Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek komaj čakam

komaj čakam

Kakšen krasen dan. Jaz komaj čakam da grem domov, in preživim eno lepo popoldne. Kosilo na hitro, pol pa ena dolgaaa kavica zunaj v bližnjem lokalu, kamor sije sonček do konca, pa čvek z možem. Pol pa še kakšen spust zmaja al pa fuzbal z mojim nečakom, pa čvek z domačimi. Zvečer pa kostanj in vinček. Pa ugasnjena televizija.
Še urco in pol. Pa vi, a imate čas, da izkoristite lep dan zunaj?

Žal sem na bolniški, vendar jezunaj res krasen dan. Sem pa tudi jaz včeraj jedla kostanj (uf, je bilo dobro).

Lep dan Afna in uživaj!

LP

Oh, hvala pikipoki. Upam, da ozdraviš in uloviš še kak lep dan v tem krasnem oktobru.

Rada nabiram kostanj, pa še v soboto sem našla krasen prostor, kjer so res debeli, pa še ni pobran. Tam okrog je drugače poln folka.
Zraven bi šel še kak sladek mošt, pa sem ga včeri dobila, pa sem ga mela cel dan v avtu, pa na soncu, pa je kar mal čuden, tko da sem ga večino stran zlila, 1l sem ga pustila, ga bom danes stran zlila.

Mi smo se menili, da bi šli po kostanj v petek, ko bom boljša. Zdaj pa napovedujejo slabo vreme.

Sicer pa bom letos kupila marone. Sem se že zmenila s kolegico, ki jih vsako leto kupi. Nekaj jih bom razdelila, ostalo pa … Komaj čakam – to bo pojedina.

In veš kaj, kar malo me daje nostalgija. Nimam rada zime, ampak včeraj zvečer sem rekla možu, da komaj čakam tiste mrzle dni, ko kupiš na stojnici kostanj in te zebe v roke, ampak je tisti kostanj tako dober. Vsepovsod so že novoletne lučke … Lani sva šla konec decembra v Tamar in se potem peljala s sankami, potem sva šla na kmečko pojedino in nazadnje sva pristala v LJ s kostanjem v rokah … Pa sva se sprehajala, se smejala in se mi je zdelo vse tako čarobno …

Uf, me daje, kaj …

LP

Saj to je to, tisti filing. Ne maram zime, ker me prerado zebe, sam, a veš, da že kak teden mislim na december, pa ko bo po Ljubljani veselo, sploh ob Ljubljanici, pol dajo pa tiste stoječe plinske peči, pa mal postojiš, pa spiješ kako medico, doma pa prižigam svečke, pa eterična olja (no, to že sedaj), pa ko zapade prvi al pa nov sneg, greš zvečer ob 9h, 10h na sprehod. Naša ulica je kot v pravljici,polno zasneženih smrek, živih mej. Super!

JOj, komaj čakam … Veš, nisem iz LJ, ampak se z možem velikokrat zapeljeva v mesto.
Saj res, zdaj si me spomnila na stojnice …

Raje nehajva, ker bom mislila samo še nato.

Upam pa, da bo letos za božič sneg. Lani je bilo ful mrzlo, sneg pa je padal, ko smo bili že v službi.

LP

Jaz tud nisem z Ljubljane, tud delava ne v Ljubljani, ampak greva 1xdo 2x tedensko. V lj sta najina najboljša prjatla doma. A ni fino blo poleti tam okol 7h it v Lj(ampak obvezno med tednom, da je folk, ob sredah še motoristi na prešercu), mal v Zaro ki je odprta do 9h, pa še prej po čopovi, pol pa na prešerca, pa na pijačko ob Ljubljanci.Blo je poln teh mladih glasbenikov- skupin, ki igrajo, pol gredo pa po dobrodelne prispevke do gostov v lokalu, pa spet naprej. Letos sva šla res velikrat. Midve punce v štacunce, moška pa naju čakala- z veseljem sam da ni treba zraven. Joj saj ne vem kaj mi je bolj všeč, poletje al zima v LJ. Še pol urce, pol pa dam.

Jaz pa sem pričela kuhat. Zato bom morala dol s foruma, če nočem, da se mi kaj zažge.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close