kompromis po žensko!
Kaj se pa jeziš? :)) Raje pojdi delat sklece, da malo te negativno energijo drugje porabiš, ni treba meni/neznanki istega dokazovat, kar si že moral kateri drugi ;)[/quote]
kak si te vedla da sem jih glihkar pumpal…. (s premori) 😀 samo sem zdaj zaključil tak da ništa više za danes :D[/quote]
A pol praviš, da si ti računalničar?
Antilopa, pa ti sigurno obstajaš v reali ali si le nek programski konstrukt ? 🙂
Glede na pisanje nekaterih, takšna ženska ne obstaja, ki bi upoštevala moške želje, saj se mora moški podrejati njenim željam.:)
Mene definitivno motijo živali v stanovanju ali hiši. Živali spadajo ven. Zato lahko ima ženska mačko, vendar ta ne bo notri.
Glede na pisanje nekaterih, takšna ženska ne obstaja, ki bi upoštevala moške želje, saj se mora moški podrejati njenim željam.:)
Mene definitivno motijo živali v stanovanju ali hiši. Živali spadajo ven. Zato lahko ima ženska mačko, vendar ta ne bo notri.[/quote]
Gre za to, da imeti ali neimeti mačko ni najpomembnejše vprašanje v vezi. Ampak potem ne bi želela nobene druge živali, ne pa, da mi pripelje psa ali celo kačo – udava, še manj pa kakšno tarantelo. :))
Znam pa biti stroga pri drugih zadevah…praktično nepopustljiva. Npr. alkohola v večji količini ne toleriram, še manj pa, da takrat vozi.
Mene definitivno motijo živali v stanovanju ali hiši. Živali spadajo ven. Zato lahko ima ženska mačko, vendar ta ne bo notri.[/quote]
Robi, kot bi mojega poslušala nekaj let nazaj, potem je bilo pa tako, da revček ubogi majhen muc, res ne more biti sam zunaj( nikakor to niso moje besede) in zdaj prede v njegovem naročju na kavču:-)
tista slikca pa…slikca že, v reali čist tako ne gre, mora vsaka stran kdaj popustiti ali najti srednjo pot, res pa je, da znamo ženske bolj prefinjeno doseči svoje.
Še nekaj o razliki med kompromisom in odločitvijo:
http://www.alenkarebula.com/alenkadrupal/content/kompromis-ne-hvala
hehehehhee…razumem kaj misliš.
Samo jaz bi rekel da ni stvar kompromisa ampak stvar prepira.
Vglavnem sem z leti ugotovil da je zeeeloooo težko “zmagati” (da ona ugotovi da nima prav) v prepiru z žensko. Ni važno kaj je vzrok za začetek…ona bo že nekako obrnila da si ti kriv (tudi ni nujno krivda, ampak da nimaš prav) in to se je zgodilo v 99% prepirov. Relativiziranje iz iskanje povezav z drugimi težavami, česar pa moški niti slučajno ne obvladamo (in je bolj da niti ne poskušamo)
Mislim da je veliko resnice v stavku od C.Rocka…moški smo neopremljeni za prepire z ženskami, zato ker mora po našem mnenju vsak prepir imeti smisel!!
Pa da nebo izpadlo antižensko. Ljubim vas ženske, ste najlepša stvar v vesolju. Vsaka izmed vas 🙂
A je kaj narobe, če sem?[/quote]
Zelo podoben si enemu mojemu “frendu”, samo on mi ne more reči “starunkla”, ker je starejši od mene. :)) Sicer pa ni nič narobe, če si, to je iskan poklic. Ampak brez vez in poznanstev tudi tu ne gre.[/quote]
Saj po poklicu nisem računalničar….. ampak v podjetju kjer delam sem na delovnem mestu
računalniški tehnik – serviser tehnične opreme
jaz sem se za ta ”poklic” ali smer dela izučil sam skozi lastno angažiranje in hobi in skozi praktično izobraževanje….
Očitno tvoj moški ni bil tako odločen ali pa nepopustljiv v tem primeru.
Jaz sem odločen in še na vsa pregovarjanja s strani ženske, da bi imeli mačko v hiši, nisem in ne bom popustil.
Imamo dovolj veliko klet in je zato lahko mačka pozimi v kleti.[/quote]
ne vem, petnajst let je zgledal zelo odločen glede tega…
Lahko tudi ženska, če se misli obnašati kot divja mačka. :)[/quote]
Divje ti niso všeč? Čuden si, čuden ;)[/quote]Očitno raje vidi, da mu prede v naročju, če ne jo “napodi v naravo”…. :)))
Samo muco pripravit do tega, da ti prede v naročju je treba tudi nekaj veščine…. 😛
Lahko tudi ženska, če se misli obnašati kot divja mačka. :)[/quote]
Divje ti niso všeč? Čuden si, čuden ;)[/quote]
Mislim, da Robi takole misli: ženska je lahko divja, samo mora paziti kdaj, kje in s kom. :)))
Poznam eno žensko, ki na prvi pogled deluje kot ena siva miška, komaj jo slišiš, ko govori. V postelji pa je zelo glasna, ko je v akciji, jo slišijo vsi sosedje. :)))) Videz vara.
Mislim, da Robi takole misli: ženska je lahko divja, samo mora paziti kdaj, kje in s kom. :)))
Poznam eno žensko, ki na prvi pogled deluje kot ena siva miška, komaj jo slišiš, ko govori. V postelji pa je zelo glasna, ko je v akciji, jo slišijo vsi sosedje. :)))) Videz vara.[/quote]
Kako pa ti to veš, da je v postelji glasna? :))) Si morda njena soseda?
Možno, da je kaj na tem. Tiste, ki hodijo po svetu na pol razgaljene, so baje največji hlodi, že večkrat slišala od moških sogovornikov.
Poznam eno žensko, ki na prvi pogled deluje kot ena siva miška, komaj jo slišiš, ko govori. V postelji pa je zelo glasna, ko je v akciji, jo slišijo vsi sosedje. :)))) Videz vara.[/quote]
khm, khm…ne morem da ne bi… a soseda je :-)))
Možno, da je kaj na tem. Tiste, ki hodijo po svetu na pol razgaljene, so baje največji hlodi, že večkrat slišala od moških sogovornikov.[/quote]
Ona ni soseda, a hodi k sosedu na obisk. :)) Se strinjam glede razgaljenih, dodala pa bi še tiste ženske, ki se vulgarno izražajo.
Možno, da je kaj na tem. Tiste, ki hodijo po svetu na pol razgaljene, so baje največji hlodi, že večkrat slišala od moških sogovornikov.[/quote]
Ona ni soseda, a hodi k sosedu na obisk. :)) Se strinjam glede razgaljenih, dodala pa bi še tiste ženske, ki se vulgarno izražajo.[/quote]O ti šment! Pa ravno k TVOJEM sosedu?! :)))
Ona ni soseda, a hodi k sosedu na obisk. :)) Se strinjam glede razgaljenih, dodala pa bi še tiste ženske, ki se vulgarno izražajo.[/quote]
Torej si sosedova soseda? 🙂
Dragi bralci, imejte v mislih, da antilopa ne uporablja vulgarnih besed 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.