Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek koliko stare

koliko stare

ženske so najboljše v postelji in najbolj seksi za vas, 20, 25, 35,40, ………. ??

Definitivno tam okoli štiridesetih do petdesetih, ker so najbolj sproščene in izkušene ter neobremenjene.
Lep dan,

oprosti, ampak jaz sem bila ENAKO sproščena tudi pri 20-ih.

Mogoče, samo sam gledam to z moškega stališča. Punce pri teh letih vrtijo film ali bi bil pa ta in ta primeren za partnerja, otroke, ali pa slučajno da se to ne zgodi da zanosi. Povezano je pa tudi z drugima dvema pridevnikoma : izkušena in neobremenjena.
Lep dan,

Zame 34! Definitivno! Sam probal pa še nisem take

he he

A zeni se dost manjka do 34?

Jaz sem za eno pikico več. A bi tudi še bilo?

men so najboljše 20, 25, 30, 35, 40. Pa tut une vmes…… :)))) če se punca (ženska) dobr seksa, pol ni vazn kolk je stara. Če je pa v postelji poraz, potem je pa poraz (vsaj na moje izkušnje) pri 20, al pa pri 40. ok, sej sem tolo ta drugo stevilko hotel napisat malo višjo, ampak sem se spomnil, da tut 40-letnice še nisem sprobal, kaj šele kaj starejšega……. :)))))

LP

Remedy

Seveda, kar lepo se registriraj in pridi na predhodni forum, pa se pogovorimo

A ti to meni, enax? Tudi zate velja: kar registrirat, pa na “Sex v mestu”, pa bomo enga dobrga. Manjka ji 3!

Odpadla….men jih manjka še 10 hi hi hi ,let ne izkušenj 🙂

O dete, nis odpadla, tud sveže meso lepo diši

Dobro vprašanje, ampak mislim, da nekako po 30! 😉

Zame 30 ……. 40 let , po 40 ne vem ker nimam izkušenj s tem , bom videl šele čez kakih par let in ti javil tukaj he he … pod 30 ni govora , obnašajo se ko , ni vredno besed …

Stara koklja dobra juha …

Odvisno.

Najboljše fukajo tiste po 30.

Najlepše telo imajo 18-20 letnice, samo še ne znajo fukat in mora moški vse naredit.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close