Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek KOMU GLAS NA VOLITVAH – ČLANEK IZ FINANC (MARKIČ)

KOMU GLAS NA VOLITVAH – ČLANEK IZ FINANC (MARKIČ)

ne…če bi bilo igrišče za golf gospodarsko upravičeno…sicer bi se mrkaič spraševal čemu golf plac ter ali ne bi bilo boljš zgodnje jagode tam gojit…

sicer pa mislim, da gospodarska upravičenost (merjena z donosnostjo) stanovanj, ki bi si jih lahko privoščili mladi sovpada z gospodarsko upravičenostjo gojenja solate…:)

Vrtički so samo simbol – če res ne razumete…

Država vsepovsod dela tako nemarno z davkoplačevalskim denarjem. Najsi gre za vrtičke na (dragi) občinski zemlji, za falcona ali pa za ceste in stadione…

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

…v člankih z gospodarskimi temami z zaključkom, ki suflira komu naj dam svoj glas ne iščem simbolizma…

Kaj pa iščeš?

…zdaj se bom pa ponovila…nič ne iščem…cajt zgubljam…

Hehe… Time is money! Zapravljivka! :)))

dej ti to razloži unim, ki majo cajt za gojit solato, nimajo pa dnarja za kupit stanovanje…:)

Hja, kar jaz takih solatarjev poznam, imajo vsi Jazbinškova stanovanja… 😉

hmm, kdo bi si mislil, da se za tem skriva ljubljanski vrtičkar……zastonj solata, poceni stanovanja, cajt in za povrh še dnar…dvomim…:)

Kaj dvomiš? V solato? Ali v cajt? Denar se da hitreje in lažje zaslužiti kje drugje, kot na vrtičku…

…saj to, dvomim da ljubljanski vrtičkarji vejo, kje se dnar tala…zato sem pa rekla, da jim razloži da je čas denar…se mi zdi, da ne boš nobenga prepričal…:)

Jest sam mal žvižgam… Nobenga ne prepričujem, ker mi dol visi. Ko voli, nek izvoli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close