Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kolonoskopija cena

Kolonoskopija cena

Ali kdo ve konkretno kakšna je cena samoplačniške kolonoskopije ?
In kako ste jo prežileli, je res tako hudo ali znosno ?

In kako dolgo ste čakali na datum ?

Cene, najdene na internetu:
Medical center Rogaška – 185,00
Cardial d.o.o. – 170,00

Član naše družine je lani čakal v centru IATROS v Ljubljani, na napotnico (brez doplačila) mesec in pol. Je pa res, da so bile drugje čakalne dobe strašno dolge – v Kranju več kot pol leta, na Jesenicah 4 mesece, na Bledu podobno. Splača se malo potelefonirati in morda najdeš ugodno varianto. Za doplačilo je bilo lani treba čakati 10 – 14 dni.

Jaz v Diagnostičnem centru Bled, čakala cca 2 tedna, mislim, da je bilo cca 220eur.

Sodelujem v programu Svit. Letos so mi našli v blatu prikrito krvavitev. Z osebno zdravnico sva takoj reagirali,
poklicali Svit, kjer so me naročili na kolonoskopijo. 12.5.2015 oddala blato, 15.5.2015 dobila izvid od Svit-a,
25.5.2015 naročena za 3.6.2015 na kolonoskopijo. To je danes, ravno sem prišla domov. Pozno, že ko sem prišla tja, sem se spomnila, da bi bilo dobro kolonoskopijo opraviti brezbolečinsko-nisem bila zagreta za splošno anastezijo, pač pa le za analgosedacijo, kajti brez veze je, da te nekaj boli, če ni potrebno. Dobro se je dogovoriti predhodno kar se jaz nisem, vendar se je s prijaznim zdravnikom-endoskopistom Jurijem Bednarik dr.med.
dalo dogovoriti. Doplačilo za analgosedacijo je 130,00 EUR +napotnica. Vse je potekalo v redu, zelo zadovoljna, brez bolečin. Iskrena hvala še enkrat Kliniki DOKTOR in vsemu osebju, s katerim sem imela kontakt, posebno pa endoskopistu Juriju Bednarik dr.med. in Mateji Bartolj.
Naslov : KLINIKA DOKTOR 24 d.o.o., Savska cesta 3, 1000 Ljubljana.

Ali kdo ve ceno kapsulne kolonoskupije? Samoplačniška vrjanta….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close