Koliko vas je ponovno zbolelo za covidom
Necepljena, 22.12.2021 ob 19:24
Minilo je eno leto od kar sem prebolela covid. Cepila se nisem in se tudi ne bom saj sem mnenja, da sem isto zaščitena kot cepljeni. Osebno ne poznam nobenega prebolevnika,ki bi ponovno zbolel, polno cepljenih pa kar nekaj…
jaz menim, da si bolje zaščitena kot cepljeni.
cepljenim, tudi prebolevnikom cepiva sesujejo lastni obrambni im. sistem in mnogo jih ponovno zboli, nekateri celo huje
evo mene, dvakrat prebolela. Prvič marca 2020, v prvem valu. Vsi simptomi prisotni, vendar me zdr ni dala na test, ker so v tistem času še omejevali testiranje. Naj bom kar doma, ziher je covid 🙂 v kartonu seveda nič zabeleženo ..
drugič zbolela po letu in pol. Nič posebnega, prebolela doma kot malo hujši prehlad.
Ga ni in ga ne bo. Imaš enkrat lažno pozitivne in nato ”drugič” pozitivne. Imaš take, ki so si prišvinglali P pa so kasneje res dobili P. Imaš take, ki so preeeepričani, da so ga že imeli a takrta pač niso šli na pcr, evo, pa ga imajo zdaj ”spet”. Imaš pa predvsem spin doktorje, katerih življenjski cilj je po forumih in drugje prepričevat ljudi, da poznajo nekoga, ki pozna nekoga, ki je slišal za nekoga, ki je zbolel dvakrat. A bejž!
Ampak ja, to ni dobro za posle, prebolevniki so ”bad news”, zato se jih daje na ignore.
Moj status: prebolevnik, kasneje 2xpfizer. Kar počnejo zdaj pa samo adijo pamet. Naj si vtaknejo njihove poživitvene kamor sonce ne posije in PREDVSEM, naj ne šarijo okrog mojih otrok z njihovimi ”ne vemo, ne poznamo, predvidevamo, priporočamo, svetujemo, 3, 4, n doz, bla, bla, bla”. Jaz izstopam iz njihove publike. Konec.
thinkagain, 22.12.2021 ob 19:28
jaz menim, da si bolje zaščitena kot cepljeni.
cepljenim, tudi prebolevnikom cepiva sesujejo lastni obrambni im. sistem in mnogo jih ponovno zboli, nekateri celo huje
Cepljeni niso samo nezaščiteni, ampak ogroženi.
Poleg tega še cepljeni ogrožajo vso družbo, ker zaradi poškodovanega imunskega sistema in zbolevanja, pomagajo ohranjati covid fašizem.
Forum je zaprt za komentiranje.