kolikokrat zaporedoma?
dragi dečki, naj še vas vprašam…
torej povejte mi prosim po resnici, kolikokrat zaporedoma lahko seksate praktično brez pavze-oz. kolikokrat v povprečju lahko zaporedoma pri vas pride do erekcije in s tem do odnosa. Kolegica mi razlaga da ima fanta, ki sa mu dvigne tudi po petkrat na večer, pa me zanima če je pri fantih okrog trideset to res čist logično? Sama namreč takih izkušenj nimam
Sem sicer ženska, vendar ti lahko povem iz lastnih izkušenj.. 🙂
Do pred par tednov nazaj bi rekla, da to ne drži. Sedaj sem pa spoznala moškega (bliža se 30), ki je sposobne tega. Res, res.. Tudi sama nisem verjela in ne bi verjela, če tega ne bi doživela. In njemu se niti ni zdelo to kaj takega, da sma trikrat zapored seksala.. On je še četrtič hotel, pa sem bila jaz že čisto paf.. 🙂
Ampak so takšni moški najbrž redkost, saj se je to meni prvič zgodilo.
Uživaj v cvetju,
mojčika
Okol dvasetga sem skadil en dzoint in sexal tud celo noc. Sploh mi ni hotel dol past, ceprav pravjo da to ni zdravo. Da je treba vsako urco mal popustit, da se kao kri zamenja.
Ampak takrat mi je blo vseen, tko da sva z drago sexala tud 5 ur. Zdej ko sem mal starejsi pa zdrzim sam se kaksno urco pa pol. In ne rabim nobene pavze, ko mi pride.
Forum je zaprt za komentiranje.