koliko?
Jery & Daši definitivno vodita, mislim pa, da jima zavidamo prav vse… 🙂 pa ce vprasanje ni prevec osebno… kaj pa vidve počneta, mislim na vrsto zaposlitve. bilo bi dobro izvedeti za recept…
no sicer je pa res, da ko si enkrat v redni službi, imaš svoj flat (podedovan ali kupljen s strani staršev ali celo iz lastnega žepa) in si brez družine, yp… stvari so precej bolj enostavne.
sicer pa mislim, da bi vsaka ženska (ok potem ko ima npr ze vsaj sluzbo) redno, vsak mesec vsaj nekaj malega zapraviti zase. to je dobra terapija za samozavest in dobro samopodobo.
je pa hudic, ce si student, se dobro, da imamo nekatere vsaj fante z zaposlitvami:)
in ko smo ze pri fantih (možovih)… najlepse darilo, ki ste ga kadarkoli prejele od fanta (kateregakoli:)) js CDje na zelo skrivnosten nacin…
Daši je….DIPLOMIRANI INŽENIR EKONOMIJE….buahhaaa….kar pomeni, da….ja, veliko zasluži. Ogromno, glede na to, da v tej izobrazbi na svetovnem nivoju…nima konkurence! Sem žleht? Lahko da res. Ma punca moja, če že lažeš, vsaj pozanimaj se preden ustreliš takšenga kozla….in to kakšnega kozla….še zdaj me solze smeha polivajo, ko se spomnim mimo ustreljenih Dašinih izjav…
Pa da ne skrenem preveč iz teme…nekje med 15 in 25 tisoč, če je frizerka vmes pa še desetaka več.
Dost stvari mi prinese mama, ko dobi kozmetiko zastonj, tak da vsaj zobnih past, šamponov, pa krem pa tuš gelov mi ni treba kupovat. Za frizerja me glava peče… ko ej treba dat 15k. Barvanje pa striženje namreč, pa nobene ne poznam, k bi mi to za cenej…
Bencin dobim dostkrat zastonj :))
Obleke kupovat- nočna mora. Takrat ko je nujno. Za fitnes dam okol 10k. Kadim sreča ne.
Se pravi da okol 25k zapravim za fitnes pa frizerja, ostalo kozmetiko ki je je recimo za okol 10k, pa dobim. Včasih me prime, recimo dvakrat na leto dam deset tisoč za katrico za solarij, se pravi okl 2 k na mesec, sam da se sončim sam ene par mesecev, pzimi itak ni take potrebe.
Sem kar v zdaregi, ker sem za žensko zeloooo skromna (tudi po besedah mojega partnerja), tako ne hodim k frizerju, kozmetiko si kupim samo najnujnejšo, za dnevno nego, morda dvakrat letno kakšno ličilo, …
Ne več, če to mesečno znese 5 tisočakov…
:-))
Pa nič mi ni hudo zaradi tega, čeprav bi mi kdaj kakšna masažica prijala…
Včasih lahko mesečno porabim za oblačila in kozmetiko 20.000 SIT, včasih pa tud nad 100.000 (taka poraba je pred poletjem/zimo). Za bencin 30.000 minimum (če se skoraj nič ne vozim), za pjačke in ostale “neoprijemljive” (in nepotrebne) zadeve pa okoli 5.000 SIT.
K frizerju sem pa nehala hodit, ker mi je neumnost nekomu s triletno srednjo šolo dajat 12.000 SIT za eno uro dela. Prejšnji mesec me je mama pobarvala (prameni) zastonj, to je delala prvič in ji je zneslo bolj kot frizerki:)))
S pijackami in cigareti cca 20.000/mesec. Ko obnavljam garderobo pa nekaj vec, odvisno ali kupujem skornje ali majcko. Cunja si kupujem take, ki se bodo nosile vsaj se kako sezono. Kozmetike uporabljam minimalno (kremice, sampone, gele, zobne paste, nitke ipd), v salone pa ne hodim – edino pred poletjem v solarij. Edino en parfem bi si rada kupila, pa mi nobeden ni vsec (mislim, ni mi BUM). Razmisljam o Noa in Armani White, pa mi nikjer ne dajo testerja, da bi ga poskusila, tako da ga ne bom kupila, dokler ju ne stestiram.
Forum je zaprt za komentiranje.