Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Končno konec karanten!!!

Končno konec karanten!!!

Mene tudi skrbi, da se vse to skupaj ne bo kar tako zlahka končalo. Vsaj glede testiranj. Tam se ja vrtijo milijoni in milijoni. In da bodo zdaj nekateri ostali brez polovice denarja? Hm…

Ni malo število ljudi in podjetij, ki zelo dobro služijo z maskami, testi, testiranji, nekateri z uvozom teh izdelkov, drugi z izvajanjem testiranj. Bomo videli. Če sta me ti 2 leti kaj naučili, je to, da ne verjamem več nikomur.

Ja do jeseni. Vmes bojo ljudje zanosno hodili okoli koncno svobodni. :)) Pozabili kaj je bilo. No jaz ne grem vec v noben soping center, grem samo na doloceno pumpo, v dolocen frizerski salon, v noben lokal vec itd.  Kupujem se naprej po spletu, saj se da vse kupit tudi tako. Jaz ne pozabljam. Ze dve leti je isto. Kdor opazuje lahko vidi, da so letos sprostili malo prej zaradi prihajajocih volitev, jeseni bo pa spet sranje. Ne veselite se prekmalu.

Odgovor na objavo uporabnika
Ni pošteno, 15.02.2022 ob 21:32

Ne strinjam se s tem, saj smo se mogli nekateri cepit, da bodo zdaj anticepilci uživali na naš račun, ko niso k temu prispevalu prav nič. Zdajle se pa res nikoli več ne cepim, ker ste pokazali spoštovanje do vzornih državljanov. Sramota stroka z gnilo vlado vred.

Je tebe kdo prisilil v cepljenje? Ne mislim tega Pokljukarjevega vsakodnevnega nadlegovanja:cepite se.

yram, 16.02.2022 ob 09:31

Ja do jeseni. Vmes bojo ljudje zanosno hodili okoli koncno svobodni. :)) Pozabili kaj je bilo. No jaz ne grem vec v noben soping center, grem samo na doloceno pumpo, v dolocen frizerski salon, v noben lokal vec itd.  Kupujem se naprej po spletu, saj se da vse kupit tudi tako. Jaz ne pozabljam. Ze dve leti je isto. Kdor opazuje lahko vidi, da so letos sprostili malo prej zaradi prihajajocih volitev, jeseni bo pa spet sranje. Ne veselite se prekmalu.

ja. Bom šla, ko bo brez pogojevanja, da dokazuješ, da “smeš”. Nikomur pred vstopom kamorkoli, ne bom dokazovala, da “sem preverjena”. Do sedaj je bilo povsem vzdržno.

Da se bo histeriaj v prihodnosti ponavljala, se zavedam, hkrati tudi, da je folk povsem kot zata ribica “naštiman”, tudi. Kar je najhuje, je to, da marsikdo še povsem tem času ni spregledal, zakj se to dogaja – to me bolj sktbi …

Debilom ni pomoči.

Za yram

Hr ti ima še kr fajn. PCT razn v javnih ustanovah npr pošte, banke…ne rabiš nikjer. Maske naj bi sicer ble povsod obvezne, ampak tud če pridš brez, ti ne teži skor noben. V shopping, lokale…greš bp 😉  

Zdej bodo pa itak tud oni še to kar imajo ukinl, tud pr njih je naenkrat vse skup ratal bv.
Pa še na meji, vsaj Istra, za vstop v Slo, ti že neki cajta ne težijo več s PCT 🙂

Anticepilci, lahko bi bili bolj hvaležni.

Ena južna neprijavljena, 15.02.2022 ob 21:45

MOgli? A so te prvezal?

V 2 letih se nism 1x testirala, pa da se cepm 😀

Južna, RTM…

Ena južna neprijavljena, 16.02.2022 ob 10:00

Za yram

Hr ti ima še kr fajn. PCT razn v javnih ustanovah npr pošte, banke…ne rabiš nikjer. Maske naj bi sicer ble povsod obvezne, ampak tud če pridš brez, ti ne teži skor noben. V shopping, lokale…greš bp 😉  

Zdej bodo pa itak tud oni še to kar imajo ukinl, tud pr njih je naenkrat vse skup ratal bv.
Pa še na meji, vsaj Istra, za vstop v Slo, ti že neki cajta ne težijo več s PCT 🙂

sej zato so pa v vrhu po smrnosti zaradi covida. Okuženih imajo kao manj, ker ne testirajo, mrtvih pa ne morejo skriti…

Jaz nikjer ne vidim, da bi ukinili izolacijo, samo karantene. Ne bodo več sledili stikom. Testiranje pa ostane, izolacija tudi. Kar je prav in logično. Če sami ne veste, da je treba ostati doma, če si bolan, vas je treba pač prisiliti.

jsja, 16.02.2022 ob 10:06

sej zato so pa v vrhu po smrnosti zaradi covida. Okuženih imajo kao manj, ker ne testirajo, mrtvih pa ne morejo skriti…

Za jsja
Joj dej, bla 1 mesc dol, sm pa tja kdaj slišala vmes ko je bil tv pržgan, kakšne enormne cifre kao okuženih so vsak dan našl. 
Fora je v tem, da Hrvati se ne pustijo tolk je.bat v glavo kot Slo. Brez skrbi da bi tud Hr vlada uvedla vse to kar imamo, no al pa smo imel v Slo, ampak se ni upala. 
A da ne testirajo lahk skrijejo, smrtnosti pa da ne morjo skrit? Najmanjši problem. Sej ni treba da vsi umrejo s al pa zarad covida, folk je umiru in umira tud zarad drugih bolezni. 
Ajde dej, vse same laži okrog tega natega povsod. 

Vzornih al takih ki ne znajo kritično premisliti predno skočijo?

Vem, ko sem bila nazadnje nobenih tezav. Ne bom pozabila lastnice v butiku, smo se pogovarjali in zenska rece imamo troje djece, hoce li nam stozer nahranit djecu.? E pa nece. Ce ne drugega so ljudje vsaj malo bolj osvesceni, razumejo kaj pomeni zavihaj rokave sam in ne pljuvaj v lastno skledo. Je problem zaklenit in napisati pridem cez 40 min. :)))

Za juzno

Za ni pošteno

Da bodo v jeseni spustili tisti tapravi virus ven, zaradi katerega se je sedaj cepilo in uničevalo imunski sistem.

—

bravo.

točno to tudi jaz mislim.

Šli smo skozi epidemijo, ta gre počasi k koncu. Zahvala gre cepljenim in prebolelim. Virus izgublja na moči, počasi res postaja samo prehlad oziroma neka blažja bolezen, ki ni nujno prehlad. Trganje po mišicah in kosteh in bolečine v želodcu, kot imajo nekateri, zame ni prehlad. Omikron je okužil pri nas cel blok v roku enega meseca, ker pač folk se je sprostil in so po novem letu žurali in se družili na veliko. Vsi smo zbolel, popadali kot domine. Niti en pa ni imel resnih težav, pri prejšnjih pa so hodili v bolnice in nekateri umrli.

Vse ostalo pa se je izkazalo za navadne teorije zarot. Jeseni ne bo noben nov virus spuščen. Kap, da se še vedno najdete taki…

za tiste ki ne dojemate, 16.02.2022 ob 13:15

Šli smo skozi epidemijo, ta gre počasi k koncu. Zahvala gre cepljenim in prebolelim. Virus izgublja na moči, počasi res postaja samo prehlad oziroma neka blažja bolezen, ki ni nujno prehlad. Trganje po mišicah in kosteh in bolečine v želodcu, kot imajo nekateri, zame ni prehlad. Omikron je okužil pri nas cel blok v roku enega meseca, ker pač folk se je sprostil in so po novem letu žurali in se družili na veliko. Vsi smo zbolel, popadali kot domine. Niti en pa ni imel resnih težav, pri prejšnjih pa so hodili v bolnice in nekateri umrli.

Vse ostalo pa se je izkazalo za navadne teorije zarot. Jeseni ne bo noben nov virus spuščen. Kap, da se še vedno najdete taki…

HHAH…tipičen primer naive, akj naj rečem …

bunklni, 16.02.2022 ob 10:05

Anticepilci, lahko bi bili bolj hvaležni.

Za kaj bi morali biti bolj hvaležni? Za teror nad nami ali za to da vam, cepilcem, plačujemo cepljenje in potem še zdravljenje v bolnici?

Tudi sama ne skačem od veselja. Tu je napovedanih nekaj črnih napovedi in prav vse se mi zdijo  verjetne.

Ne štekate. Karanten in izolacij ne bo več, ker je vse preveč ljudi moralo upoštevati “ostani doma”. Posledično težave pri delovni sili, tako v gospodarstvu kot v javnem sektorju. Zaostanki v proizvodnji, dobavi, zakonskih rokih, primanjkljaji kadra v šolah, bolnicah, zdravstvenih domovih. Zdaj ne velja več “ostani doma”, ampak “pridi v službo”. Zdaj gre na pomlad, več bo zadrževanja zunaj, manj bo obolenj, manj bo okuženih, ko bo spet udarila jesen in zima, pa se bomo spet drugače pogovarjali.

Srečno vsem.

Jeseni bodo na vrsti nove mutacije, ker to ni pandemija, ampak plandemija. Covid je samo izgovor za ekstremne podražitve hrane, energentov, neukvarjanje z migranti, v bodočnosti bo zmanjkalo tako hrane, kot tistih, ki bi jo pripeljali do trgovin.Delovna mesta se bodo ukinjala, nekateri bodo delali od doma, uveden bo utd, ki bo zelo mizeren, čakalo se bo v vrsti za osnovna živila, o zelenem preboju ne bo več govora, ker bodo drugi problemi prevladali. V kratkem nič dobrega, anglosasi in njihovi pomagači, bodo uničili ta planet tako ekonomsko,kot moralno. Konec je blizu, reši se kdor se more!

A ti si lihkar spod kamna prilezel? Šele konec 2021 se je zares začelo. V zadnjih 3 mesecih so povsod padali rekordi. Več cepljenih, več bolnih.

Cepljenje je bilo Prostovoljno, saj ste podpisala… Ane? Zakaj bi sedaj ne cepljeni uživali na vaš račun??????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close