Koliko stari moški so moj domet?
Pozdrav vsem. Torej, vprašanje se glasi: koliko stari moški so moj realni domet ob predpostavki, da pustimo ob strani pravega in veliko ljubezen?
Dejstva so naslednja (realni opis):
– ločena, stara 48 let, dva sinova
– višina 163 cm, teža 57 kg
– obraz in lasje: nad povprečjem
– izobražena, zaposlena
– nekaj premoženja
– želja po telesni ljubezni vsaj 3x tedensko
Ali je vlak že odpeljal ali še stoji na postaji?:) Zanima me vaše mnenje.
Za resnejšo zvezo +50. Za kaj bolj neobveznega pa ni omejitev, magari bi bila v domu za ostarele, se bi zagotovo našel tudi kak 20-letnik, ki bi “to sprobal”. :)) Pri nezanemarljivem deležu moških je pač tako, da so kot tisti kužeki, ki ti bo v vsakem primeru naskakoval nogo, tudi če bi imela leseno. 😀
Sem že v drugih temah zasledil neodločnost avtorice. Če do 48-tega ne razčistiš sam pri sebi glede ciljne skupine nasprotnega spola in si želiš res skromnih 3x na teden, je vredno pri sebi postaviti oprijemljivejše cilje in jih tudi kar se da hitro postaviti v realo. V življenju je pri sebi dobro vedeti, kaj hočeš in seveda tudi priti do tega.
ja kakor za koga Bibitka (a tebi je že pri teh letih veliko?)
Neva, mene pa moti tvoj opis:
– obraz in lasje: nad povprečjem (kako se to meri, po kakšnih kriterijih, ker vsake oči imajo svojega malarja)
– izobražena, zaposlena ( verjetno si hotela povedati, da si končali nek faks, ali se res mislila, da si izobražena…no mene bolj zanima koliko si razgledana, kakšen je tvoj stil življenja, prehranjevalne navede (kljub opisani teži), ekološka usmerjaenost, pa še več….) zaposlena, pa tudi nič ne pove, čeprav je res, da kar 110000 ljudi nima službe, službo pa ima tudi na tisoče ljudi z minimalno plačo.
– nekaj premoženja…(premoženje niti ni pomembno, saj ga ne misliš dati partnerju-imaš vendar otroke, ki potrtebujejo in bodo potrebovali še marsikaj-torej rabijo tvojo pomoč in jo bodo še rabili…
– želja po telesni ljubezni vsaj 3x tedensko …-no to je pa super, res !
Čak no, koliko pa je potem zate neskromno? :-)))))[/quote]
Hehehe, bom povedala, ko bom štela 48 pomladi :)))))))))))))))
Za zdaj pa sam vprašujem in se učim. :))))))))))[/quote]
Ok, ok….mi je v tvojem odgovoru najprej padla v oči cifra, še dobro da si opisala čemu, drugače bi mislila kaj drugega :-))))
Vprašala si, koliko stari moški so tvoj realni domet…torej te zanima zgolj starost, a ne? Potem ne vem, zakaj si sebe opisovala kot nek artikel na polici v prodajalni. Zadostovalo bi, če bi napisala zgolj starost.
Če bi opisovala sebe, se na nek način tržila, bi se tega lotila povsem drugače kot ti. Pa ne da bi pritiskala na čustva ljudi in se ven metala tako, da bi bila všečna drugim. Samo tvoje alineje me prav odbijajo. Verjamem, da se najde kdo, ki mu je tvoj opis všeč. Meni osebno je kr neki, kot lupina brez vsebine.
Vso srečo:)
Se popolnoma strinjam s tabo. S temi alinejami sem se želela izogniti dodatnim vprašanjem.
Zanimanje moških za ženske mojih let pa je v določeni meri pogojeno tudi s temi alinejami….
Saj živimo v istem svetu, a ne?:)[/quote]
Jaz sem dala konkreten odgovor, samo sem očitno narobe razumela tvoje vprašanje. Ti v bistvu ne sprašuješ, v kakšnih starostnih okvirih naj si ti izbiraš partnerja, temveč, koliko stari se bodo sploh še zanimali zate?
Pri mojih ločenih znankah vidim, da imajo svoj letnik, ene tri imajo mlajše od sebe, ena celo 10 let. Samo so to sveže veze, stare tam do 2 leti, pa bomo šele videli, kako se bo izšlo. Starejših, tam proti 60 je pa dovolj na razpolago, samo tega verjetno nisi imela v mislih?
Sicer pa sama najbolje vidiš, kdo se mota okoli tebe, ker tiste tvoje kile in cm niso ravno nek podatek, samo izhodišče. Jaz sem tudi podobnih mer, pa dvomim, da bi obe bile všeč istim osebam, ker to nima nobene veze s starostjo potencialnih snubcev, ampak morda pove samo to, da ne spadaš med težkokategornike ali anoreksike.
In pri meni? Niti ne vem, služba, dom, trgovina, zunaj pa v spremstvu moža. Ni možnosti, niti ne iščem stikov. Sem in tja se najde kakšen neznanec kje pri športu, sprehodu, ki bi rad navezal kakšen kontakt, dobil telefonsko, leta pa tam, nekje od 40+ do proti 60, še največ pa mojih let, tam +-2leti. Vsaj jaz mislim tako, ker zelo slabo presojam starost ljudi.
Glede na to, da vse ostane samo pri enkratnem poskusu, pa tudi ne morem povedati, ali je bil interes sploh pristen in seveda, s kakšnim oz. kako resnim namenom.
Pri tebi bo pa lahko popolnoma drugače.
Forum je zaprt za komentiranje.