Koliko spolnih partnerjev ste imeli?
Star sem 44 in sem do sedaj poseksal 26 različnih žensk. Torej, povprečno eno na leto od 18. naprej. Bom poskušal vzdrževat to povprečje. Zanima me kako je to pri vas, moških in ženskah. S kolikimi ste do sedaj, pa prosim po resnici, kajti oboji pretiravajo. Moški v plus, ženske v minus. Meni je vsaka zagotavljala, da sem tretji, peti, šesti, čez deset nobena ni šla…kar sploh ne verjamem…zato me zanima.
Kolikim pa si plačal za seks?
Ostržek, 10.08.2025 ob 13:51
Star sem 44 in sem do sedaj poseksal 26 različnih žensk. Torej, povprečno eno na leto od 18. naprej. Bom poskušal vzdrževat to povprečje. Zanima me kako je to pri vas, moških in ženskah. S kolikimi ste do sedaj, pa prosim po resnici, kajti oboji pretiravajo. Moški v plus, ženske v minus. Meni je vsaka zagotavljala, da sem tretji, peti, šesti, čez deset nobena ni šla…kar sploh ne verjamem…zato me zanima.
Poznam dva tipa, eden ki se hvali da ima kar nekaj čez 80 žensk on drugi nekaj čez 50 na spisku!
A se je izkazalo da je to večina plačanih!
Torej prostitutke!
Js sigurno čez 200 in to realno.
Do 22leta sem bil doma in imeli smo gostilno. Pri 14 sem zacel sexat in potem smo imeli žureke. Pri 16 sem sexal z 44letnico in me je vse naucila. In se je razvedelo in sem jih kar nekaj starejsih dal dol.
Pol sem se porocil pri 25 in sem se za caa 10let umiril. A tamali bi vsak dan . Sem si omisli ljubico par svinganje.
Tudi veliko sem jih imel po sistemu prijetno z koristnim.
Nekaj klasicnih prostitutk sam to me že dolgo ne zanima.
Tako da ja 1x se zivi in pri mojh 55 še dam marsikoga v koš.
Pa ne hvalim se vprašal si povedal sem
Forum je zaprt za komentiranje.