Koliko stane polaganje vinila
za sobo cca 15m2? In koliko beljenje take sobe, brez barvanja okna?
Ne morem namreč verjeti, da nam je svak zaračunal 1000€, pa še sam se je ponudil in niti ni vnaprej povedal pričakovane cene. Drugače smo bili v dobrih odnosih, vsaj 2x na teden redno vsa leta jedel pri nas, nikdar nič zahtevali od njega. Meni se res ne zdi niti najmanj fer odnos njega, zato smo se z družino distancirali. Kaj vi mislite?
Polaganje je zastonj, ce polozs sam. Jaz sem starka, brez misic in s slabim kolenom, pa sem vecji prostor polozila v 4 dneh z veliko dolgimi pavzami. Kako si ti v svoji zgodbi prisla na 2 meseca, mi ni jasno. Je polagal 1 dan na mesec?
Za pleskat si pa vzamem 2 dni za strop in 2 dni za stene – vsako po dva sloja barve. Ce je treba, pa predhodno se 2 krat po kaksno urco za poflikat kaksno razpoko ali luknjice v steni.
Anka722, 13.09.2025 ob 23:38
Ne, ves material je naš. Delal pa je izredno dolgo in počasi, skoraj nekje 2 meseca mu je rabilo.
Razmišljam, kaj je tako dolgo počel, da ste ga sploh gledali toliko časa.
V dobrem tednu smo sami (3 odrasli) prepleskali celotno etažo vikenda, emulzija + 2 x barva, pa še na plažo smo imeli čas hoditi.
Laminat pa sam položiš v enem dnevu, tudi če so tvoje izkušnje samo nasveti na YouTubu.
Anka488, 13.09.2025 ob 22:34
za sobo cca 15m2? In koliko beljenje take sobe, brez barvanja okna?
Ne morem namreč verjeti, da nam je svak zaračunal 1000€, pa še sam se je ponudil in niti ni vnaprej povedal pričakovane cene. Drugače smo bili v dobrih odnosih, vsaj 2x na teden redno vsa leta jedel pri nas, nikdar nič zahtevali od njega. Meni se res ne zdi niti najmanj fer odnos njega, zato smo se z družino distancirali. Kaj vi mislite?
Polimaj sam tisto sranje!
Se opravičujem avtorici teme ker bom malo izven teme čeprav smatram da je tema, zgodba malo za lase privlečena.
Vseeno pa na neko barvitost teme: DRŽAVNI plačanci so tudi in še vedno pobirajo ogromno denarja tudi od mene vrsto let, pa čeprav mi nikoli niso niti metra tal položili bilo česa ali kak zid prebarvali. Oni si tisočake zahtevajo za prazen nič.
Forum je zaprt za komentiranje.