Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko trebušnjakov na dan za six-packe

Koliko trebušnjakov na dan za six-packe

Koliko trebušnjakov na dan ob seveda (dobri prehrani) in povprečni postavi z malo odvečne maščobe 178cm 73kg  bi bilo potrebnih da bi dobil vidne six- packe? Hvala za vse nasvete

Malo poglej na netu, niso samo trebušnjaki za to, meni so še najmanj koristili. So tudi druge vaje, pa predvem, izgubiti maščobo na trebuhu.

Kokr spremljam, so trebusnjaki iz mode. Poglej mal na yt

Ja mišice spremljajo trende☝️

Drugač ps natančno 16437446 trebušnjakov z 0,5 sec  razliko, petkrat na dan po 4 v vrsti.

Najprej se spravi hodit, kolesarit, plavat… nekaj, da izgine špeh, sicer se ti radiatorčki ne bodo videli, četudi jih narediš 300.

Sedaj imaš poplavo raznih vaj na netu, staromodna šola pa je bila 60 komadov v dveh rundah dnevno za vzdrževanje, na začetku pa 100, da jih sploh dobiš. Pri dvigu izdih, pri spustu vdih. Pa počasne, ne hitre.

Potem pa hitro sendvič, pivo in kavč…. Dobiš en veeeelik radiator ?

Mercatorjevo pivo je v akciji ta teden -sixpack 3,90€

jaz sem jih naredila 300 na dan- 150 zjutraj in 150 zvečer.. trebušček res lep.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno233, 13.08.2025 ob 20:21

Kokr spremljam, so trebusnjaki iz mode. Poglej mal na yt

zdaj imaš “trebušnjake” ob steni, sem videla na yt pa take delam sedaj.. dobri so tudi trebušnjaki, kjer delaš na globoki mišici, poporodne vaje recimo..  drugače pa tudi plank kjer delajo vse mišice, samo ne morem zaradi stopala, prej sem nekako skoraj tri minute držala..

odvisno koliko požreš.

So pa trebušnjaki izguba časa, totalno brezvezna vaja. Namesto tega delaš vaje, ki poleg trebušnih mišic krepijo še preostalo telo. Recimo zgibi ali pa mrtvi dvig. Jaz trebušne mišice bolj čutim po zgibih kot po trebušnjakih. Celo obteženi počepi ipd. znajo bit bolj efektivni za sixpack, ker mišice na nogah so največje in najmočnejše na telesu in z njimi največ kalorij skuriš in bo bolj viden sixpack, trebušne mišice pa morajo stabilizirat telo.

Tako da ne izgubljaj časa s trebušnjaki, res je brezveze, da ciljaš eno malo skupino mišic, če lahko v istem času večji del telesa natreniraš (in izgubiš več maščobe, ki prekriva trebuh)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close