Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Komu iz Mona…

Komu iz Mona…

Se strinjam, škoda sil(e) za razburjat se.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

:)))

Monolog Oneta : Hey Enostavno Bog. Jst bi tebe z lahkoto razbil v fist fightu, ampak do tega ne bo nikoli prišlo, ker se znam obnašat, ker sem zrel, ker si ne mažem rok z….Ok, pozabi, nič od naštetega ni res. Sem tipičen strahopetec, ki rad laja na internetu :*/

Frutolino, ti bi se pa skoz neki boril, kaj si v Afriki gor rasel, to te starši pustili v džungli? Si neotesano p…Sram naj te bo!
Zdaj predlagam, da greš za pol ure stran od računalnika….dihaj, dihaj, dihaj:))).

Kaj pa je neotesano p……
In ta p še vedno spi:)))

Goldfiški…

Kaj ti je sploh hudega storila? Mal te je špikala in to je to…

če udariš kup dreka se samo umažeš…tko da s tabo si ne bi mazal rok

A zato, ker te je odbila?

Nisi napisal pojasnila, zato ne šteje.

EnTip je oseba, ki ima, ali nenavaden in čudaški smisel za humor, ali pa gre za ekstremno liberalno osebo, ki je pripravljena sprobati marsikaj. On sam najbolje ve, kakšen je v resnici.

Antilopa:))). Vsak misli, da dobro pozna samega sebe, kar pa še ne pomeni, da se ljudje v resnici poznajo. Ravno v tem je največkrat težava, ker nimajo pri sebi nobenega ogledala. Ampak saj je vseeno, tukaj je lahko vsak čisto vse.

Nisi napisal pojasnila, zato ne šteje.[/quote]

Detajli dvorjenja in ponujanja niso znani in možno je, da jih NI.

Možno je, da si prijatelj od katenjke in te daje ljubosumje.

tko majhen krog ljudi pa se sploh ne zastopte …:);kolikorb časa preživite skupaj,ste skor več k ena družina…..
NS,če bi svojo vso odvečno energijo spremenil v pozitivo ….ma ti bi bil ,,,,bog i batina :))
tema za —-ma nimam besed

kdor / katera bi meni silo delal/a — naj gre raje v naprej se nasaditi po turško na kol ☺

Ne vem zate, ampak jst sem uspešen človek tudi v privat lifu.

Tema mi je pa vzela vsega 2 sekundi. Aja ni ti všeč ? Sočvustujem s tabo…

če udariš kup dreka se samo umažeš…tko da s tabo si ne bi mazal rok[/quote]
Za kar pa bi zbral dovolj poguma šele, ko bi se ga napil. Samo v tistem opitem stanju, bi tebe še 10 letnik spravil na tla. Kakorkoli obrneš, nimaš šans 😀

če udariš kup dreka se samo umažeš…tko da s tabo si ne bi mazal rok[/quote]
Za kar pa bi zbral dovolj poguma šele, ko bi se ga napil. Samo v tistem opitem stanju, bi tebe še 10 letnik spravil na tla. Kakorkoli obrneš, nimaš šans :D[/quote]

Takrat bi itak napačnega probal prtisnit, še najboljše bi blo, če bi sam sebe sfockal, da pride k sebi

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ne vem zate, ampak jst sem uspešen človek tudi v privat lifu.[/quote]
Saj to že itak vemo, ti še svoje starše ustrahuješ s fockanjem

Ogledalo je vedno prisotno, saj je to naš zunanji svet. Problem je, ker smo pri odsevih precej selektivni in vidimo le tisto, kar nam ustreza.
Pravzaprav, ravno to kar nam ustreza, največ pove o nas samih.

Ne vem zate, ampak jst sem uspešen človek tudi v privat lifu.[/quote]
Saj to že itak vemo, ti še svoje starše ustrahuješ s fockanjem[/quote]
Tudi, če je treba. Pa sosede, sodelavce, “prijatelje”,…

Ko vidiš, da nisi obravnavan na pošten način, se je treba znat postavit zase. Nad mano ne bo noben zviševal glasu, kadar se mu bo zahotelo, kaj šele, da bi mi grozil, ali začel s fizičnim nasiljem. Pa četudi je to ženska, ali pa nek starček, ki bi ga jaz moral kao samo zaradi let spoštovat. Nič se ne bom jaz izogibal takim ljudem in še posebej ne, če sem fizično močnejši od njih. Jim pokažeš kdo je šef, se prestrašijo, potem ti pa dajo mir 😉

Boš še papcal drekije:). Še malo in boš jokcal tu na forumu, kako je delodajalec grd s tabo:)).

Zadnjič npr. sem se na sosedo spravil, ker mi je težila naj musko ugasnem, pa je ura bila 8 zvečer. Se je začela dret name, kot na majhnega otroka in mi grozit s policijo. Pa sem ji odvrnil tak pogled, da niti odpirat ust ni bila več sposobna. Valda je samo še spokala nazaj v flat, reva usrana…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close