Koliko spolnih partnerjev je preveč/premalo?
Veliko je zgražanj tule gor, če je ženska imela preveč moških za seks.
Mene pa zanima kaj je za vas preveč/ok/premalo spolnih partnerjev?
Recimo pri Ž do 25 let: je 0 partnerjev ok, je 10 ok, je 15 ok ali je že 2 preveč?
Kaj pa, če je stara recimo 35 in še ni seksala? Kaj , če je že imela 10 spolnih partnerjev?
Kaj pa ženska recimo pri 45, 55ih…?
Kaj si mislite Ž in kaj M?
Kaj pa M pri istih letih in istih št. partnerjev?
Bi ženske marale tipa pri 35, ki je še devičnik? Kaj pa tipa, ki je seksal že z 20 drugimi?
Kaj pa 20, 40, 60 letnik?
ja nekako takole… za mene….
Je pa res da se potem pri 35 letih oz. pri številki nekje 18-20 za mene to ustavi…. če jih ima 20+ je pa že preveč ne glede na starost… razen če se odloči za tak lajf in ne pričakuje partnerja za daljše obdobje..
torej lahko še dodam
20+ je pa preveč ne glede na leta…
ja saj sem reko 18-20 …
itak da lahko… potem pa logično pride še real time čekiranje… torej nevem…. njen izgled, njeno mišljenje itd….
Tisto je samo groba ocena… tehnično teoretična….. seveda ni to set in stone niti ni to neko pravilo je pa okvir znotraj katerega se potem odločam… pri +/- 10% se še vedno odločaš…
Tudi v zdravstvu imamo nek OKVIR zdravega človeka, pa le redki dosegajo take okvirje… dobro pa ga je imeti da imamo nek cilj oz teoretični prikaz ki ga zasledujemo
A se to kaj znuca in so zato št pomembne? 🙂
O razlogih se ne razpravlja, a ne?[/quote]
Mislim da še niso slišali:
Pa nije pi.čka sapun, pa da se troši… tako da številke so čist nepomembne..
Kakšne rock zvezde so imeli/imajo po 100, 200 in več bejbik, javno znano, pa še vedno so stale in stojijo v vrstah pred njihivimi posteljami..
V spodnji temi nekje je precej zgražanja na bolj radoživih ženskah. Pa me zanima kdaj je ženska deležna takega zgražanja.[/quote]
Pr men nikoli… to je njena stvar.. in če je v vsem tem tudi uživala… toliko bolje zanjo.
V spodnji temi nekje je precej zgražanja na bolj radoživih ženskah. Pa me zanima kdaj je ženska deležna takega zgražanja.[/quote]Aha sprašuješ kolk imaš še lufta? :)))
V spodnji temi nekje je precej zgražanja na bolj radoživih ženskah. Pa me zanima kdaj je ženska deležna takega zgražanja.[/quote]Aha sprašuješ kolk imaš še lufta? :)))[/quote]
hahahaha verjetno da jo res to zanima…
Poglej sama boš najbolše vedla kake vibracije oddajaš… in s kakimi tipi in zakaj se dol daješ… to so pomembni razlogi… teoretične cifre pa od mene imaš…
V spodnji temi nekje je precej zgražanja na bolj radoživih ženskah. Pa me zanima kdaj je ženska deležna takega zgražanja.[/quote]Aha sprašuješ kolk imaš še lufta? :)))[/quote]
Sevada, moram vedet, da bom vedela, če sem še po MONovski kriterijih ok ali ne več.
Kalipsek, kako smo šele bedni tisti, ki pišemo v tako bedno temo, a ne? Ups, glej ga vraga, tudi ti jo bereš in pišeš vanjo. Zakaj se mešaš med nas bednike? Ker iste sorte ptis skupaj letajo?
A res?
A je bedno tudi da imamo številke za ZDRAVEGA človeka v zdravstvu pa čeprav jih le majhen odstotek dosega okvirje?
Poglej načeloma imaš prav, ampak Nekdo na glasbeni sceni se je hvalil da je spal z X TISOČIMI ženskami (je bil to Mick jagger?) se tebi to ne zdi preveč? a ni tudi tu neka zgornja cifra (ne glede na višino) kjer pa je enostavno PREVEČ ne glede na vse?
Aha sprašuješ kolk imaš še lufta? :)))[/quote]
Sevada, moram vedet, da bom vedela, če sem še po MONovski kriterijih ok ali ne več.
Kalipsek, kako smo šele bedni tisti, ki pišemo v tako bedno temo, a ne? Ups, glej ga vraga, tudi ti jo bereš in pišeš vanjo. Zakaj se mešaš med nas bednike? Ker iste sorte ptis skupaj letajo?[/quote]
ooo nov nick? zanimivo… samo stil pisanja ostaja vedno isti… beden
Forum je zaprt za komentiranje.