Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Komu iz Mona…

Komu iz Mona…

Saj to že itak vemo, ti še svoje starše ustrahuješ s fockanjem[/quote]
Tudi, če je treba. Pa sosede, sodelavce, “prijatelje”,…

Ko vidiš, da nisi obravnavan na pošten način, se je treba znat postavit zase. Nad mano ne bo noben zviševal glasu, kadar se mu bo zahotelo, kaj šele, da bi mi grozil, ali začel s fizičnim nasiljem. Pa četudi je to ženska, ali pa nek starček, ki bi ga jaz moral kao samo zaradi let spoštovat. Nič se ne bom jaz izogibal takim ljudem in še posebej ne, če sem fizično močnejši od njih. Jim pokažeš kdo je šef, se prestrašijo, potem ti pa dajo mir ;)[/quote]

Očitno jih se nisi dobil od ta pravega po gobcu.

Delodajalec me pa stalno nekaj hvali pred sodelavci. Tako da, močno dvomim, da bo kdaj prišlo do tega. Ko si sposoben si pač sposoben 😉

Skrajno primitivno, ampak to imaš v svoji nravi, starši so ti z batinami pokazali edino pravo pot in resnico. To jih boš še naj… v lajfu, da te bo glava pekla, če jo boš sploh še čutil.

Zaposlen od 1.1.2015 v kiosku, ki prodaja bureke. Saj gre težko kaj narobe.

Zaposlen od 1.1.2015 v kiosku, ki prodaja bureke. Saj gre težko kaj narobe.[/quote]
Kaj pa če je peč pokvaren, a?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Sposoben pa potem res si. Komaj 15 dni že delaš in vse obvladuješ.

Ja in tudi, če kdaj dobim batine ? Še vedno mi ne bo nek 150 centimetrski škrat pametoval kako naj živim life.

Zaposlen od 1.1.2015 v kiosku, ki prodaja bureke. Saj gre težko kaj narobe.[/quote]
Kaj pa če je peč pokvaren, a?[/quote]

Ne peč. To je že preveč.

Kaj če je pokvarjen burek?

Kaj pa če je peč pokvaren, a?[/quote]

Naši sosednji bratje so iznajdljivi:). Prodali ti bodo vse:).

Sposoben pa potem res si. Komaj 15 dni že delaš in vse obvladuješ.[/quote]
Točno taki kot ti se še najbolj pametne delajo. Ko se skrivate za pravo identiteto, identiteto posranca, v očeh drugih pa želite izpast tough guyi. Zaupaj nam svoj pravi vzdevek, če upaš 😉

*pred pravo*

Ja in tudi, če kdaj dobim batine ? Še vedno mi ne bo nek 150 centimetrski škrat pametoval kako naj živim life.[/quote]

Pri dobrih batinah ti ne bos videl 150 cm.

Skratka, ene navadne zgube ste tu na forumu. Lahko ste srečni, da vam tu pa tam sporočim kakšno zanimivost iz svojga lifa. Drobtinice vam mečem v usta, da mate kej za papat 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close