koliko ur na dan imate
Samo vprašam… Zakaj pa ga nimaš doma, če si na porodniški???[/quote]
Jaz sem ga tudi mela v vrtcu, ko sem bila na porodniški. Sploh pa na začetku, ko noči še niso bile podobne nočem. V vrtec moj sin rad hodi in zato se mi je zdelo smotano da ga imam doma.
Sploh pa ko so bila grda vremena inzaje kot bit zaprt doma sem ga raje peljala v vtrac k vrsnikom. ko pa so bila lepa vremena je pa tudi doma z nami ostal in smo sli skupaj ven.
Zdaj pa oba peljemo v vtrec okoli 8h malo pred zajtrkom in jih grem iskat ob 14.30, ko se naspijo in pojejo popoldansko malico.
Tole je pa res oksimoron: ‘sem na porodniški, ne razumem zakaj starši dajajo tako dolgo otroke v vrtec, jaz komaj čakam, da grem po svojega, v vrtcu je 6 ur??????
Sicer je moja hči bila ponavadi prva in zadnjo sem jo pobirala v vrtcu in to zato, ker sva bili sami, ker nisem imela avta, ker je služba bila daleč. Z ravnateljico sva se tako zmenili, da me potem ne bi vsaka vzgojiteljica sproti spraševala zakaj in čemu tako. Skratka oddala sem jo okrog 6 ure prišla pa iskat okrog 16 ali 16.30 odvisno od zadolženosti v službi, kar pomeni da je bila več kot 10 ur. tudi 11.
Pa smo preživele.
Jaz sem tudi gledala, da sta bila čim manj v vrtcu. Isto smo kombinirali, da je peljal tisti, ki je šel kasneje v službo, iskat pa tisti, ki je bil prej. Tako da v povprečju 6 do 7 ur.
Se pa spomnim, kako je znana igralka, ki je trenutno tako IN puščala otroke do zadnjega v vrtcu. In ko sem jaz šibala po otroka, je ona že sedela v bifeju pred vrtcem!!!!, in ko sem se recimo čez dve uri včasih mimo peljala, je bila še vedno v bifeju, otrok pa v vrtcu. In ta igralka se velikokrat znajde v omizju, kjer govorijo o VZGOJI otrok.
A je to koristilo njim ali je koristilo samo tebi, da si se lahko napihovala s svojim vele žrtvovanje, bo ostala pa skrivnost.
Koliko ima otrok od mame, kateri noči niso podobne nočem, popolnoma izčrpane? A ne bi bilo zanj bolj, da je v vrtcu, mama se vsaj za silo spočije in je popoldne kvalitetno z njim?
A je to koristilo njim ali je koristilo samo tebi, da si se lahko napihovala s svojim vele žrtvovanje, bo ostala pa skrivnost.
Koliko ima otrok od mame, kateri noči niso podobne nočem, popolnoma izčrpane? A ne bi bilo zanj bolj, da je v vrtcu, mama se vsaj za silo spočije in je popoldne kvalitetno z njim?[/quote]
Jaz se za otroke NE žrtvujem. Ukvarjam pa se ogromno z njimi. Zakaj naj bi se pa žrtvovala? Nisem Cankarjeva mama. a je to, da imaš otroke doma, zato, ker so tvoji, žrtvovanje? Mi še na misel ne pride kaj takega! To je UŽITEK.
Tudi jaz ne razumem, kako lahko imate otroka v vrtcu do 6 ur oziroma manj kot vsaj 8. Kaj pa služba oziroma kdo hodi po otroke. Moj gre v vrtec malo pred deveto, po njega grem okoli treh, zdaj ko je lepo toplo, okoli pol štirih, ker me drugače domov pošlje, se rad igra zunaj z drugimi otroci. Ampak jaz delam doma, pa še babica servis imam pri roki, kadar imam pač več dela in ob treh nisem gotova. Mož dela od 9 do 5-6.
Forum je zaprt za komentiranje.