Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko stane bela plomba?

Koliko stane bela plomba?

V Ljubljani, samoplačniško?

Mi je plomba ven padla in ker me moj novi zobozdravnik ne more prej kot v jeseni sprejet, grem samoplačniško..

No, koliko stane, približno?

Hvala!

Štajerska – 30€, je cenejša od srebrne (kako se ji že reče).

moj zobar v lj 12o€ ne glede na velikost

90 eur

cene po lj so od 100 do 300 evrov, odvisno od velikosti zoba, kaj vse še mora narediti…plobma ni sam plomba…lahk je tudi kaj več… pokliči in vprašaj, jaz vedno če ne poznam, pokličem in vprašam koliko gotovine naj imam sabo in je zadeva rešena.

25€

in kje je to, če smem? Pridem hitro na vrsto?

Bi šla tud kam ven iz LJ, če so cene tok zasoljene…

Tudi jaz sem dala za belo plombo 25€ (eno). Šla sem “redno” k zobozdravnici in verjetno cena privat ni ista ampak dražja. Verjetno sem jaz dejansko plačala samo plombo kot tako, vrtanje itd. pa je šlo na zavarovanje.

Ta ista zobozdravnica dela enkrat tedensko tudi privat. ker sem želela, da mi očisti zobni kamen, mi je dejala da to dela samo privat samoplačniško. Uro sem dobila čez en teden in za to uslugo sem plačala 30€.

Ker mi bo zamenjala še nekaj starih plomb (imam še srebrne) mi je dala uro šele čez 5 mesecev. K njej bom šla redno (ne samoplačniško) in zopet bom plačala 25,e na plombo.

Verjetno bi mi jih zamenjala tudi privat in verjetno bi v tem primeru prišla na vrsto v nekaj dneh, bi bila pa tudi verjetno cena precej višja, ker bi računala vse oz. komplet pregled in storitev.

25€ je mogoče doplačilo za belo v ZD, noben zasebnik ne bo delal belih plomb za 25€.

Moj zobozdravnik za belo zalivko na kočnikih računa 80-120€. v lj

20€ novo mesto

25€ doplačila k dodatnemu zdravstvenemu zavarovanju. Ker pa ga nimaš, boš pa pri oderuhih plačala več. Postavke računa pri ne-oderuhih pa izgledajo takole:

Zalivka na dveh ploskvah: 15,29€……krije zavarovalnica
nadstandard doplačilo za belo plombo 2……………25,00€

Plačiki:
ZZZS 13,00
Triglav 2,29
Nadstandard (doplačilo) 25,00€.

LP, Gorazd

Je prijazna zobozdravnica, zasebno zobozdravstvo, nikoli ni bila med najdražjimi.

Kontakt je tu, pa pokliči in se pozanimaj, koliko stane.

DR. ŽUPEVEC, k.d., Ljubljana
Naslov: ULICA GRADNIKOVE BRIGADE 6, 1000 LJUBLJANA
GSM: 041 751 781
Telefon: 01 541 32 62

Jaz plačam pri koncesionarju v Ljubljani, za belo plombo 45 EUROV (vedno) ne glede na ploskve.

ena najbolj “normalnih” in fejst zobasrjev v Lj:

LJILJANA BOROTA – ZOBNA AMBULANTA
031 216366
Celovška cesta 330, 1210 LJUBLJANA-ŠENTVID

Pri meni 100-120 eur, odvisno kaj naredi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close