kompromis po žensko!
:)))) Ah nič… malo imam prebujno domišljijo… 😉
Si predstavljam kako samski sosed samski sosedi nap. pridrži vrata, se ji skrivnostno nasmehne na stopnicah…itd. itd
Nek dan pa zvečer pride k njemu siva miš in samski sosedi s kriki uniči njeno sanjarjenje…. :)))
Si predstavljam kako samski sosed samski sosedi nap. pridrži vrata, se ji skrivnostno nasmehne na stopnicah…itd. itd
Nek dan pa zvečer pride k njemu siva miš in samski sosedi s kriki uniči njeno sanjarjenje…. :)))[/quote]
Nisem nič sanjarila, ni moj tip moškega.
Nek dan pa zvečer pride k njemu siva miš in samski sosedi s kriki uniči njeno sanjarjenje…. :)))[/quote]
Nisem nič sanjarila, ni moj tip moškega.[/quote]Saj sem napisal, da sem imel JAZ prebujno domišljijo 😉
A je kaj narobe, če sem?[/quote]
Zelo podoben si enemu mojemu “frendu”, samo on mi ne more reči “starunkla”, ker je starejši od mene. :)) Sicer pa ni nič narobe, če si, to je iskan poklic. Ampak brez vez in poznanstev tudi tu ne gre.[/quote]
Ne rebi biti starejši, en kos možganov mu samo mora manjkati – tisti, ki so odgovorni za razmišljanje. :))
Zelo podoben si enemu mojemu “frendu”, samo on mi ne more reči “starunkla”, ker je starejši od mene. :)) Sicer pa ni nič narobe, če si, to je iskan poklic. Ampak brez vez in poznanstev tudi tu ne gre.[/quote]
Ne rebi biti starejši, en kos možganov mu samo mora manjkati – tisti, ki so odgovorni za razmišljanje. :))[/quote]
ne prbijaj …. prvo zgubi junfr pol pa dalje govori to sem ti že 1x napisal 😛 in saj več žival ne šteje!
zrešili ste bistvo napisanega v tisti ”demotivaciji”
To je kako zgleda kompromis v zvezi (večinoma)
Zgleda tako, da moški delamo/jo kompromise zato da imamo zraven ne-tečno žensko ki da za seksat :)))))
Ti govoriš kr o enih zadevah da kompromisi so in bodo, ko to itak vsi razumemo tu ni vprašanje ali so in bodo ampak KAKŠNI so (večinoma) ena opica pred tabo pa je še bolj zgrešila point in je komentirala mačko…. svašta res 🙂
Zgleda tako, da moški delamo/jo kompromise zato da imamo zraven ne-tečno žensko ki da za seksat :)))))
Ti govoriš kr o enih zadevah da kompromisi so in bodo, ko to itak vsi razumemo tu ni vprašanje ali so in bodo ampak KAKŠNI so (večinoma) ena opica pred tabo pa je še bolj zgrešila point in je komentirala mačko…. svašta res :)[/quote]
Citiram tebe: kompromis je potreben samo s samim seboj….. kompromisov ni v zvezah če se oba ljubita….. ker če bi ženska resnično ljubila moškega bi mu rekla da naj dela po svoje moški pa ker bi jo resnično ljubil bi vseeno naredil po njeno.
Ker si bluzil o tem, da v ljubezni ni kompromisov, sem ti servirala z odgovorom, da kompromisi so in bodo. Ti ne razumeš.
Ti govoriš kr o enih zadevah da kompromisi so in bodo, ko to itak vsi razumemo tu ni vprašanje ali so in bodo ampak KAKŠNI so (večinoma) ena opica pred tabo pa je še bolj zgrešila point in je komentirala mačko…. svašta res :)[/quote]
Citiram tebe: kompromis je potreben samo s samim seboj….. kompromisov ni v zvezah če se oba ljubita….. ker če bi ženska resnično ljubila moškega bi mu rekla da naj dela po svoje moški pa ker bi jo resnično ljubil bi vseeno naredil po njeno.
Ker si bluzil o tem, da v ljubezni ni kompromisov, sem ti servirala z odgovorom, da kompromisi so in bodo. Ti ne razumeš.[/quote]
Seveda ne razumeš jaz pa razumem… na 1 izmed teh dveh strani je ena ali en pripopal link do razlike med KOMPROMISOM in ODLOČITVIJO….. kompromis je potreben s samim seboj kajti ko spremeniš ŽELJO ni več potreben kompromis ker postane to odločitev 🙂
na oni strani je lepo razloženo…. poišči!
Ker si bluzil o tem, da v ljubezni ni kompromisov, sem ti servirala z odgovorom, da kompromisi so in bodo. Ti ne razumeš.[/quote]
Seveda ne razumeš jaz pa razumem… na 1 izmed teh dveh strani je ena ali en pripopal link do razlike med KOMPROMISOM in ODLOČITVIJO….. kompromis je potreben s samim seboj kajti ko spremeniš ŽELJO ni več potreben kompromis ker postane to odločitev 🙂
na oni strani je lepo razloženo…. poišči![/quote]
Mešaš hruške in jabolka. Poišči v googlu kaj sploh pomeni kompromis. Ne da se mi razlagat osnov.
Matkič raje povej, kaj bi zate bil kompromis, če bi tvoja želela mačko, ti pa ne. :))
Jaz bi ji reko da lahko ”kupi” mačko vendar naslednjič sem na vrsti jaz in če bom karkoli želel ko ona nebo želela bo moralo bit po moje 🙂
pol pa naj razmisli če je pametno vzet mačko…. jaz si nenazadnje lahko zaželim grupiča 😛 😛 😛
na oni strani je lepo razloženo…. poišči![/quote]
Mešaš hruške in jabolka. Poišči v googlu kaj sploh pomeni kompromis. Ne da se mi razlagat osnov.[/quote]
kompromis pomeni da sta oba ”nesrečna” namesto da bi bil eden srečen in drugi srečen ker vidi osebo ki jo ljubi, srečno….. drugič pa bi obrnila vloge…..
zato pravim da je kompromis neumnost :))))
Vidiš v takem ”kompromisu” bi jaz videl poskus maščevanja
Sploh če bi partner pred tem dejal da on noče živali potem pa samo zato ker bi jaz želel recimo mačko bi partnerka iz principa hotla psa…. bi si mislo da hoče izsilit enakost….
namesto tega je treba drugič pri neki čisto drugi zadevi uveljavit ti. trgovino ki jo omenjaš…
Recimo ona hoče mačko in rečeš ok čeprav ti ni ok, naslednjič pa ti hočeš tako pohištvo ona pa noče ampak bo vseeno tako ker je dobla mačko….
to pa je potem pravilno in logično tisto ti mačko jaz pa iz principa psa pa je za mene prikrito maščevanje 🙂
Mešaš hruške in jabolka. Poišči v googlu kaj sploh pomeni kompromis. Ne da se mi razlagat osnov.[/quote]
kompromis pomeni da sta oba ”nesrečna” namesto da bi bil eden srečen in drugi srečen ker vidi osebo ki jo ljubi, srečno….. drugič pa bi obrnila vloge…..
zato pravim da je kompromis neumnost :))))[/quote]
Sposobnost sklepanja kompromisov je odraz zrelosti. A po drugi strani že majhen otrok spozna, da ne more biti vedno vse tako kot si je sam zaželel in kdaj tudi “popusti” nasprotni strani. To je igra – enkrat meni, drugič tebi…brez scen, cepetanja z nogami, bruhanja ognja.
Kjer ni kompromisov, tudi ni komunikacije.
Jaz bi ji reko da lahko ”kupi” mačko vendar naslednjič sem na vrsti jaz in če bom karkoli želel ko ona nebo želela bo moralo bit po moje 🙂
pol pa naj razmisli če je pametno vzet mačko…. jaz si nenazadnje lahko zaželim grupiča 😛 😛 :P[/quote]
Ne vem, če je čist pošteno. Bolj frajersko bi bilo, da ji poveš že vnaprej, kaj si boš želel, tako kot ti je ona. To si zdaj tak podmuklo izpeljal, strahopetno.
Sploh če bi partner pred tem dejal da on noče živali potem pa samo zato ker bi jaz želel recimo mačko bi partnerka iz principa hotla psa…. bi si mislo da hoče izsilit enakost….
to pa je potem pravilno in logično tisto ti mačko jaz pa iz principa psa pa je za mene prikrito maščevanje :)[/quote]
Principi, maščevanje? Halo? Kaj pa če je v ozadju le čista ljubezen do psov?
Tako na vse negativno gledaš, da mi je problem prebirati tvoje zmazke 😉 ne želim si umazati uma :)))
Mogoče pa si pozabil, da obstajajo dobri kompromisi in slabi. Če sta oba nesrečna, potem je očitno kompromis bil slab. Slabe kompromise pa delajo ljudje, ki se ne spoštujejo dovolj.
to pa je potem pravilno in logično tisto ti mačko jaz pa iz principa psa pa je za mene prikrito maščevanje :)[/quote]
Principi, maščevanje? Halo? Kaj pa če je v ozadju le čista ljubezen do psov?
Tako na vse negativno gledaš, da mi je problem prebirati tvoje zmazke 😉 ne želim si umazati uma :)))[/quote]
Človeka je treba razumet. Se pač boji, ne zaupa. Že ima neke razloge.
Forum je zaprt za komentiranje.