Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek komarniki rolo-koliko cenovno

komarniki rolo-koliko cenovno

Jih je kdo v kratkem montiral…zanima me cenovno,,,,dobila sem predračun pa se mi zdi veliko…prosim za pomoč..

HVALA

mi smo jih montirali lani, ko smo zgradili prizidek. Komarniki so cenovno kar lep zalogaj, odvisno pa je tudi od velikosti okna. Cene od 35-85 eur, vsaj pri nas je bilo tako. Drugače pa se ti komarniki obrestujejo, saj nimamo nič mrčesa, čeprav imamo okno odprto in ob večerih prižgano luč.

Meni so ga zmontirali na drsna vrata Prav tako rolo (horizontalni -z leve proti desni). Za dimenzijo 108 x 218cm. Z montažo sem plačala 131 €

TAm za cca 1,2 dolžine okna je prišel komarnik nekje 70 EUR, prav tako za balkonska vrata.

Lahko ti dam tel. številko, kjer vprašaš… od katerega proizvajalca oz.monterja pa že imaš ceno ?

Kdo so ponudniki komarnikov?

Ponudniki komarnikov so vsi monterji oken.

Cene so res noro visoke.

Ker imamo doma kmetijo, so nam komarniki olajšali noči in dneve. Okna so lahko odprta in mrčesa in pikov komarjev ni več.

Tako da bi še enkrat tvegala toliko denarja.

A glede na cene ni nič čudno, da se prodajalci takih artiklov znajdejo med najbogatejšimi slovenci. Cena krepko preseže vrednost izdelka. Če pomislim na to, koliko stane npr. nek računalniški program, v katerega je treba vložiti ogromno znanja, čas in energije ter na drugi strani koliko stane en komarnik, pri katerem odrežeš mrežo in jo montiraš v roleto… potem ni vredno izgubljati besed.

Potem se pa taki ljudje debelijo, vozijo z dragimi avtomobili in se počutijo pomembne. Tipi ala Čepin… No, ampak kaj čmo, mi – raja – kupi pač, ker rabi…

4 okna,,tam okoli 5 m2….400 eur brez računa in brez ddv…keš na roke

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close