Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Komarji na grških otokih

Komarji na grških otokih

Živijo!

Poleti se odpravljam v Grčijo in izbiram med otoki. Ima morda kdo info kateri otok ima najmanj (največ) problemov s komarji, kje jih je veliko in kje manj. Sem namreč alergična na njihove pike in moram pomisliti tudi na to …
Hvala!

Bili na Rodosu, Kreti, Santoriniju (2x), se ne spomnim, da bi kje srečala kakšnega komarja. Pa me imajo sicer zelo radi.

bson, hvala za odgovor.

Kaj pa drugi otoki (Zakintos, Lesbos, Ios, Mikonos, Lefkada)? Morda kdo ve?

Še ena, ki jo imajo komarji radi, Rodos in Zakintos brez problema, za Lesbos ti povem, ko se vrnem.

Hecno, mene so pa na Rodosu (Faliraki) pikali. Bilo je septembra, v vročem in soparnem vremenu – morda ima to kakšno zvezo, ne vem.

na zakintosu, kefaloniji, kosu nismo imeli težav s komarji

Na seznam lahko dodaš Lefkado, Kefalonijo, Karpatos in Zakintos – torej, mi nismo na teh otokih pokasirali niti enega pika, pa nasplošno mene in sina zelo radi pikajo.

mi smo bili na rodosu konec junija in je bilo veliko komarjev. pa je bila vsaka trgovinica zelo dobro založena s pipsi.

Bili smo na Kreti (3x), Rodosu (3x), Santoriniju, Krfu in Kosu. Problem je bil na Krfu (Paleokastrica), kjer so nas skoraj požrli in na Rodosu (Faliraki), kjer so bili v sobi in so prihajali iz zračnika v WC-ju. Ko smo le-tega zabili s krpo, jih ni bilo več. Za vse ostale lokacije se ne spomnim, da bi bil problem.
Je pa treba zračiti podnevi in ne ponoči ob luči.
Pozdrav, Alenka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close