Koliko stane storitev selitvenega servisa?
Tule imaš selitvenih servisov ko listja in trave, vprašaj enih pet, pa boš videla, kako in kaj. Ker če so meni npr. preselili (in premontirali) garsonjero iz 5.štuka, brez dvigala, v novo stanovanje v 2 štuk, ravno tako brez dvigala, pa 40 km stran, ti čisto nič ne pomaga, če veš za ceno, ker gre pri tebi poleg razdalje še za čisto drugačno stanovanje, pohištvo, stopnice… In ti tud 10 odgovorov tule ne bo čisto nič povedalo.
Zdravo,
Iz kje in kam se selite. Dobro je da je selitveni servis iz istega kraja, ker če ne ti računajo še da pridejo do tebe in relacijo kam ti peljejo in bla, bla. Midva sva se selila iz Domžal v Kranj. Sva imela enega super (če hočeš lahko vprašam za ime) Kvaliteten in pa kar normalna cena. Računali so ko so začeli selit v Domćalah (midva sva imela vse naštimano in razšraufano) ponuja pa tudi to. Se pravi 4 ljudje, 4 ure in relacija okoli 300 eur. Samo so ful pridni, pazijo k nosijo. Nama so v 3 štuk nosili, ful pohvaljeni.
Če te še kaj zanima napiši, K.
[center][center][center][sub]Spoštovani
selitveni servis je res pogojen z delom, ki ni kar tako saj servis uredi ter odgovarja za celotno zadevo, ki bi se lahko pripetila.
Naprimer če bi sami selil veste kaj vse je potrebno in kakšna je zahteva od pakiranja do razpakiranja stvari oz. je potrebno še kaj demontirati in sestaviti, da pa ne govorimo v nošenju bremen, ki so pogojena s težo in velikostjo stvari.
No sicer pa ste že tako poskušali kdaj kaj sami postoriti in Veste, da čas neusmiljeno beži kot bi trenil.
Trenil je seveda s pomočjo SELITVENEGA SERVISA kjer ste se sprostili in uživali natančnost selitve ter občutili trud ekipe, ki Vas je selila. —-ali pa Vas še bo.
Predlagam :[/sub][/center][/center][/center]
[center]1A SELITVENI SERVIS CELJE,
KOT BI DELALI ZASE TAKO POSTORIMO ZA VAS[/center]
[center]051 88 17 88[/center]
[center]Zato cena nebo težava, da dogovorimo kako je najlažje in sprejemljivo za Vas in nas.[center][center][/center][/center][/center]
SELITVE PREVOZI NAJEM ADAPTACIJE VSE NA 1-nem MESTU.
VEČ NA SPLETNI STRANI: http://WWW.1A-servis.INFO
ALI NA GSM: 051 88 17 88
Ekipa z tradicijo ter referencami.
Lp
težko je kr ruknit ceno!!
pokličite, naštejte kaj vse imate pa kam za preselit pa vam bodo povedali.
ne morejo zaračunat istih 50 evrov na uro za prestavljanje nekih omaric po pisarni ali pa 50 evrov za eno uro laufanja v 13. štuk.
meni so pri http://www.prosel.si/ to lepo razložili. prej sm tudi sama zahtevala urno postavko, ko so mi pa razložili kako in kaj, mi je blo vse jasno. kapo dol proselu in za ceno in storitev.
Forum je zaprt za komentiranje.