Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Komunikacijska orozja

Komunikacijska orozja

Očital? Samo opomnil, da moraš bit bolj previdna v svojih izjavah… saj veš v… mislih, besedah in dejanjih…. :)))

Še je čas, da se spreobrneš in se pokesaš za nečedne misli….. :D[/quote]

Hehe…če bi se tebi spovedala, mi tako ali tako ne bi dal odveze ali pa neko tako, ki ne bi temeljila na molitvah, kajne? :D[/quote]Ne bi bilo higiensko, da se meni spoveš, čeprav bi se vseeno potrudil poslušat. :)))
Odvezo bi tudi dobila, brez dvoma, kako bi bilo pa s pokoro….. no, to bi ugotavljala potem, ko bi slišal/ocenil izpovedane grehe…. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Amazonka ali pepelka 🙂 ?

Sem se že opekla pa ne zaradi lastne glume, tuje. Pretvarjati se je zelo, zelo grdo.[/quote]Zaradi tuje glume si se opekla na soncu, ki si mu bila preblizu zaradi lastnih visokoletečih gradov v oblakih?…. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Če se oddistancirajo je še dobro. Eni sploh ne znajo odnehat, samo stopnjujejo svoje igrice :))

Če se oddistancirajo je še dobro. Eni sploh ne znajo odnehat, samo stopnjujejo svoje igrice :))[/quote]

Kaj je naslednja stopnja od molka?

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Amazonka posipana s pepelom 😀

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Dva molka :))

Sem se že opekla pa ne zaradi lastne glume, tuje. Pretvarjati se je zelo, zelo grdo.[/quote]Zaradi tuje glume si se opekla na soncu, ki si mu bila preblizu zaradi lastnih visokoletečih gradov v oblakih?…. :))))[/quote]

Hehe…gradovi niti niso bili tako visokoleteči, priznam pa da faktor ni tako prijel kakor je pisalo, me je embalaža zavedla 😀

Zunanji vtis definitvno, mi ze avatar nekaj malega pove. No obcutek imam da je to le pretveza. Pod trdo skorjo se skriva nekaj povsem drugega 🙂

BTW: gradovi ne letijo, niti visoko, niti nizko

Zato pa rabiš močne zobe, da se preglodaš skozi oklep, še bolje je pa biti oborožen z kakšnim bolj prefinjenim orožjem in se oklep odpre sam…..
Samo nalahno potrkaj, zaigraj melodijo na prave strune….
kdo bi vedel 🙂

Tisti v oblakih? Letijo z oblaki, vendar. 😉

Mogoče samo nisi dovolj pogosto mazala, premalo utrla v kožo….
Vidiš tu bi ti pomoč prišla prav, ne (z)moreš vsega sama…. :)))

Če bi rekla prosim….. sigurno bi se kdo našel pripravljen pomagat. 😀

Dva molka :))[/quote]

Dva molka…to, da se neumnost napiše nima veze, glavno da se tipka 😀
Pričakovala sem odgovor v smislu, da je naslednja stopnja širjenje laži, izogibanje ali kaj podobnega. Se pravi, da si si stopnje izmislil, da bi lahko nekaj tipkal?

Hehe…, saj zdaj vem za bodoče, da se moram izogibati sonca o utrjevanju pa bom še razmislila 😀

Pričakovala sem odgovor v smislu, da je naslednja stopnja širjenje laži, izogibanje ali kaj podobnega. Se pravi, da si si stopnje izmislil, da bi lahko nekaj tipkal?[/quote]Mogoče samo omejenost pri razmišljanju, domišljanju rešitve molka. Samo kopiranje po principu klin se s klinom zbija? :)))

Pričakovala sem odgovor v smislu, da je naslednja stopnja širjenje laži, izogibanje ali kaj podobnega. Se pravi, da si si stopnje izmislil, da bi lahko nekaj tipkal?[/quote]Mogoče samo omejenost pri razmišljanju, domišljanju rešitve molka. Samo kopiranje po principu klin se s klinom zbija? :)))[/quote]

Okoliščina, debata dovolj zrela in hkrati bedna, da jo neham komentirati.

Mogoče samo omejenost pri razmišljanju, domišljanju rešitve molka. Samo kopiranje po principu klin se s klinom zbija? :)))[/quote]

Okoliščina, debata dovolj zrela in hkrati bedna, da jo neham komentirati.[/quote]Sedaj bo pa molk, dva molka…. :/

Moj komentar se je nanašal na razlago pojma dva molka, ni bilo mišljeno zate Z_s 😉
Mogoče je pa res dovolj za letos 🙂

Mogoče samo omejenost pri razmišljanju, domišljanju rešitve molka. Samo kopiranje po principu klin se s klinom zbija? :)))[/quote]

Okoliščina, debata dovolj zrela in hkrati bedna, da jo neham komentirati.[/quote]
En molk torej že nastaja? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pričakovala sem odgovor v smislu, da je naslednja stopnja širjenje laži, izogibanje ali kaj podobnega. Se pravi, da si si stopnje izmislil, da bi lahko nekaj tipkal?[/quote]

Ne, to je res naslednja stopnja. Najprej en molči potem pa dva. To je nalezljivo :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close