Najdi forum

Končno

Kdor čaka dočaka…

Za morebitne nepravilnosti ali popravke pa se lahko obrnete na Primoža…..lep dan in čimveč snega:-)))))))))

Oooooooo, the best. Gledam tudi slike, pa se mi FUL cedijo sline…. :))))))
Mogoce bo pa tudi meni kdaj uspelo bit zraven.

En lep pozdrav brez snega (ker je 5 nad niclo in je vse ze zdavnaj skopnelo, ampak berem, da pri vas pa danes lepo snezi),
Ursa.

No, pa smo dočakal :)).
Sline se mi cedijo grozno, kako slastno izgleda VSE…. In kako dobre volje vsi.
Hvala ker ste tole “delili” z nami.
Lep pozdrav iz oblačne Dolenjske (sneži pa pri nas ne – na srečo ??)
Damjana

----------------------------------------------- http://sonce-rumeno.moj-album.com/

Lepa reportaža, hvala.

Res fino. Ko sem prebirala reportažo, so se mi prikazovali vsi ti prizori in tudi usta so bila polna sline ob vseh fotkah s hrano.

Mnjami, res je bilo krasno. Tako družba kot hrana.

Lep dan vsem,
I.

Super reportaža, še lepše slikice, najlepše pa ste se gotovo imeli tisti, ki ste to doživeli.
Pozdravček vsem!

Vladka

P.s.: Pri nas ne sneži :-)))

jaz pa danes direkt v galerijo, kjer me je presenetil nov podatek…. 2. srečanje…., res lepo predstavljeno, z veseljem se mi cedijo sline po sarmi, slov. sušiju, sladkarijah …. Babi, kako se pripravijo sarme “z vrzoti”. Hvala za nasvet. Lep pozdrav Mica

Hej!
Pogledam in malo novega. Dolzna sem recept za musako iz jajcevcev;pisem
in pisem ter posljem. In kaj vidim? Medtem ste se ve ze zabavale ob slikah in reportazi!
Sasi in Primozu najlepsa hvala,da sta nam obudila spomin na lepo preziveti kuharski popoldan in vecer.Pa vsi ti otroci! Joj,kako so lepi!
Saj se bomo se srecali,kaj ne?

Mica,recept bo posredaovala Bojka.Jaz te sarme jem pri njej.Tako mi jih ni treba delati:)))

Ce pogledate natancno drugo sliko okraskov,boste med drugimi lepotami videle tudi jadrnice in otroske vozicke iz orehovih lupinic.To je delo mojega svaka in sestre,jaz v glavnem samo kolescka rezem iz stebelc vrtnice.
Ti vozicki in jadrnice krasijo smrecico tudi v Angliji.Ja,moj svak je res mojster: lovi ribe,dela susi in okraske,pa se psa vodi na sprehod! .:)))

Lep pozdrav na vzhod, daljni sever,severo- zahod, na Gorisko in daljni jug.

Jaz sem pa itak na zahodu,bolj tja se ne da,aja se do Pirana lahko!!!Babi

Joj, Babi, te okraske iz orehovih lupinic sem dobro pogledala, tako so mi všeč. In sem jih pokazala tudi našima puncama. Res so lepi, ma kaj lepi, čudoviti.
In hvala za pozdrave na daljni jug, kjer smo imeli danes za kosilo “tvoje” testenine z jajčevci in paradižnikom in za sladico malo prirejeni Bounty.
Pozdravček vsem!

Vladka

Se mi je kar milo storilo, ker nisme uspela priti na drugo srecnje. Bi bila pa zelo vesela, ce bi napisali se kaksen recept iz pojedine na srecanju. Sama recimo naredim sarme, ki so bolj tako tako (ce je clovek bolj lacen). Polenta je pa vedno iz vrecke in 2 minuti v slan krop. Se morajo kar s tem zadovoljiti.

Lep dezeven pozdrav
Mateja

Res, prijetno srečanje je bilo. Tako prisrčno, sproščeno, otroci so prav pašali med nas odrasle, tako luštkani so bili. Pa toliko raznovrstnega peciva je bilo in zelooo dobro. Nekatere tako mlade pa take mojstrice. Zelo pohvalno. Ja Babi, pa Bojka in Mici, so pa obvladovale kuharijo. O, so pa imele pridne pomočnice in pomočnike.
Črno bela slika Babi s skodelico kave mi je pa res všeč. V Nedelu je rubrika, kjer ocenjuje izkušen fotograf fotografije, ki jih lahko vsak pošlje. Me prav matra kaj bi dejal, pa črno bela…
Vsekakor pa, se vidimo.

lp

O, Tajč, pa kako je bila tista polenta dobra. Sem z goriške, polento občasno kuham, sicer ne bele, nisem niti vedela, da obstaja, ampak tako dobre pa še ne. Moja mama je ni, pa tudi jaz je ne režem z vrvico, ampak na krožnik jo dam kar s kuhalnico. Babi, z razlaganjem, kako je zgledal polentar, mi smo pač tako rekli tej kuhalnici, s katero smo mešali, jaz bi rekla bolj obračali, polento, si me vrnila v moja mlada leta. Sem pa čisto pozabila na ta rekvizit. Leta, leta.

lp

Hej,Lozka od frtalje!
Tisti moj pozdrav na Gorisko je veljal prav tebi in noni Karolini.Saj mogoce Ajdovscina ni vec Goriska,ali pa.Jaz sem se kot desetletna puncka peljala k vam s kolesom.To je bil podvig.In do kamor sem prisla,je bilo zame vse Goriska.
Crno bela fotografija je tehnicno res lepa,model pa kaze svoja leta! :))) Lep pozdrav Babi

babi, to pa ni res.

Modeli so večni :-)))))))

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Saj ne boste verjeli, včeraj sem v knjižnico v Šk. Loki odvlekla Jelko (ocvirkovca), da sva si ogledali lepote repotraže in seveda fotk. Celo uro sva rolali po med orver net, bila je navdušena. Pozdravlja vse, ki so bili prisotni na srečanju. Pokazala sem ji tudi severni sij. Ona je to videla v živo, saj je tisti dan odšla na Lubnik (1025 m/nm – hrib nad Šk. Loko), sedaj pa je na ekranu videla še fotke, za katere nas je obvestila Ursa. Ogledali sva si tudi ostale iz Hrvaške in vse iz Slovenije. Lep pozdrav Mica in Jelka

Hej,Primoz,ti vedno ljubeznivi fant! Hvala za vse Babi

Hej,Lojzka! Ta polentar je bil glavni rekvizit v kuhinji-pa deska,kamor je potem stresla polento in nitka – vse je imelo svoj smisel.Zdaj se skusam spomniti,kako je rekla deski.Mislim,da je bil kar ” ploh za polento”.In nona je tocno vedela,kako dolg mora biti polentar za njeno roko,da je komolec lahko malo pocival na njem.Ves,mesanje ali obracanje polente v kotlicku pri vrocem stedilniku ni bilo prav lahko delo.Vmes pa je bil cas za njene grozljive zgodbe,ki smo jih vnuki blazno radi poslusali. Da ,car je v teh spominih iz otrostva! Lp Babi

Oj,
šele zdaj sem videla reportažo, kot zanalašč me včeraj ni bilo nič tukaj gor. Naš mulček je trenutno tako fleten in priden (=spi) kot na slikci in upam, da bo tako celo noč, pa težko verjetno.
Nama pa je ta reportaža obudila spomine na lepo preživeto popoldne in večer, kdaj se spet vidimo?

Pozdravček vsem, Andreja&co

lpD

deja,

daj mi pošlji mail, da ti bom lahko poslal slike, sem jih kar nekaj naredil in boš imela za spomin.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close