Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Koliko vas je bilo devic in devičnikov na prvo poročno noč?

Koliko vas je bilo devic in devičnikov na prvo poročno noč?

Lisa Kudrow je ostala devica do poroke:

She waited to marriage (age 31) to lose her virginity. Said in “People” magazine that her mother told her it was a special gift for her husband.

http://www.imdb.com/name/nm0001435/bio

Še kakšna/kakšen tak(a) tukaj?

Če pravilno domnevamo, da deviškost pomeni NOBENEGA seksualnega stika in NOBENEGA orgazmiranja s pomočjo partnerja, je odgovor nič.

Če pravilno domnevamo, da deviškost pomeni NOBENEGA seksualnega stika in NOBENEGA orgazmiranja s pomočjo partnerja, je odgovor nič.[/quote]

…motiš se…

Če si ti med tistimi, ki pred poroko fantu/punci ni dal/a nič več od enega nedolžnega lupčka, ti čestitam za načelnost.

a ti verjameš vse kar je na IMDB ipd. ?

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

http://waitingtillmarriage.org/profile-lisa-kudrow-waited-till-age-31/

Če pravilno domnevamo, da deviškost pomeni NOBENEGA seksualnega stika in NOBENEGA orgazmiranja s pomočjo partnerja, je odgovor nič.[/quote]

Jaz. 🙂
Ampak nisi natančno pojasnila, do čigave poroke. 🙂

Recimo raje klasična defloracija.

Če si ti med tistimi, ki pred poroko fantu/punci ni dal/a nič več od enega nedolžnega lupčka, ti čestitam za načelnost.[/quote]

Hvala 🙂

In kateri del telesa. :))))

tO TUKAJ PIŠEŠ? kO VEŠ, DA JE RECIMO VERNIKOV SKORAJ NIČ? Ups, črke. Ostali pa menda nimajo razloga, da počakajo…

ja, sem bila in jih tudi kar lepo število poznam, ki so bili. No, preverjala nisem. In, kaj zdaj?

Če odštejem leto trajajoče obdobje spolnih zlorab v otroštvu, sem bila na poročno noč pri 31. letih devica, se pravi, pred poroko spolnih odnosov nisva imela – tudi njemu sem jaz bila prva, je dve leti starejši od mene. Seveda sva se pred poroko poljubljala, objemala, to je pa čisto normalno in nima z devištvom nič skupnega. In blagor takim, ki to zmorejo, da jim poročna noč pomeni tudi prvo noč, ko skupaj prespita v skupnem domu. Pa nisva verna, da ne bo pomote, ampak nama spolnost pomeni vrednoto…

…. in potem ugotoviš, da ima premajhen penis … :)))))))))))))

…da je alkoholik in nasilnež, kar si prej v silni strasti spregledala, ali pa morala spregledat, ker je bil na poto otrok… Kaj je huje živeti z enim s premajhnim, ali z enim, ki te garba vsak dan in pije k žvau?

Drugače pa midva se tudi pofočkava. Oba dva drug drugemu prva, prvič darilo na poročno noč. Stara 25, 26 let.

Gre za jehovove priče.Ena mama,ki jo jaz poznam,ima sina 32 in hči 29 let oba nedolžna.Punca ima nekaj mesecev fanta iz tujine in ko je šla k njemu na predstavitev,je z njo spala mama in jo čuvala.Ker sta oba j.priči,tudi fant je samoumevno,da bosta prvič skupaj ko bosta že poročena.Drugače je to gre!?.
Zelo močni in nori verski predsodki.

mislim, da nasilnost tukaj nima nobene veze z nedolžnostjo. če tega sam prej ne ugotoviš si pa res neumen. da šele po poroki ugotoviš da imaš moža nasilneža? to ti mora biti jasno ali je ali ni, že pred poroko.

hja nedolžni pred poroko. hm ne vem. kakor kdo. sestrična je bila tudi nedolžna do poroke, ker je pač hotela biti , ker je lepo,…naslednji dan ji je bilo žal, ker je ugotovila kaj je zamujala. meni osebno se nebi dalo čakat do poroke. kaj pa če res ugotoviš da ima premajhnega?pa da ugotoviš da nima pojma? ni čudno da se potem vsi kur.bajo vsak po svoje, ker doma niso zadovoljni.to moraš pred poroko lepo sprobati ene par tipčkov/žensk pa vidiš ker ti najbolj odgovarja, ker ma najboljšo opremo in tistega poročiš. nebi mogla bit poročena z nekom, ki bi imel premajhnega. kaj naj potem celo življenje počnem z njim??

Ja verjetno jih je malo verjetno pa je več tistih, ki so prvi spolni odnos imeli z osebo s katero so se potem poročili.

Jaz še tudi čakam na pravo. Lahko da pride, lahko da ne.

Bele rjuhe na poročno noč..pa da vidimo..katera je do poročne noči devica…nobena..ali pa kakšna zelo grda.

ja haha itak majo samo grde punce vrednote :))

Ko je ravno taka dobra iztočnica… Zna kdo od zagovornikov tega mnenja pojasniti od kod naj bi bila tu povezava seksa oz. ne-seksa z vrednotami?

.
Kar brez (odvečnih) skrbi:

Virginity can be cured. — Devištvo je mogoče (po)zdraviti. [Murphy’s Law of Sex]

;)))
.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close