Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko stopinj C imate v stanovanju ?

Koliko stopinj C imate v stanovanju ?

Hello,

me pa res zanima kako je kaj pri vas toplo.

Stanujemo v bloku in imamo v glavnem radiatorje kar zaprte saj že cevi ki vodijo do radiatorja ogrejejo prostor.

Pri nas je:
– v spalnici 18 do 20 stopinj C
– v kopalnici 25 C
– drugod po stanovanju pa 21 do 23 C

Pozdravček od Mravljice

Tam nekje do 24, in to povsod. Res pa je, da otroško sobo in spalnico pred spanjem prezračim in s tem ohladim tam nekje na 20 ali celo 18. Smo razvajeni, ne. Moja babica (v isti hiši s centralno kurjavo) sedi pri 18-19 stopinj pa se ji zdi ravno prav.

Spalnica 17 -19, stanovanjski del 21 – 23 (razen, kadar noter sije popoldansko sonce, ki včasih segreje ozračje tudi na 25 – potem pa zračimo kolikor moremo!).

mi imamo podobno kot Mravljica; najtopleje v kopalnici kjer se previjamo in slačimo, pa okoli 22-24°C v stanovanju in najhladneje, okoli 20° v spalnici, ali pa še manj.

pa pa

*~ *~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* 'Saj res - mar bomo ves čas brez zabave?' William Shakespeare

Stanovanje imamo nekje okrog 20-21 stopinj, spalnica pa je hladnejša ponoči tudi 18 stopinj…., zvečer ko se umivamo seveda zagrejemo….

dnevni prostori 21,22 stopinj
kopalnica 23,24 stopinj
spalnica pa 5-8 stopinj in povem vam,da je spanec kvaliteten…

Pri nas imamo povsod nekje med 22-23 stopinj, razen v WC-ju, kjer je brrrr-mrzlo!

Okno imamo v dnevnih prostorih odprto čez cel dan, zapremo le ponoči.

21, v spalnici malo manj.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

21,5C, peč se prižge ( termostat) samo proti jutru in še to za kratek čas, radiator v takšnem primeru ni nikoli vroč. Vse to je zato, ker imamo v bloku zelo dobro izolacijo…. Ko pa sem prejšno zimo živela v hiši z centralno kurjavo, do katere pa z možem nisva imela možnosti upravljanja, je bilo ponoči 17C (še dojila…brrrr), čez dan pa 18-19, v redkem kratkem primeru pa je šlo tudi na 20C.

24 – 26 stopinj – odvisno od tega, kako zelo nam v bloku kurijo.
Si sploh ne predstavljam, da bi bilo hladneje, verjetno bi “zmrznila”.

Uf, jaz imam tudi pri 18-ih v spalnici kvaliteten spanec. V dnevnih prostorih pa 20-21 stopinj.

24 stopinj in raste :)))

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Mi imamo v spalnici okrog 18 stopinj- je glih prava temperatura za spat.
V kuhinji in dnevnem prostoru(je povezano) imamo okrog 21 stopinj……največ do 23 stopinj(redko). Kar je več mi je že prevroče.

Lep pozdrav! Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

V spalnici 18 ali manj, v dnevnih prostorih 20-21 stopinj, v kopalnici pa kalorifer na steni vključimi, ko se u,ivamo, tuširamo…

Povsod okrog 22, žal tudi v spalnici, ker smo na tesnem s prostorom in imamo 2,5 mesečnico, ki jo previjamo v spalnici. Je pa res, da je pri tej temperaturi težko spati.

Mi imamo 18 – 19 v dnevnih prostorih, vendar imamo talno gretje in je to več kot dovolj (ko sem živela v stanovanju brez talnega gretja, sem imela vedno okrog 22, da mi je bilo dovolj toplo), v spalnici 17, v kopalnici pa 23.

Ojla!
V dnevnih prostorih imamo okoli 20 stopinj, v kopalnici prižgemo kalorifer, ko se tuširamo, v spalnici pa imamo ponoči okoli 13 stopinj. Grejemo se s klimo.
lp
Pati

22 okvirno

23 podnevi, 21 ponoči – pa kaj vam je res vsem tako vroče, da vam je 20 in manj dovolj tudi podnevi?

Podnevi 20-21, ponoči 16-17.

starejših ljudi ne zebe, namreč imajo slabše srce in zato večji utrip kar jim daje občutek toplote.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7486, 13.09.2021 ob 14:56

starejših ljudi ne zebe, namreč imajo slabše srce in zato večji utrip kar jim daje občutek toplote.

Pozimi grejemo na 26, poleti hladimo na 18 stopinj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close