Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek komarniki za okna in vrata

komarniki za okna in vrata

V stanovanju so ze bila Mikova okna bret komarnikov, lani sem dala kar toste mreze na okna, ki jih sam zalepis, potrebovali bi pa mrezo za vrata.
Mik nam je poslal predracun za 250€, kar je meni veliko. Imate komarnike in pri kom ste jih narocili?

Rolete Kosec

Jaz sem naročila pri KO-MAR Line, pa še niso dostavli.

Koliko pa je rok dostave? Zamujajo mogoce?

Koliko pa je rok dostave? Zamujajo mogoce?[/quote]

Rok dostave je odvisen od povpraševanja. Očitno imajo ful gužvo, ker jaz že čakam tri leta, pa še niso dostavli.

Senica Tepanje ob Avtocesti

Od AJM, cena ista. Dali smo drsni komarnik, ki je edini sprejemljiv za vrata in se super obnese.

Daj napiši malo podrobneje,koliko oken in kakšnih dimenzij za balkonska vrata približno,da bomo vedeli primerjat.

Mi smo dali lani pred poletjem: za 3 velika dvokrilna okna (170x190cm) s potezni sistemom odpiranja s špagco in na koncu na klik za zaskok + eno manjše kopalniško okno ( 50x50cm)=fiksno + drsna vrata za balkon-teraso dimenzij 220 x190 cm , vse z montažo vred za 750 eur.

En teden po izmeri so bili že namonitrani. Kontaktirali smo pa kar tiste, ki so bili podizvajalci pri naših hišah ko so se gradile pred 15. imi leti že z zunanjimi roletami, je bila nalepka na roleti 🙂 In ker z roletami ni bilo dosedaj nobenih težav, smo jih kontaktirali.

Prezadovoljni, ker smo dobili tudi “podaljšek” dnevne sobe – odpreš drsna vrata in imaš pomlad in poletje zvečer v sobi, kot da si na terasi, si pa na udobnem kavču pred TV, pa nobenega brenčanja okoli ušes 🙂

Kosec ( ampak prvotna filiala, ne odcepeljena podružnica tamlajših 🙂 Sta dva 🙂

Daj napiši malo podrobneje,koliko oken in kakšnih dimenzij za balkonska vrata približno,da bomo vedeli primerjat.

Mi smo dali lani pred poletjem: za 3 velika dvokrilna okna (170x190cm) s potezni sistemom odpiranja s špagco in na koncu na klik za zaskok + eno manjše kopalniško okno ( 50x50cm)=fiksno + drsna vrata za balkon-teraso dimenzij 220 x190 cm , vse z montažo vred za 750 eur.

En teden po izmeri so bili že namonitrani. Kontaktirali smo pa kar tiste, ki so bili podizvajalci pri naših hišah ko so se gradile pred 15. imi leti že z zunanjimi roletami, je bila nalepka na roleti 🙂 In ker z roletami ni bilo dosedaj nobenih težav, smo jih kontaktirali.

Prezadovoljni, ker smo dobili tudi “podaljšek” dnevne sobe – odpreš drsna vrata in imaš pomlad in poletje zvečer v sobi, kot da si na terasi, si pa na udobnem kavču pred TV, pa nobenega brenčanja okoli ušes 🙂

Kosec ( ampak prvotna filiala, ne odcepeljena podružnica tamlajših 🙂 Sta dva :)[/quote]

Vrata so dimenzije 96 x 237, cena 250€ samo za ta komarnik.

Kosec ( ampak prvotna filiala, ne odcepeljena podružnica tamlajših 🙂 Sta dva :)[/quote]

Ne, trije bratje so.Rolete Kosec , Roltek in mislim da Tehrol.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close