Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kombinacija temno modre obleke in nogavic

Kombinacija temno modre obleke in nogavic

Modne svetovalke, prosim za pomoč!

V bližnji prihodnosti imamo slovesnost (birmo), zanjo pa imam pripravljeno temno modro obleko brez rokavov, ozko, prilegajočo se po telesu, do sredine kolen.

Kaj naj oblečem zraven – prvo kakšne barve nogavice, drugo, kakšne barve bolerco, oziroma jopico ali kaj podobnega za ogrnit, da bom elegantna.

Tudi salonarje in torbico imam temno modre barve (res temne, skoraj črne).

Hvala vam za predloge!

Zakaj kompliciras, ce bo tako toplo kot zadnje dni, potem ne potrebujes najlonk, za v cevlje si kupi tiste nastopalnike, ce pa ne bo toplo, potem pa najtanjse kozne najlonke, take da se komaj vidijo. Bolero pa bi bil najlepsi v blagu in barvi obleke, ker pa tega ocitno nimas, poglej malo kaj se ponuja v trgovinah, vzemi obleko s sabo in poskusaj – jaz bi kaj svetlega, ker je birma vesel dogodek in da ne bos vsa v temnem.

če bo toplo, brez – pa malo samoporjavitvene kreme gor.
Ali pa mrežaste svetlorjave nogavice in jopco/šal/kar pač je v isti barvi. pa mogoče ogrlico.

Kožne barve najlonke ali pa mrežaste, prav tako kožne barve. Bolero ali blazer za čez bi pa jaz v beli barvi.

Obvezno kožne barve, ker je obleka brez rokavov in morajo biti noge enake barve kot roke. Ker bo vse modro, izberi kakšnno živo barvno ali vzorčasto pašmino oz. širok šal.

Hvala vam za vse koristne nasvete!!

Jaz bi na tvojem mestu počakala, da vidim kako vreme bo, če bo toplo, pa (prej pa uporabi tisto finto s samoporjavitveno kremo, super finta) bi imela na boso nogo kake temno modre sandale in tanek ozek pas recimo v rdeči barvi, in malo torbico za v roko ravno tako rdeče barve, (kot večjo denarnico). Za poživitev bi imela še rdeč lak za nohte ali pa živo rdeče (če si mojstrica) ustnice.

Če bo pa mraz, pa bi imela najlonke v kožni barvi z isto kombinacijo in recimo lepim rdečim teliranim suknjičem.

Boš tre-chic!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close