Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › kolikouporabljate

kolikouporabljate

Ali redno uporabljate pri kuhanju, lečo, proso, čičeriko, bulgor, suhi fižol….

Pri nas doma obožujemo jedi na žlico, zato koristim te sestavine pri kuhi, ki je nasitna in zdrava, še kdo?

p.s.

pa poceni tudi

Polovico tega pomojem nisem niti nikoli še kupil. Kupujem izrecno pol pripravljene jedi, Hofer nudi visoko kvaliteto.

Nismo ljubitelji in ne uporabljamo

Uporabljam, a moji niso prav navdušeni. Na žlico je top. Pa kaksne solate tudi.

Leco in fizol ja, ostalo ne, ker moji ne marajo.

Jedi na zlico pa imamo radi.

Absolutno. Samo bulgurja ne, ker partnerja po njem napenja.

Odgovor na objavo uporabnika
Cicika Micika, 16.02.2022 ob 11:17

Ali redno uporabljate pri kuhanju, lečo, proso, čičeriko, bulgor, suhi fižol….

Pri nas doma obožujemo jedi na žlico, zato koristim te sestavine pri kuhi, ki je nasitna in zdrava, še kdo?

p.s.

pa poceni tudi

SaM sm pa tja kdaj suh fižol, ostalo našteto še nikol kupla mislm pa da tud nikol jedla.

Aja, pa ne samo v juhah, iz leče in čičerike delam tudi omake, polpete, solate in namaze, ravno te dni nameravam narediti tudi polpete iz prosene kaše (s špinačo in sirom)…

Obožujem jedi na žlico, skoraj vse zgoraj našteto kuham. Največkrat čičeriko in ričet (ješprenj), fižolovko, pa mineštro iz leče in čičerike. Bulgurja pa še nisem uporabila.

Uporabljam lečo, ječmen, čičeriko, ajdo (v zrnju), fižol pa ponavadi ne kuham, ampak vzamem piksne. Nam je vse dobro, na žlico in kot priloga.

Ja, večino tega. Lečo, fižol, čičeriko… imam prav radi v teh obdobjih ko pašejo jedi na žlico.

No… v resnici… midva jih imava rada. Za otroke velja, da samo v primeru hude lakote ali starševske prisile.

bulgur mi je odličen boljši kot riž in kvinoja,tud kus kus – vse to imam rada

rada imam tudi lečo, čičeriko – samo pri slednjim me moti tist olupek ki gre do – kot taka luščina je… tist mi gre na živce, ker skoz ven pljuvam in mi ni užitek pol jest – sploh pri čičeriki – tist prozoren olušček tak… drugač mi je pa sam okus ful dober

bulgur pa sploh…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close