koliko vas moti pogovarjanje v kinu
Grrrrr…. zelo me jezijo gsm-ji, ko zvonijo, ampak roko na srce, zna se zgoditi, da se ga pozabi izklopiti ali dati potiho. Bolj me jezi, ko folk odgovori na klic… ma tisto: “ja ja, sedaj sem v kinu.. lih se dogaja v filmu to pa to..” Skrajno neolikano. Kakšen komentar sem pa tja me niti ne moti, če se govori potiho, ker je itak glasnost v kinu precej velika. Edino če se ne komentira ravno v trenutku, ko je vse tiho.
Aja.. nekaj, kar ne spada ravno pod to temo.. A se je tudi van kdaj zdelo, da poleti so v Koloseju imeli na preveč klimo? Spomnim se, da lani, ko je bilo peklensko vroče, zunaj ziher kakšnih 30 stopinj (kljub temu, daje bil že večer), notri pa kakšnih 20. Na začetku je bilo prijetno, potem pa me je začelo kar zebsti…
Znastvene raziskave kakšna temperatura paše širšemu krogu gledalcev v kinu, pa pravijo da je ta… Koliko Žan?
Brezveze debatirat o temperaturi, saj Edith tudi ni merila s temometrom verjetno, ampak je ocenila na “oko” Lahko, da je bilo takrat celo kakih 22, 23, ka bi bilo po moje najbolj primerno za kino.
Forum je zaprt za komentiranje.