Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu kolko je tukaj samskih punc ?

kolko je tukaj samskih punc ?

Pod p.s. si nekaj napisala

ja sem ja..sm jim…..sam ne vem koga mas v mislih ti..da sem mu-ji najboljsa prjatlca..alo puvej..mislm ko vem da te ze poznam..da me ne mors vec presenett..evo on spet neki..da me zdrma..hihi

Kolkrat so se že men. Ni čudno, sproti odgovarjam na dva telefona, na mobilnega me kliče žena…, pa še s tabo b se dol dal!

mi smo tko al tko pomešani..”zmešani”..skratka lepo nam je..bolj se meša..slajše je pol na koncu k je vse jasno in glasno spet;)

SARA* JE MOJA NAJBOLJŠA PRIJATELJICA! A se dost dobr vid?

nocva midva nasest..sva prepametna..da bi komu nasedla..mar ni tko;)..

KIR..nehi se dret in utihn..kako lahko trdis kaj tazga..mar se poznava..si ti res on..kateremu sm najboljsa prjatlca..ki je moja rama za smeh in jok…bemti ne zezi se z takim..haha..no lepo..da si mi to..mi paše..mmmmmmmmm..dons se smejim..dej mi ramo..za smeh…mmmmmmmm

Ne, ne, jaz bi se s tabo!! Spet grem, ti pa nisi naredu nič da bi te že končn čutila v sebi ……..pa nič, mogoče drugič?

A jaz? ja, rekla sem pikci, da mu ne bom povedala kako jo skrbi za tisto, kar ga čaka ko pride…..

Raj bi ti dal kaj druzga, ženska! Ja, glavo ja, pametna si- sam spodnjo, ha ha

Ne, čak, jaz bi dons! Kje te počakam?

odloc se zdej kaj hocs..ker z prijatelji jaz ne seksam..mar ne ves tega..kaj hocs zdej ti men biti..ali ne biti..to je sad pitanje;)..

A, ja

MORAM it!!!Vem, da bi prvič opravla v nekaj minutah a jaz si te želim najprej gledat in božat in poljubljat, tako, da jutri, mogoče?

New, saj sem mislu na sexi pratelco!

Držal te bom za jeziček!

KIR..seksi sm tko al tko..ampak prijatelj–prijateljica ostaja neglede kaksna je..si…ne pozabi tega..in imeti ob sebi dobrega prijatelja..prijateljico..je vcasih bolje..no je bolje..kot pa seks za eno noc..ali taksne kratke zveze..prijatelj je ob tebi nenehno..docim una prijateljica le v sesku zelo poredko in taka jaz nisem in nocem biti nikoli..nikomur..le kot seks objekt..japaja..nema!
In zdej dragi moj prijatelj..uzivajva dalje..en poljub ke k ti paše!

Saj jaz ne bi eno samo noč! Kaj če bi plesala celo zimo, pomlad, poletje?

tud jaz ga moram met zraven. Čeprav mi gre na živce, ko smrči, ampak, če ga pa kakšno noč ni, sem pa še bolj krmežljava, sam obračam se. Tle gre za tist občutek. Zame so itak znanci že ugotovili, da neb bla dolg sama, da neb zdržala. Povej mu pa le, se mu bo tko fino zdel, da boš pol pa le še prosila “prosm, sam za rokce pa nogce naj se te dotikam, prooooooooooosm, čist nč drucga več”

Lešnik, zagotovo se bo našla tudi kakšna veveri’čka zate.

Ja, tista v tvojih hlačkah (tangicah). Te kej tišči, b jo še jaz stisnu!

ne… prej milka..ker milka z lesniki je najboljsa kombinacija..mmmmmmmm

Ne nosim hlačk in vem, da bi jo ti tudi STISNU. Samo danes potrebujem bolj nežnega.

A maš mens., revica? Le kako ti vložek tam stoji?!?
Spet nas bo Primož skenslu!

Sarči, te vidiiiiiiim! ;=)
Sva že z lešnikom pogruntala,
da je nisva skup sekala.

Sarči, kak pa kaj tvoji ljubimci?
A je un še vsekan na arašide? ;=)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close