Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KOMARNIKI

KOMARNIKI

Kje bi jih dobila najceneje in montaza v Lj?Hvala za odgovore lp

jaz sem jih naročila pri strle d.o.o., samo priporočam, da oni pridejo na izmere in naredijo montažo.

Mene zanima, če so komarniki kot rolete, da jih potegneš gor in dvigneš, ko ne želiš komarnikov čez dan? Okno, ki gleda na glavno cesto in dogajanje, ne bi želela da so “rešetke” konstantno in da ne morem pogledati skozi. Za balkonska vrata vem da obstaja, da se gor potegne, kaj pa za okna? Koliko stane za neko srednje dvokrilno okno, povprečna cena?

Morda 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} svetlobe vzame pogleda pa nikakor – sploh taprofi mreža iz steklenih vlaken – se sploh ne vidi načeloma, da jih imaš.
Ja so taki, kot rolete tudi, imajo posebno tanko in ozko”kaseto” v katero se navijejo lepo. Enako kot rolete.

Za balkonska vrata obstaja drsnik. je še bolje kot gor dol vlečenje.

Cena je pa odvisna, koliko oken in vrat imaš. Pri nas za celo hišo, pri Koscu Mengeš manj kot 1000 eur ( 7 oken in terasni drsnik za vrata). Vsa okna na kaseto. Vse deluje tiptop, nobena mreža se ni iztaknila ali povesila. Imajo pa tudi vmesne postaje – torej jo lahko “zaštopaš”, ko čistiš, na polovico tudi.

Morda 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} svetlobe vzame pogleda pa nikakor – sploh taprofi mreža iz steklenih vlaken – se sploh ne vidi načeloma, da jih imaš.
Ja so taki, kot rolete tudi, imajo posebno tanko in ozko”kaseto” v katero se navijejo lepo. Enako kot rolete.

Za balkonska vrata obstaja drsnik. je še bolje kot gor dol vlečenje.

Cena je pa odvisna, koliko oken in vrat imaš. Pri nas za celo hišo, pri Koscu Mengeš manj kot 1000 eur ( 7 oken in terasni drsnik za vrata). Vsa okna na kaseto. Vse deluje tiptop, nobena mreža se ni iztaknila ali povesila. Imajo pa tudi vmesne postaje – torej jo lahko “zaštopaš”, ko čistiš, na polovico tudi.
[/quote]

Sem mislila bolj v smislu, da ne bi mogla dati glave skozi okno 🙂 Je na glavno cesto postavljeno in večkrat gledam dogajanje. Kaj pa učinkovitost, zadrži vse insekte? Mi sorodnik pravi, da nekatere vseeno pridejo skozi in da mora ugašati luč kljub komarnikom.

Sama zivim v mestu. Letos smo komplet menjali okna in namestili komarnike. Bistvena razlika. Niti enega komarja kaj sele zuzelke. Komarniki so pa narejeni tako ,da ga lahko potrgnes dol ali pa das gor. Ne rabis va imeti ves cas , ce ne zelis. Res dobra stvar.

Poglej si po netu. Imas rolo komarnike ki jih dvigas in spuscas da molis glavo cez okno ali roze zalijes, pa tudi plise…..in pomembno je ali imas sedaj zunaj rolete, zunanje zaluzije ipd…

Poglej si po netu. Imas rolo komarnike ki jih dvigas in spuscas da molis glavo cez okno ali roze zalijes, pa tudi plise…..in pomembno je ali imas sedaj zunaj rolete, zunanje zaluzije ipd…
[/quote]

če imaš rolete ali žaluzije? kaj, če imaš oboje?

če imaš rolete ali žaluzije? kaj, če imaš oboje?
[/quote]

Zaradi montaže/izvedbe recimo
https://youtu.be/ELaazbKlUC8

Tole si moramo tudi pri nas omislit !
Jaz imam iz merkurja , ko jih samo prilepis ( 7 eur eden ) , ni nic komarjev , ampak moj macek misli da je to za plezat in skoz popravljam…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close