Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu kolko je tukaj samskih punc ?

kolko je tukaj samskih punc ?

Kaj arašidi! Še čokolade in lešnikov nismo pospravli! Kje si bla tak dolgo? Vsi smo te pogrešal!

Eh, nič me pogrešat.
Jaz sem muha enodnevnica.
Nimam časa tukaj viset, da bi vam
stal, če pa meni delo stoji. ;=)

Če me pogrešaš pa klikni mi kaj
na mail. :=)

lepo.
a bi bila ti moja veverička:)?
koliko časa si samska in kako to?

Če te ne bo on, te bom pa jaz (za danes).

moji ljubimci..in arasidi..pomagi mi mal..kerga ti to misliš;)

Kir, mislim, da bi bil ples s tabo res “plesala je eno samo poletje”, ampak verjetno noro poletje. Pikica, ampak ko pa potem hočmo še, pa še, pa še, pa ….

Jaz tud, sam dons je en čuden dan, mogoče še veš zakaj

Ja, vem. Je pa res dons nekaj v zraku. Že med vožnjo me je nekaj ščemelo v trebuščku, pa nižje, pa vroče ustnice. Pa sploh ne spusti

Blagor ti! Mene pa v želodcu… sranje!

A je že kaj boljš? Glede na noč, ki si jo preživel, upam da se ti stanje popravlja.

Tako, tako, Piki*ca!

opa..če te v želodcu je pa že resno..nevarno..tu so pa custva ze bl prizadeta;)

sara* a to men a kir-u? Če men, ja, so čustva, prijetna, topla, sanjarjenje, pričakovanje,….

Enkrat si imela enega s hribov, ki
je rad arašide grickal.
Ampak potem te je pustil, ker nis
hotla do konca it.
Pa saj si imela prav.

Lešniki so boljši kot arašidi. :=)

Milka..do konca grem jaz vedno…samo pitanje je zdaj do kerga konca…in s kom;)..in arasidov sploh ne maram..lesnikov tud ne..le na milko mlecno pa sm nora..mmmmmmmmmm in pozdrav mi unga tam k me je pustil..izpod visokih planin..hihi..faca si milka;)

Nič se ven vlečit.
Konec je tam, kjer je vrh(unec)!

Arašidović te pozdravlja nazaj,
slabim spominom navkljub. ;=)
Verjetno si zdaj srečnejša kot
takrat. Prav je tako! :=)

A faca sem? Ha, to pa res! :=)

Ven vlačt je tko lepo..boš rekla da ne;)..haha…Milka ne zezi me …k te prestriham iz frjolcne v zeleno..ves da sm lih taka lumpa k ti…arasidovic..oh ja arasidovic..ma lahko slabe spomine le zavoljo njega samga..kar je sejal je žel..kaj čmo!..Naj pa le uziva..baje zdaj cveti ko en bananovc..ves trd in poskocen;)
Milka in cestitam..saj ves zakaj;)..merki nase mala aja pa lesnik pozdrav;)!

Zdaj pa ti mene nekam medeš! ;=)
Arašidović je kot krepan pes,
niti približno ne cveti in ni poskočen!

Lešnik ni taprav. A ne vidiš, da jo išče?
Pa hvala za čestitke – čeprav ne vem
za kaj. Vseen hvala. :=)

Zelena Milka? Zelišča? Fej in fuj.
Ne, hvala!

Pozdrav Sarči*, bog ti daj dobrega
sexa :=)))))

Ti si tak vsa medena ..zmedena..haha…ampak men je jasno pa cist use..kako to..da pa tebi ni..saj si ti začela;)..a pol je arasidovica en sam gobc..ko se hvali..kako uživa…resnica pa je taka da trpi še zdej..ma ja… kr tko nekoga pozabt je res hudo;)..Lešnik išče..ja..tebe že ma..rab pa še velik drugih..saj ves milka brez lesnikov..kaksna le bos;)

Hvala za lepe želje..ampak ne mesaj boga kle zraven, ker bog nc ne da..rajs jaz vzamem sama in moj da;).

Milka, tud prenekateri lešnik znam stret in pogledat kaj je v njem – tudi tega, o katerem pišeš

Isti odgovor kot Milki gor!

japaja..kle mi napis sojga sam zame,)

Sam to sm hotu rečt, da bedak glih nism, ti zagotavljam!

Mislm..pa komu ti to…a zdej tud tebe neki meče ko milko…jaz tebe sploh ne u mislih ne u besedah kle v pogovoru z njo nisem mela..kva mata vidva al kaj nimata pa mene ne briga..tko..edin ce ti nis arasidic..pol je pa druga..pesem..!

Ne, sam sebe nikdar nisem podpisoval s ć, niti č, da se pa klub temu marsikaj razbrat. Če pa se slučajno motim, se ti opravičujem z globokim poklonom

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close