Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Koliko smo si podobni

Koliko smo si podobni

https://www.youtube.com/watch?v=cgps85scy1g
Eno vprašanje mi že par dni ne da miru- koliko imata tajkun in rudar skupnega…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Zanimiv posnetek. Veš, v čem smo si podobni? Če se tajkun in rudar slučajno znajdeta v banki v trenutku oboroženega ropa, se oba “pokakata” od strahu. :)))

Zakaj pa to ? 🙂
Rudarji so menda veliko bolj fizično moćni od raznih tajkunov.

Sicer pa imamo v osnovi veliko skupnega. Bistvene razlike nastanejo zaradi različnih okoliščin v katerih živimo.
Zato je v tisti trditvi, da smo vsi tajkuni, le možnosti nimamo, veliko resnice. 🙂
Seveda pa vedno obstajajo izjeme.

Zakaj pa to ? 🙂

Sicer pa imamo v osnovi veliko skupnega. Bistvene razlike nastanejo zaradi različnih okoliščin v katerih živimo.
Zato je v tisti trditvi, da smo vsi tajkuni, le možnosti nimamo, veliko resnice. 🙂
Seveda pa vedno obstajajo izjeme.[/quote]

So določene stvari v življenju, ki se jih enako bojita tajkun in rudar.

Ja, zahtevne ženske

Ful smo si podobni ja. Potrebujemo hrano, pijačo in zrak, da lahko živimo. V fizioloških potrebah smo si kot jajce jajcu.

Ja, zahtevne ženske[/quote]
Eno je zahtevnost, drugo pa … no recimo temo preseravanje.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Uh, temo= temu

Zakaj pa to ? 🙂

Seveda pa vedno obstajajo izjeme.[/quote]
Največja razlika je aroganca. Zaradi tega je tudi različen odnos do svojega in tujih živlenj. Je pa res aroganca posledica, ne vzrok.

Boli me k… kaj imata skupnega tajkun in rudar…

Sožalje:-)) Ne tako za hudo vzet.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close