Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kolikokrat na teden?

kolikokrat na teden?

poročena že 25 let…

Zanima me predvsem moško stališče, kolikokrat na teden bi bilo vam dovolj seksat -s svojo ženo, seveda???

Si se poročila pri 15-ih letih (glede na tvojo starost v niku)?

po 25 letih poroke bi jo mel že vrh glave SKOZ… 24/7 (seveda tiste zgornje) tako da težko rečt 😛

Težko je rečt… glede na to da 100% živita skupaj pomeni da vsaj 2x na teden za mene MINIMUM v 40tih letih … raje kar 3x 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

To sem tudi jaz mislil vendar lahko to velja tudi za žensko, ki je sredi ali v poznih 40 letih. Kakorkoli jaz bi vsak dan, če bi lahko :))))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Si se poročila pri 15-ih letih (glede na tvojo starost v niku)?[/quote]
pst: 40-letnica je še dan pred 50 r.d. – 40-letnica

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Brezvezna tema. Se opravičujem za iskrenost. Ni važna samo količina, ampak tudi kvaliteta.

A važi tudi partnerica, al mora bit glih žena?
Bemu vedno sem mal hendikepiran, ker več nimam žene.
Skratka večkrat kot z bivšo!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

žal nisi kategoriziran … je eksplicitno napisala, da s svojo ženo !!

najbolje je tempirati na 29.II. — če sfalita imata pa popravca na letni olimpijadi ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

To je tudi res. In hkrati je pomembno v kakšnem odnosu sta partnerja in kako se imata rada. Od tega je potem odvisna želja po intimnosti.

Če žena izgleda taka, kot Jennifer Aniston, ali pa Sandra Bullock, redno vsak dan, po več ur. V nasprotnem primeru bi se je naveličal in šel do druge, mlajše.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Evo, bolj ne bi mogel jasno povedati kako sploh nič ne veš. Pika.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Evo, bolj ne bi mogel jasno povedati kako sploh nič ne veš. Pika.[/quote]

A ne sličiš niti malo Jennifer in Sandri? Ah, joj, si morala povedati, zdaj pa mi je vse dol padlo. :))))))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Gubasta ženska se razjezila…

Jaz, če bi lahko, bi skoz živel v orgazmu. Če bi lahko. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če pri teh letih ne poznaš svojega partnerja, da nas sprašuješ:)). Zmenta se že no:).

A ne sličiš niti malo Jennifer in Sandri? Ah, joj, si morala povedati, zdaj pa mi je vse dol padlo. :))))))[/quote]

Mah kje!! A ne veš kako izgleda japkica? A ti moram kakšno slikico nalepit? :)))

ps; Bi bilo preveč, če bi pričakovala, da bi prebral oz. razumel bistvo napisanega? Sem mislila, da si bolj odprte glave.
pps; Gospe bi pa jaz morala skorajda vikati. Sploh Sandro. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A pol to pomeni, da ne moreš?:)) Pa ti veš, da je to resna bolezen, če bi lahko?:)

Ti si zelo svobodomiselna, ni zavor! Ne čakaj, ne mencaj, ukrepaj! :)))
Vikat, niti 10 let starejše? 😀 Ah, Sandra je praktična ženska, še gumo zna menjati na avtu….
Ampak obe dami nekako nimata sreče v ljubezni, tako kot ti. :)))

Bolnik.

Vikat, niti 10 let starejše? 😀 Ah, Sandra je praktična ženska, še gumo zna menjati na avtu….
Ampak obe dami nekako nimata sreče v ljubezni, tako kot ti. :)))[/quote]

Mišek, za gumo zamenjati je treba znati tudi organizirati zadevo.
A se ne moreš odločiti ali sem polna ali prazna ljubezni, al kako? :)))))

Ampak obe dami nekako nimata sreče v ljubezni, tako kot ti. :)))[/quote]

Mišek, za gumo zamenjati je treba znati tudi organizirati zadevo.
A se ne moreš odločiti ali sem polna ali prazna ljubezni, al kako? :)))))[/quote]

Japka, kolikokrat na dan? :)))
Zajtrk, kosilo, večerja? 😀 Spustiš kak obrok tedenski? ;)))

Saj veš, da me ne moreš sprovocirati. 🙂

Saj če bi bila v moji bližini in imela kaj pri roki, kakršen koli trdi objekt, bi se mogoče bilo pametno sprovocirati…. Malo daš to ven iz sebe, saj imaš z letečimi krožniki tudi že izkušnje, leta prinesejo svoje, se srečaš z vsemi sortami m…. :)))))

Matjazko, od kar si poročen, bi lahko delil z nami, kako zdaj funkcionira?:) Kolikokrat na teden?:) Hmm, mlad in poskočen nisi več. Kaj bi te lahko še držalo pokonci, da bi zdržal dlje kot tvoji poročeni sovrstniki?:)

Jaz lahko zase povem, da me drzi pokonci poseben sirup viagrospin iz smrekovih vrsickov in trav, ki rastejo na polju : ))))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close