kombinacija
saj ne vem če je to za tale forum, pa bom vseeno probal.Rad bi imel dve zadevi in sicer:zelo dober ojačevalec in predvajalnik zvoka z dobrimi zvočniki, za poslušanje klasične glasbe.Drugič-rad bi imel hišni kino.
Zdaj me pa zanima, če kdo od vas ve, ali sta ti dve zadevi kakorkoli združljivi, da ne kupujem v bistvu dva komleta…ali lahko zvočnike,ojačevalec in CD player kupim v takšni varianti da bo zvok za obe zadevi ZELO dober.
ne vem če se dobro razumeva ampak vseeno.
za to imam xoro HSD 2100 in komplet genius zvočnikov , ki jih direktno vklopim v xoro cd,dvd, in ostalo predvajalo.
Zdaj ne vem, če te je to zanimalo, najbolje bi bil to preizkusiti pri nekom ki to že ima, če je to ravno tisti kar ti potrebuješ oziroma želiš.
To je v bistvu hišni kino.Vsaj jaz ga tako razumem in uživam v njem.
torej, hišni kino je ena zadeva, drugo pa je poslušanje CD-jev klasične glasbe, ki zahteva res dobro ozvočenje,ojačevalec….ali imaš takšne izkušnje s to napravo, ki jo omenjaš.Rad bi samo vedel, ali moram kupit dva ločena kopleta, ali je možno združit in prišparat.Sedaj imam pač en SONY glasbeni stolp in mi ni všeč zvok, zato bi ga zamenjal.Hval za odgovor
Forum je zaprt za komentiranje.