Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kolinda Grabar Kitarović in Macron

Kolinda Grabar Kitarović in Macron

[img]https://i.imgflip.com/2e754h.jpg[/img]

[img]https://img-comment-fun.9cache.com/media/aVO6b28/arQjgB9g_700w_0.jpg[/img]

Zelo prostaško in nevljudno do njegove soproge.
Moje mnenje.

Meni je pa ta Hrvatica super. Takšne eksplozije naravne, sproščene energije že dolgo ni bilo. Ni čudno, da je osvojila svet skupaj s svojimi fuzbalerji.

[img]https://i.ytimg.com/vi/kR5MD9sItks/hqdefault.jpg[/img]
Fest babo je kušnu.

Jp.

Sem ženska, a tudi meni je njena sproščenost in dobra energija zelo všeč. Gledala sem le finale in podelitev in uživala prav zaradi nje.

Sem ženska, a tudi meni je njena sproščenost in dobra energija zelo všeč. Gledala sem le finale in podelitev in uživala prav zaradi nje.
[/quote]

Fuzbala nisem spremljala, sem pa prebrala novico na netu in si pogledala posnetek, prav od srca sem se nasmejala, ne posmehljivo, ampak tisto simpatično, ko že samo ob posnetku tega njenega iskrenega veselja še sam začutiš to energijo.

Meni je bila njena reakcija izredno simpatična, ženska se je tako veselila finala in srebra svoje države, da je bila celo iskreno vesela za zmagovalce, po moje je točno začutila tisto, kako se morao počutit zmagovalci in to so izredno pozitivna čustva veselja, je treba znat to čutit!
No, ja, jasno pa je, da marsikdo tega ni sposoben, ker nikdar v življenju ni ničesar naredil, ni v ničemer uspel in nima pojma, kako sploh kaj čutit, ker je čustveno zakrnel…

Jp.
[/quote]

Mah dejte no, moralistke, vsak teden v prvih cerkevnih vrstah pod mus, hčerke vam pa z napol nago ritjo izzivalno v hotkah naokoli skačejo in provocirajo moške….

Najmanj poseksala ga je po vaše, a ne ?

Kolinda je fajn, upravičeno je uživala v tistih trenutkih športne euforije. Ji privoščim.

Den je bila tudi zelo spontana in simpatična. Lepo.

Iskreno veselje je vedno dobrodošlo in če so to sosedje, nekoč naši bratje, še toliko lepše!
Kolinda mi je topla, sproščena, lepa ženska. Makaron je deloval v svoji simpatičnosti s toplino francoskega šarma, v premočeni srajci, kjer se je videlo natrenirano telo, zelo sexi. Žarelo je in se iskrilo…
Na sekunde sem s kotički očesa ujela le ozadje, ki ga morda vsi niso imeli prilike videti in sicer soprogo Makarona……..
Šport nas je vsekakor ponovno povezal, šov je bil fantastičen, karavana gre dalje.
Mediji lahko šele sedaj, po dnevih molka poročajo tudi o temnejši plati zgodbe “športa”.

Kolinda mi je super za razliko od stare grde Brižitke Makaronove.
Kaj ga je na prvi sliki res za j…a zagrabila al se tko vidi?

Iskreno veselje in blabla – vse ok in prav.
ampak tole “iskreno veselje” je bilo čez vse meje dobrega okusa, lahko se mi tako obnašamo, za predsednico neke države pa bi bilo dobro, da ima malo občutka, do kje se lahko spusti.
Takole objemanje in poljubljanje to vsekakor ni.

V marsikateri državi se že delajo norca iz Alkoholinde, samo slovencelj je bolj svetniški od papeža, in se priduša, da “ta gospa je pa tako simpatična in prijetna”.

V marsikateri državi se že delajo norca iz Alkoholinde, samo slovencelj je bolj svetniški od papeža, in se priduša, da “ta gospa je pa tako simpatična in prijetna”.
[/quote]

Ja, res je- vrli svetniški Avstrijci se delajo norca iz nje:

https://kurier.at/stars/alkoholinda-so-kritisieren-die-medien-kroatiens-praesidentin-kolinda-grabar-kitarovic/400067639

Ker tako euforično obnašanje na športnem in delno protokolarnem dogodku je bilo malo “vzpodbujeno” z nečim, zagotovo. Po protokolu so drugače tile bolj zadržani, kadar ni tako “opušteno”.

Sicer pa, dokler bodo Junckerja evropskoparlamentarni kolegi ( veliko jih verjetno tudi rado pogleda v kozarec, ni dvoma) tolerirali in farbali folk z išiasnimi forami namesto priznali, da ga “alkohol zanaša”, je Kolinda čisto (še) kulturno delovala tam na odru in VIP loži.

Meni je groteskna vedno in povsod. Pa z narastkom 10 cm, bljak

Kolikšen je pa tvoj narastek? Pene v ustih od obrekovanja naprimer?

Cipa. je cipa. Samo tokrat ni mogla skriti.

Pa ti veš, da pišeš na javnem forumu? A jo ti osebno poznaš, da tole širiš po forumu? Pogumno s tvoje strani, ni kaj.

[/quote]

Kolikor sem jaz zasledila, je bila včini simpatična!
Ljudje imamo že krepko poln Q nekih norm, protokolov, kalupov, zahtev takih in drugačnih, da ko vidimo nekoga, ki s je sprostil, nam je to simpatično in odobravamo!

Ti francoski Afričani so verjetno neke druge mentalitete, ampak tako balkanska, kot francoska navada je poljubljanje, le da se Balkanci še objemamo zraven, Francozi se pa kušujejo v zrak mimo lica.
Ženska je delovala popolnoma v skladu s svojimi narodnimi običaji in tu ni nič slabega!
Bolje da se tam po tribunah in igrišču objema in poljublja, kakor pa da razbija, preklinja in pljuva, kar Hrvati zelo dobro zanajo delat po tekmah, ki jih izgubijo!
Širila je srečo in ljubezen, ja kaj češ lepšega?!

Ga je prijela za luleka ?

Za to lepo simpatično faco se skriva cia agent, sumljivo pa je tudi njeno navdušenje nad ustaškimi fuzbalerji. Tompson je namreč bil na busu in na trgu na izrecno zahtevo Modrića in še dveh. Sam tolk.

Ja, res je- vrli svetniški Avstrijci se delajo norca iz nje:

https://kurier.at/stars/alkoholinda-so-kritisieren-die-medien-kroatiens-praesidentin-kolinda-grabar-kitarovic/400067639

Ker tako euforično obnašanje na športnem in delno protokolarnem dogodku je bilo malo “vzpodbujeno” z nečim, zagotovo. Po protokolu so drugače tile bolj zadržani, kadar ni tako “opušteno”.

Sicer pa, dokler bodo Junckerja evropskoparlamentarni kolegi ( veliko jih verjetno tudi rado pogleda v kozarec, ni dvoma) tolerirali in farbali folk z išiasnimi forami namesto priznali, da ga “alkohol zanaša”, je Kolinda čisto (še) kulturno delovala tam na odru in VIP loži.
[/quote]

Njihov Avstrijec je končal v jarku zaradi alkohola.

Njihov Avstrijec je končal v jarku zaradi alkohola.
[/quote]

On je šel z žura v gej klubu.

Res, pa ravno irhasti jodlarji, kjer so bili povrženi izmečki kot Hitler, Fritzl in se lahko “pohvalijo” z nadvse spoštovanim desničarskim deželnim glavarjem, za katerega se odkrije, da se je pijan razkantal, ko se je vračal z gejevske zabave, se imajo za zgražat. Sploh ugledne dunajske dame, poznih srednjih let, ki so včasih rade hodile v Dalmacijo in plačevale, da so jih nategovali “galebi”, danes pa hodijo na sex izlete v Tunizijo, da jih obdelujejo črnci.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close