o za 1 teden domov – kakor pač rečejo ane in si namislijo – boste pač brez problema to naredili…

če vam bodo pesek za žret za malico pripeljali namest hrane boste tudi to naredili… brez problema ane.-..

a ste normalni ljudje.. kje imate možgane???

Ne budali.

Opeka, 04.01.2022 ob 08:38

Ko bojo nehali ljudi vlačit pred kontejnerje, kjer se zbirajo mase ljudi, lahko tudi kuznih, potem bo epidemija upadla. Dokler pa bojo ustvarjali umetno kuznost za razne covid dodatke, bo pa tako. Pa saj nismo neumni.

Novinarji slabo slabo opravljate svoje delo, malo na teren.

Res je. Podpis

Fun fact:

Za covid dodatke v zdravstvu smo pri nas porabili več denarja, kakor za zdravljenje bolnih s covidom.

Vir ,Mladina,116 miljonov evrov nekaj tisočim zdravnikom koronskih dodatkov. Tako dobrohotna ni bila nobena država v EU!!

Eni pa še vedno verjamejo, da je državi mar za zdravje njenih državljanov.

Edino pravilno in pametno. Ali se testiramo vsi ali noben, ker smo vsi lahko okuženi, tudi preboleli in cepljeni. Tudi v šolah je neumno, da se testirajo samo tisti, ki niso ne preboleli ne cepljeni. In to samo otroci. Že lani sem napovedala, da bo slej kot prej obstal samo pogoj T.

Omg, 03.01.2022 ob 22:46

No, če prav razumem je Logar ravnokar napovedala, da bo uveden PC+T povsod tam, ker je sedaj PCT. To pomeni, da se bomo cepljeni morali ravno tako drenjati v vrstah pred kontejnerji, če bomo hoteli it tankat in necepljeni tankat sploh ne bodo mogli več. Drži?

Kolikor jaz poslušam svoje necepljene sodelavce bo nastal izbruh bolniških, če se to zgodi. Ker preprosto ne bodo mogli priti v službo.

O, bog nam pomagaj. A bomo kar firmo zaprl? Ker pri nas je necepljenih več kot tretjina zaposlenih, mi pa delamo na polnih zmogljivostih in se nam že ena sama bolniška pozna.

Če Se ti ena sama bolniška pozna si zelo nesramen do delavcev.

Naj uganem  – malo plačaš in delavci dajejo tebi svojih 100% zmogljivosti?

Rabiš mlad kader, brez otrok. Raje moške.

robi9, 04.01.2022 ob 08:36

Seveda, brez problemov deluje fašizem. Daj ne seri s svojimi bolanimi forami. Na tisoče ljudi pa kar hec protestira.

Da na tisoče ljudi protestira, ni novost. Tudi proti ustavitvi prodaje vozil z motorji z notranjim izgorevanjem, načrtovanem za leto 2035 jih je. In bodo še. Glasna manjšina…

Jaz pa po cepljenju imam povisan srcni utrip. In JA je od cepiva. In nihce tega ne bo priznal.  Cepivo jansen. Cepljena jeseni preden je punca Katja umrla.

Dokler bodo ljudje hodili po doze in 3, 4, 5 in 20. Ne bodo odnehali. Vsi bi morali reci NE. In ne morejo vse zapret.

Zdaj tretjic, pred poletjem cetrtic, jeseni pa petic da bo zascita za cez zimo- ampak zboleli bojo vseeno :))

logika da te kap. Prav norcujejo se in ratuje jim, bedakov ne zmanjka pa da se jebes.

pcr test, 04.01.2022 ob 09:02

Fun fact:

Za covid dodatke v zdravstvu smo pri nas porabili več denarja, kakor za zdravljenje bolnih s covidom.

Vir ,Mladina,116 miljonov evrov nekaj tisočim zdravnikom koronskih dodatkov. Tako dobrohotna ni bila nobena država v EU!!

Eni pa še vedno verjamejo, da je državi mar za zdravje njenih državljanov.

To je pa neumnost Mladine.

Dobro vemo, da so bolnicam dolge mesece nakazovali bajne zneske za bolnike na intenzivnih oddelkih in v vsem tistem času so presegli miljardo samo za korona bolnike, do danes je ta znesek sigurno že blizu dveh miljard, če ne celo čez.

Prav je, da so obelodanili tudi to krajo z dodatki vendar pravi kriminal je pri testih in korona hospitalizacijah, sploh v kombinaciji z vsemi odpovedanimi in preloženimi operacijami in posegi, ki se niso zgodili zaradi korone.

Pa kaj838, 04.01.2022 ob 08:42

Ne budali.

nič ne budalim, samo primeri kako se obnašate in čemu sledite… in ukrepi butasti, nespoštljivi, nezakoniti, mimo vseh temeljnih človekovih pravic –  kot si jih ta folk izmišljuje, mater ni dvakrat za rečt, da si niso sposobni tud kaj takega izmislit…

pričakovano, 04.01.2022 ob 09:05

Edino pravilno in pametno. Ali se testiramo vsi ali noben, ker smo vsi lahko okuženi, tudi preboleli in cepljeni. Tudi v šolah je neumno, da se testirajo samo tisti, ki niso ne preboleli ne cepljeni. In to samo otroci. Že lani sem napovedala, da bo slej kot prej obstal samo pogoj T.

ti pa ne razumeš najbolj kaj Logarca napoveduje, tako se zdi iz napisanega…

namreč naj ti pojasnim kako izgleda ta novi predlog oz. domislica stroke- T bo veljal samo za cepljenje in prebolele;  za necepljene pa T ne bo veljaven…

torej če si necepljen in neprebolevnik in se testiraš in si ZDRAV – TI TO NE BO NIČ POMAGALO, KER TEGA NE BODO PRIZNAVALI, AMPAK BOŠ ZAPRT, OZ. BREZ MOŽNOSTI DOSTOPA DO STORITEV

Zato pa samo psihični bolniki hočejo bolan sistem, ki diskriminira zdrave ljudi. Covid fašizem je režim psihičnih bolnikov.

Ja po domače povedano.

Če si zdrav, ti ni dovoljeno nič, ker stroki sporočaš, da so se motili.

Torej po domače ni ti dovoljeno biti ZDRAV V KORIST STROKE.

Ja, sigurno da bo tako kot včasih ja. Nikoli več ne bo tako, ker  nekateri debili samo kimate in delate točno to kar vam ukažejo, kar misli si, da boš imela mir, ker si cepljena. Sploh veš ne kaj so ti aplucirali v telo in kolikokrat ti bodo še. Se boste pri 10 ti dozi zbudili in ugotivili, da sploh ne gre za virus???No, če boste še živi.

Kam smo prišli.

Za družbo je zdrav človek

ODPADNIK

kaj resno, 04.01.2022 ob 09:34

ti pa ne razumeš najbolj kaj Logarca napoveduje, tako se zdi iz napisanega…

namreč naj ti pojasnim kako izgleda ta novi predlog oz. domislica stroke- T bo veljal samo za cepljenje in prebolele;  za necepljene pa T ne bo veljaven…

torej če si necepljen in neprebolevnik in se testiraš in si ZDRAV – TI TO NE BO NIČ POMAGALO, KER TEGA NE BODO PRIZNAVALI, AMPAK BOŠ ZAPRT, OZ. BREZ MOŽNOSTI DOSTOPA DO STORITEV

ČE bodo to uvedli, upam res upam, da bomo vsi na ulicah. Ker tisti, ki se temu ne bo uprl, si bo podpusal smrtno obsodbo, cepljenje do smrti.

Boriti se moramo, 04.01.2022 ob 09:42

ČE bodo to uvedli, upam res upam, da bomo vsi na ulicah. Ker tisti, ki se temu ne bo uprl, si bo podpusal smrtno obsodbo, cepljenje do smrti.

Res je. Saj takšen je plan. In plan se bo realiziral, če se narod ne bo uprl covid tiraniji in fašistom.

Njihovi zakoni za nas ne veljajo. Zato pa imamo v Savinjski regiji fontano piva. Mi bomo veselo tankali se  naprej.

končno tudi mi zdravi, 04.01.2022 ob 00:13

Tudi pri nas je 3/4 firme necepljene, neprebolele in zdrave. To je večina nas, ki smo dve leti pokrivali delovne ure tistim, ki so zboleli za kovidom, tistim, ki so bili v karanteni zaradi stikov s pozitivnimi ali so bili sami pozitivni, tistim, ki so poklicali zdravnika, da se slabo počutijo in kljub negativnemu testu po 3 tedne simulirali kovid, tistim ki so koristili bolniško po cepljenju zaradi slabega počutja, itd… mi pa garali 2 leti ko črne živine in prevzemali izmene v zadnjem momentu, ker je nekdo moral v karanteno ali je zbolel.

Sedaj smo pa mi na vrsti za “počitek”. Večino nas je izgorelih in bomo koristili bolniško na ta račun tam nekje do pomladi, ko bo virus spet čudežno izginil in se bo bodo ukrepi omilili-mogoče nam celo takrat dovolijo tankat, nam zdravim in necepljenim. Mogoče sploh več ne bomo potrebovali goriva za službo, ker bo firma v teč času šla v tri krasne. Bomo pa uživali naprej na borzi, pa spet ne bomo potrebovali goriva. Boli me k…za strokovne skupine, politiko, in  znanstvenike, dokler mi služi zdravje in imam keša na zalogi za par let. Pa bomo šli uživat  tja za par let, kjer ni potrebno izpolnjevati pct pogoja.

bravo!!

Kaos v deželi tej, 04.01.2022 ob 09:39

Ja po domače povedano.

Če si zdrav, ti ni dovoljeno nič, ker stroki sporočaš, da so se motili.

Torej po domače ni ti dovoljeno biti ZDRAV V KORIST STROKE.

Kdaj pa je še kje ZDRAV človek koristil medicini in farmaciji? Ne gre se njim, če si ti zdrav ali ne, njim se gre za to koliko denarja lahko potegnejo od tebe in če si zdrav jim ne nosiš nič.

robi9, 04.01.2022 ob 09:53

Res je. Saj takšen je plan. In plan se bo realiziral, če se narod ne bo uprl covid tiraniji in fašistom.

Seveda se bo realiziral. Preveč ovčk in brezjajčnih ljudi je tu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close