Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kolikokrat zaporedoma?

kolikokrat zaporedoma?

dragi dečki, naj še vas vprašam…
torej povejte mi prosim po resnici, kolikokrat zaporedoma lahko seksate praktično brez pavze-oz. kolikokrat v povprečju lahko zaporedoma pri vas pride do erekcije in s tem do odnosa. Kolegica mi razlaga da ima fanta, ki sa mu dvigne tudi po petkrat na večer, pa me zanima če je pri fantih okrog trideset to res čist logično? Sama namreč takih izkušenj nimam

Sem sicer ženska, vendar ti lahko povem iz lastnih izkušenj.. 🙂

Do pred par tednov nazaj bi rekla, da to ne drži. Sedaj sem pa spoznala moškega (bliža se 30), ki je sposobne tega. Res, res.. Tudi sama nisem verjela in ne bi verjela, če tega ne bi doživela. In njemu se niti ni zdelo to kaj takega, da sma trikrat zapored seksala.. On je še četrtič hotel, pa sem bila jaz že čisto paf.. 🙂

Ampak so takšni moški najbrž redkost, saj se je to meni prvič zgodilo.

Uživaj v cvetju,
mojčika

Logično ni, oziroma to sigurno ne velja za vse, je pa popolnoma možno!

hja ce bi kako viagro popapal bi tut lahko, drugace pa niti ne…
Moj rekord je da je men 3x, punca je pa rekla da je pri 4 nehala stet 😉 hehe
SomeOne

Okol dvasetga sem skadil en dzoint in sexal tud celo noc. Sploh mi ni hotel dol past, ceprav pravjo da to ni zdravo. Da je treba vsako urco mal popustit, da se kao kri zamenja.

Ampak takrat mi je blo vseen, tko da sva z drago sexala tud 5 ur. Zdej ko sem mal starejsi pa zdrzim sam se kaksno urco pa pol. In ne rabim nobene pavze, ko mi pride.

Preden sem bil poročen je bil vsak *** sestavljen iz dveh fukov, prvi zame, drugi (po 20 minutah) zanjo. Po poroki je vsak sestavljen iz enega. 4x tedensko. So pa po moje možna tudi odstopanja.

Jaz imam rekord 3x, še iz časov, ko sem začenjal s to dejavnostjo, s tem da ji bilo prvih 2x v par minutah. Zdaj sem v srednjih letih in rabim malo počitka. Drugič ponavadi sploh ne grem do konca, ker bi to lahko trajalo tudi več ur in bi lahko dobil še žulje.

Ajm a sajbrnetik oorganizm.

Ajm a mašin.

Shwarzy yours is only for window cleaning

Ju lajk disiplin!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close