Koliko vas gre v Poreč?
Jana40, meni je pa zanimivo, kako hitro nekateri sodite in se sprašujem zakaj sploh? Vsak ima pa res svoje razloge, kam gre ali ne gre. Mi letos nameravamo v Poreč, ker smo se zdaj v enem letu s tremi še predšolskimi otroki toliko napotepali (Irska, Malta, Nizozemska, Italija, Belgija, po Sloveniji in Hrvaškem podolg in počez in še sem kaj pozabil verjetno), da nam prav paše ideja, da bi se zapeljali nekam povsem blizu, v znano okolje – da se res sprostimo in spočijemo ob športnih aktivnostih. Samo toliko za pogled še z ene druge strani. In vsak človek ima prav svoje razloge za vsako svojo odločitev.
Daj mi prosim te razloži, kako vam to časovno znese… Če ste tok premožni, da imate denar za vsa ta potovanja, potem nekdo mora služit, ali pač ne?
Drugače pa se tudi jaz strinjam s tabo, kako hitro nekateri pljunejo po drugačnih od njih… Seveda, zdaj je moderno čimveeeeeeeeeeeeeeeč potovati, čimveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeč videti, čimveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeč doživeti… bog ne daj, da bi skoz na isti plac hodili…
Ja, zato pa pravim, da nam je bilo vsega preveč v zadnjem letu, letu in pol. Potepali smo se pa čez poletje, v počitniških tednih, ob koncih tedna. Bolj malo smo doma, večinoma radi gremo naokrog. In ja, tudi denarja je šlo, kljub temu da izbiramo čim cenejše variante za spodobno udobje. Ryanair z rezervacijo za mesec, dva vnaprej (dobiš karte tudi po 20 evrov), bivanje v apartmajih zunaj glavne turistične sezone … Vseeno pa se nabere, imaš prav.
Forum je zaprt za komentiranje.